Vega64 kullanıcısı olarak Amdye eleştirim şu,
Yok voltajmış, yok frekansmış gibi şeylerle uğraşmadan direkt tak ve çalıştır adam gibi bir kart yapın. İnsanlar ısı düşürcem voltaj indircem diye ayar yapa yapa kafayı yediler vega ve navi serisinde. Halbuki gtx 1070im öylemiydi. Tak kullan direkt uğraşma daha da. |
Lisa reyiz son sözü söyledi. Bizden en iyisini yapmamızı istediniz, şuan yaptığımız şey tam da bu. -Dr.Lisa Su |
Adamlar yıllardır mit olan bir şeyi sonunda getirdiler. -Abi amd işlemcim var amd ekran kartım olursa daha performanslı çalışırmı? :)))))))) |
![]() Ekip burda siz nerdesiniz , buyrun hadin |
300 watt 999 dolar 3090 i gecen performans.... amd oyuna geri dondu. |
Yahu senin derdin ne? Daha dün Rx 5000 serisinde siyah ekran alıyorum, problem yaşıyorum diyenleri topa tutuyordun. Bugün gelmiş 6000 serisini yere vurmak için elinden geleni yapıyorsun. Trollük yapıyorsan işin ucunu kaçırmaya başladın, yanlış yönlendiriyorsun insanları, söylediklerini ciddiye alanlar var. Tadında bırak. |
Vuhhuuuu 😅
Haftalardır inat edip AIB xt bekliyordum. Kardeşim doğum günü hediyesi olarak yollamış. Haftalardır yerli yersiz "aldım, alacağım, buldum, bulamıyorum" muhabbetini yapınca daha iyi hediye olmaz diye düşünmüş. Sormadım nereden ne zaman kaça aldı ama umarım kazıklanmamıştır. Şimdi hastaneye getirdiler. Hayatımda hiç böyle düşünülmüş bir hediye almamıştım 😅 sizinle de paylaşmak istedim. ![]() |
Hocam senin biraz sakinleşmen lazım. Bi çık dışarı. Biraz hava al. Bir parka otur bir simit çay yap. Güvercin falan besle. Biraz ruhun dinginleşsin. Ondan sonra bir daha gel konuşalım sakin sakin. Sanki botmuşsun gibi sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsun ve kimse almasın diye çığlıklaaar yardım çığlıklarııı... Lütfen. Sakin. Temiz hava. Bak iyi gelecek söz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdilOlmayanYıldırım -- 13 Eylül 2020; 13:41:43 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|