Şimdi Ara

AMD FX 8350 Stok Fan Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD FX 8350 Stok Fan , boşta bile neden bukadar çok ses çıkartıyor ? elektrikli süpürge gibi. Sıcaklık değerleri iyi , boşta 18-19 dereceyi gösteriyor, çok ta iyi bir işlemci çok beğendim, ama ses çok aşırı fazla. Ne yapmalıyım ?

• up. Veya önerebileceğiniz bi fan var mı ? fazla bütçem yok
  • soğutucuyu değiştireceksin almayı düşünüyosan ne kadar bütcen var
  • Sogutucuyu d egistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El becerin varsa soğutucu üstündeki fanı değiştirebilirsin bir zalman fanla

• kontrol etmesini bilmezsen bütün fanlar ses yapar.. fanın sürekli tam devirde dönmediğinden eminmisin ? boşta abarttığın kadar ses çıkaracağını zannetmiyorum heleki bu mevsimde.. şöyle basit sorular için konu açma olayınıza kıl oluyorum gir güncel amd konularına sor orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wopresote.

AMD FX 8350 Stok Fan , boşta bile neden bukadar çok ses çıkartıyor ? elektrikli süpürge gibi. Sıcaklık değerleri iyi , boşta 18-19 dereceyi gösteriyor, çok ta iyi bir işlemci çok beğendim, ama ses çok aşırı fazla. Ne yapmalıyım ?

geçmiş olsun..

win 7 daha hızlı dönüyor stock fan win 8.1 kurtarsan pc ye daha yavaş döner stock fan hemde fazla ses yapmaz..

bende öyle yapmıştım ses azalmıştı..

eğer bütçen varsa buu alabilirsen çok iyi

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-30-performer-sivi-sogutma-sistemi.html

• Stok fan kullanma ayaklı soba olur pc

• quote:

Orijinalden alıntı: Wopresote.

AMD FX 8350 Stok Fan , boşta bile neden bukadar çok ses çıkartıyor ? elektrikli süpürge gibi. Sıcaklık değerleri iyi , boşta 18-19 dereceyi gösteriyor, çok ta iyi bir işlemci çok beğendim, ama ses çok aşırı fazla. Ne yapmalıyım ?

Boşta 18 19 sa işlemci fanın ful ldevirde çalışıyordur.Biosta slient moda almaya calış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Soldier

Stok fan kullanma ayaklı soba olur pc

ne alaka stok fan kullanımıyla işlemcinin ısınması işlemci hangi fanı takarsan tak aynı değerde ısınacaktır sadece dahi iyi bir fanla ısıyı dışarı daha rahat atarsın

soruna gelicek olursak biostan fanın devrini ayarlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 27 Kasım 2014; 17:37:19 >
  • stok fan "go home" yada speedfan ile hızını düşür ama sıcaklık "welcome back" olur
  • Amd nin stok fani cok ses cikariyor yapisi oyle yapacak bisey yok

• http://www.vatanbilgisayar.com/gaia-sd1283-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am3-islemci-sogutucu.html#ozellikler bencede bu fanı alın hem sıcaklık yönünden sorun olmaz hemde sessizlik olur. 12 cm fan eminim 8 cm fandan daha sessiz ve performanslı olacaktır. Soğutucu düşünmem diyorsanız işlemci fanı bakımı yapın tozunu alın,fanı yağlayın,fan hızına bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.