Şimdi Ara

AMD FX X8 8120 İşlemci -Asus M5A97-LE R2.0 Anakart ve Kule Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AMD FX X8 8120 8 çekirdek İşlemci - Asus M5A97-LE R2.0 Anakart ve Kule Soğutucu

    Garantileri bitmiştir. İşlemcinin kutusu mevcut fakat anakartın mevcut değildir. Cooler master marka 12 cm fanlı soğutucu ile birlikte gönderilecektir. Anakartın arka aynası da yoktur. Herhangi bir sorunları yoktur.
    FİYAT:375 LİRA

    AMD FX X8 8120 İşlemci -Asus M5A97-LE R2.0 Anakart ve Kule SoğutucuAMD FX X8 8120 İşlemci -Asus M5A97-LE R2.0 Anakart ve Kule Soğutucu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • parça satışı var mıdır ?
  • İlandaki ürünleri aldım fakat ürünler pert sakın benim gibi referanslarına güvenip bir şey almayın paranız çöpe gider
  • tek satış var mı diye sormuştum cevap bile vermemişti arkadaş...

    geçmiş olsun
  • emirbrs kullanıcısına yanıt
    Ürünleri iade alayım diyorum, göndermiyorsun. Ürünleri göndermeden para iadesi istiyorsun. Bence dolandırıcı sensin. Üründe sorun varsa iade edip paranı geri alırsın. İade etmediğine göre üründe sorun yok. Para çarpmaya çalışıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • terbiyesizlik yapma senin neyine güveneyim bu saatten sonra sana ürünleri göndereyim ,telefonlara bile cevap vermiyorsun utanman sıkılman yokmu senin birde utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun verdiğin hangi sözü tuttun kargoyu 2 günde zor gönderdin yok bugün yok öğleden sonra yok yarın kargo ücretinin yarısını karşılayayım dedin oda yalan çıktı işlemci kutusu var vs dedin yok, sana get aç dedim açmadın demekki arızalı ürün olduğunu biliyordun ürünleri teslim aldığımdan beri seni defalarca telefonla aradım bir kere olsun telefonunu açıp cevap verdinmi gece yarısı mesaj atıyorsun telefonu açamıyorum mesaj yaz diyorsun sen dürüst bir insan olsan telefonları açar adam gibi konuşursun parayı havale etmeden önce maşallah her dakika müsayittin para havale edilince ne hikmetse hiç ama hiç müsayit olmadın gönderdiğin ürünler sorunlu kim yalan söylüyorsa kim aldatıyorsa kim dolandırmaya çalışıyorsa allah belasını versin Allah'ın laneti üzerine olsun varsa insanlığın haysiyetin bu söz sana yeter.




  • sana adresini gönder dedim iade alayım dediğin zaman niçin göndermedin, arkasından senin defalarca telefonla aradım adres istemek ve bir çözüm bulmak için adamsan yalan de açtınmı telefonu cevap verdinmi iletişimi kestin siteye bunları yazınca seni ifşa edince yalandan iade alayım bilmem ne diyorsun senin giblerin hayatı yalan ben o parayla batmam o para haram zıkkım olsun elbet senden çıkar, dürüst bir insansan gönder paramı göndereyim ürünlerini sana bu saatten sonra asla güvenmem
  • "Önce parayı gönder sonra iade edeceğim" dediğin için adres vermedim sana. Artı olarak kargo ile anlaşman yok. Sana kod verecektim, adrese gerek kalmayacaktı. İş nedeniyle telefonu açmayabilirim ama mesaj ile cevap verdim sana. Daha önce sana bir çok defa yazdığım gibi ürünleri iade et, paranı göndereyim. İade etmek istemiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • heady kullanıcısına yanıt
    Ben iade etmek istiyorum ama sana güvenmiyorum niçin güveneyim, bana mesaj atıp diyorsun ki ürünleri ben sağlam gönderdim sen bozmuşsun belki fiziksel hasar vermişsin nerden bileyim diyorsun niyetinde amacında belli ben buradan ilk kez ürün almıyorum defalarca ürün aldım buradan bu ikinci dolandırılmam oldu ve son olacak, madem senin kargo ile anlaşman varda bana niçin 37 lira kargo ödetiyorsun sonrada yok kargonun yarısını ben ödeyeyim hesap numaranı gönder gönderdim ne oldu cevap bile vermedin sen önce dürüst bir insan ol hatanı kusurunu kabullen haram paradan hiç kimse hayır görmez yapacaktım edecektim cık cıkda cık cık ben yukarıya yazdım insan olsan zaten o sözlerden sonra gerçeği kabullenirsin aklı başında hiç kimse ALLAH'ın lanetini üstüne almak istemez.senden ilk adres talep ettiğimde adresini gönderseydin belki dürüst bir insan olduğuna ikna olurdum, bende ürünleri yollar sonucunu beklerdim, ama ne adres verdin ne cevap daha bugün öğleden sonra kod vereyim kıl tüy demeye başladın ben konuyu açınca buraya yukarıda açıkça yalan söylüyorsun cep telefonuna gönderdiğim mesajları oku gerçi yalan söylediğini sende biliyordun da burada kulis yapıyorsun aklınca, 2 gündür ne sinir kaldı ne asap aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp durma sana güvenim kalmadığı için önce paramı iade et bende arızalı ürünlerini iade edeyim dedim kabul etmiyorsun madem çeneni kapa




  • Anca laf yapıyorsun. Senin sahtekarlık yaptığını düşündüğüm için " belki sen bozmuşsundur dedim". Sana sağlam ürünleri gönderdim. Belki kargoda veya başka bir sebeple ürünlerin çalışmadığını söylüyorsun. Yapacağın şey iade etmek. İade edebileceğin kodu özelden gönderdim. İade etmek istiyorsan gönderdiğim kod ile Yurtiçi, Aras veya MNG kargo ile iade edebilirsin. Başka da bir mesaj yazmayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • heady kullanıcısına yanıt
    Kimin laf yaptığı ortada tamam ben sahtekarım ben dolandırıcıyım sen dürüst adamsın sağlam ürünleri gönderdi isen sorunsuz çalışması gerekiyordu değilmi ama çalışmadı suçlusu ben oldum verdiğin kod ile birlikte parçalarını yarın iade edeceğim görelim bakalım kim sahtekar kim dolandırıcı
  • bu mevzu ne oldu şuanda acayip merak ediyorum
  • Arkadaşla var olan problemi çözdük anakartta sorun olduğu kesinleşti kendisininde başına gelmiş ama ihmal etmiş sonuçta bir şekilde uzlaştık anakart yarın tamire bırakılacak.
  • @Dehr.

    Ne güzel bi konuymuş. Hala satılık mı bu arada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favi. -- 20 Ekim 2019; 1:48:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.