Şimdi Ara

AMD CrossFire Tasarruf Modunu Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd crossfire teknolojisinde ,

2. Kart gerek duyulmadıkça kapalı oluyor fakat WarRock Online oynadığımda 2. kartı devreye sokmaya gerek duymuyor ben devreye girmesini istiyorum.

Nasıl Yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Krother

eski oyun zaten kartınız cok eski degilse yuksek fps aliyorsunuzdur

Kartlarım 7970 şu özelliği kapatabilsem başka bişi deniyecem fps konsuunda sıkıntım yok...

http://www.overclock.net/t/667144/crossfire-disabling-ulps

Orijinalden alıntı: TRZeist

quote:

Kartlarım 7970 şu özelliği kapatabilsem başka bişi deniyecem fps konsuunda sıkıntım yok...

hocam ekraniniz 144 hz bile olsa aradaki farki hissedemezsiniz. ama bunu sorgulamak bana dusmez arkadas cevaplamis zaten

quote:

quote:

hocam ekraniniz 144 hz bile olsa aradaki farki hissedemezsiniz. ama bunu sorgulamak bana dusmez arkadas cevaplamis zaten

GPU-Z programını açınca kart etkin hale geliyor ,

Tamamdır hallettim , ayriyeten estağfurullah kardeşim ben oyundaki data problemlerinden faydalanmak için FPS'yi çıkartmaya çalışıyorum.

Oyunda OverClock yasak %5 üstüne ban var nedeni datalardaki problem overclock ile daha hızlı haraket ediyo karşıdakini daha hızlı görüyorsun.

Ben FPS'yi 200 lere çıkardığımda sen düşün neler yapabiliceğimi bilgisayar donanımından öyle bir kazanıyorsınki anlatmam ,

Karşıdakini önce görmeler erken doğmalar , Famas adlı silahın mermisini daha hızlı bitirmeler felan filan bende sorn yok yani 60 FPS yeterli benim için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

GPU-Z programını açınca kart etkin hale geliyor ,

Tamamdır hallettim , ayriyeten estağfurullah kardeşim ben oyundaki data problemlerinden faydalanmak için FPS'yi çıkartmaya çalışıyorum.

Oyunda OverClock yasak %5 üstüne ban var nedeni datalardaki problem overclock ile daha hızlı haraket ediyo karşıdakini daha hızlı görüyorsun.

Ben FPS'yi 200 lere çıkardığımda sen düşün neler yapabiliceğimi bilgisayar donanımından öyle bir kazanıyorsınki anlatmam ,

Karşıdakini önce görmeler erken doğmalar , Famas adlı silahın mermisini daha hızlı bitirmeler felan filan bende sorn yok yani 60 FPS yeterli benim için :)

oyunun grafik motoru dandik o yuzden

• ulps'yi linkteki download yazan yerden exe'yi kullanarak da kapatabilirsin fakat bu ozellik masaustundeyken calisiyor ikinci karti kapatiyor.oyunda ikinci kart calismiyorsa ulps'den degil de oyun cf destekli olmadigindan olabilir.ayrica surucu yaninda cap ismindeki kucuk bir dosya daha var onu da kuruyorsan o icat bazi oyunlarda cf destegini kapatiyor.

http://www.ngohq.com/news/22810-amd-ulps-ultra-low-power-state-disable-tool.html

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ulps'yi linkteki download yazan yerden exe'yi kullanarak da kapatabilirsin fakat bu ozellik masaustundeyken calisiyor ikinci karti kapatiyor.oyunda ikinci kart calismiyorsa ulps'den degil de oyun cf destekli olmadigindan olabilir.ayrica surucu yaninda cap ismindeki kucuk bir dosya daha var onu da kuruyorsan o icat bazi oyunlarda cf destegini kapatiyor.

http://www.ngohq.com/news/22810-amd-ulps-ultra-low-power-state-disable-tool.html

Oyun crossfire desteklemiyorsa tek kart uyuyo maaleseef..

• quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ulps'yi linkteki download yazan yerden exe'yi kullanarak da kapatabilirsin fakat bu ozellik masaustundeyken calisiyor ikinci karti kapatiyor.oyunda ikinci kart calismiyorsa ulps'den degil de oyun cf destekli olmadigindan olabilir.ayrica surucu yaninda cap ismindeki kucuk bir dosya daha var onu da kuruyorsan o icat bazi oyunlarda cf destegini kapatiyor.

Oyun crossfire desteklemiyorsa tek kart uyuyo maaleseef..

2. Kart devreye girince GPU-Z ile 350 fps felan çekiyorum ,

Kapattım zaten gerek yok :)

• Konu biraz eskimis belki ama bende merak ediyorum kapatmayi varmi bir fikri olan arkadaslar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.