Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeGaDave06

    Sonunda çok sevindim adınıza. Bu arada anti-lag, image sharpening, freesync gibi özellikleri kullanabiliyor musunuz ? Belli olmaz bakarsınız şak diye parayı basıp 5700 xt alabilirim
    Gsync monitor var bende. Fsync kullanmiyorum.

    Antilag actim fark hissetmedim.

    Image olayini kullanmiyorum.

    5700xt pulse bulursaniz alin veya 5700xt gigabyte gaming. Bunlar tam bir f/p.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kredi verirse neden olmasın. Kredi kartım yok öğrenciyim sigortam falanda başlamadı sadece üzerimde bir kaç ailevi mal var. Verirlerse yapıştırırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son çıkan beta sürücüyü kurunca, video izlerken siyah ekran aldım. Sonrasında pc açılışında da aldım. 2 ay önceki sürücüye dönünce düzeldi.
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:19:3 >
  • 20.1.4 geldi

    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-1-4

    Support For

    *  Warcraft III: Reforged™
    * With high presets on the Radeon™ RX 5700 XT, achieve up to 11% better performance playing World of Warcraft® III: Reforged™ with Radeon™ Software Adrenalin 2020 edition 20.1.4 than with Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.3.RS-331
    * Journey to the Savage Planet™

    Fixed Issues

    * Red Dead Redemption 2™ may experience square or blocky textures on some terrain during gameplay when using Vulkan® API.
    * Some Vulkan® API games may experience a crash or application hang when performing a task switch while Radeon Image Sharpening is enabled.
    * Text overflow is observed in toast messages for some languages.
    * Radeon ReLive may fail to switch recording to desktop when Radeon Software is open.
    * Grand Theft Auto™ 5 may experience a system hang or black screen at launch, when opening Radeon Overlay while in game, or after performing a task switch while in game.
    * Audio may intermittently be missing from Radeon ReLive recordings near the end of recorded clips.
    * Integer Scaling option is not showing up or available on some Windows®7 system configurations.

    Known Issues

    * A loss of display with working audio may be experienced on a limited number of displays when performing a mode change on Radeon RX 5000 series graphics products.
    * A system crash or hang may occur when running the Final Fantasy XIV: Shadowbringers™ benchmark.
    * Integer Scaling may cause some video content to show flicker when the display resolution is set to less than native resolution.
    * Multiple games may have very dark or very bright graphics in game when HDR is enabled in Windows®.
    * Radeon Anti-Lag enable and disable beep notifications may be played in error when individually pressing keys assigned to the hotkey.
    * The Radeon Software Overlay hotkey notification may sometimes be displayed during video playback in web browsers or launching some video player applications.
    * Radeon Software may open with an inconsistent size or may not keep its previously set size when opened.
    * Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord.




  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sistem toplamıştım ve msi rx590 armor modeli var elimde. Çok fazla oyunla deneme şansım olmadı açıkçası ama Forza Horizon 4 da yaklaşık 6-8 dakika içerisinde oyun crash veriyor. Radeon Software Host Application durduruldu hatası alıyorum. Önce oyun donuyor, sonra ekran kararıyor ve ardından hata geliyor. Driverı kaldırıp yeniden yüklemeyi, bir önceki sürümü yüklemeyi oyun ayarlarını değiştirmeyi vs denedim ama bi fayda göremedim.
    Bu problemi yaşayan oldu mu? Neden kaynaklanıyor olabilir ya da yaşayan olduysa nasıl bir yol izledi acaba? Driverdansa eğer önerdiğiniz bir sürüm var mı?
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağın yetmiyor olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

    yeni sistem toplamıştım ve msi rx590 armor modeli var elimde. Çok fazla oyunla deneme şansım olmadı açıkçası ama Forza Horizon 4 da yaklaşık 6-8 dakika içerisinde oyun crash veriyor. Radeon Software Host Application durduruldu hatası alıyorum. Önce oyun donuyor, sonra ekran kararıyor ve ardından hata geliyor. Driverı kaldırıp yeniden yüklemeyi, bir önceki sürümü yüklemeyi oyun ayarlarını değiştirmeyi vs denedim ama bi fayda göremedim.
    Bu problemi yaşayan oldu mu? Neden kaynaklanıyor olabilir ya da yaşayan olduysa nasıl bir yol izledi acaba? Driverdansa eğer önerdiğiniz bir sürüm var mı?
    benim önerim alttaki ayarı denemen

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)




  • son sürüm oyunda droplara neden oldu eskiye döndüm
  • Gece 20.1.4ü kurdum sürekli mavi ekran hatası veriyor pc
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, akşam deneyip tekrar yazarım.

    @MogoLKhan
    Fsp 600w 80+ güç kaynağı mevcut. 500-550 yeterli deniyordu ama içime sinmediği için bunu almıştım aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim artık kafam attı rx 5700 asus rog strix modeli var bende performans ve sıcaklık çok güzel ama driver sorunları beni yıldırdı artık bundan sonrada düzelmez herhalde bazı oyunlarda siyah ekran ve ara sıra pc reset sorunu yaşıyorum kart 4 aylık amd ye bi mail yoluyla falan iletişime gecebilirmiyim ben gerekirse tüketici hakem heyetine giderim bu konuda ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Sürücüyü silip yeniden kurun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam rog strix modeline sahip bir arkadaş benzer sebeplerden ötürü ürünü servise göndermişti. Kartın işlemcisinde sorun olduğu için para iadesi yapmışlardı. Siz de servise gönderebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Selam,

    Elimde RX 580 8GB Sapphire Nitro+ modeli mevcut.
    Herhangi bir sorunum bulunmuyor, ancak kartı güncel hızlarında, i5 2400 işlemci ile kullanıyorum.
    Bu işlemci de darboğaz yapıyordu diye biliyorum.
    Kartı downclock etsem fazla yormadan kullanımda faydasını görür müyüm? FPS düşüşü yaşar mıyım?

    Edit : Yazım Hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 28 Ocak 2020; 15:29:19 >
  • unraiser kullanıcısına yanıt
    Hocam bence downclock yapmanızın gereği yok. Onun yerine oyunlarda FPS'nizi 60'a sabitlemek daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranım 75 hz. Bu sabitlemeyi nasıl yapacağım? Radeon ayarlarında mevcut mu? Akşam bakayım olmadı.
    75fps üzeri almanın bana bir esprisi yok çünkü günün sonunda.
  • unraiser kullanıcısına yanıt
    Chill’i min=max şeklinde ayarlayın. Örneğin 74-74.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVBACK -- 28 Ocak 2020; 17:3:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • unraiser kullanıcısına yanıt
    IVBACK kullanıcısına yanıt
    @IVBACK Hocamın dediği şekilde yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.