Şimdi Ara

AMD 290X'in fiyatında 50 dolarlık indirime gitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  AMD 290X'in fiyatında 50 dolarlık indirime gitti...

    Kaynak:http://www.techpowerup.com/205218/radeon-r9-290x-sees-price-cuts.html

    quote:

    AMD is apparently working with its add-in board manufacturers and retailers to bring down prices of its flagship single-GPU graphics card, the Radeon R9 290X. The card can now be had for as low as $449, non-reference design, factory-overclocked cards starting at a $50 premium. Prices could settle down somewhere between $450 and $500. This closely follows AMD's move to bring down price of its dual-GPU flagship Radeon R9 295X by a whopping 34 percent, down to $999, offering performance competitive to the $2999 GeForce GTX TITAN-Z. NVIDIA is preparing two new graphics cards competitive in performance to the Radeon R9 290 series, the GeForce GTX 970 and GTX 980. The two are based on the company's new 28 nm "GM204" silicon, implementing the "Maxwell" GPU architecture.


    50 dolarlık indirim sonrası 290x fiyatları yeniden şekillenmiş oldu ve 450 dolara kadar geriledi.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131522


    Kısa süre öncesine kadar AMD fiyatlarda güncellemeye gitmeyi düşünmedikleri yönünde açıklama yapmıştı şimdi bir anda fiyatlarda güncellemeye gidilmesinin iki sebebi olabilir. 980/970'in çıkmasına sayılı günler kala AMD'nin böyle bir hamle yapması performansı az çok tahmin edilmekte olan 980 ve 970'lerin daha farklı bir fiyatlandırmayla geleceğini işaret edebilir ya da ön görülen performans beklentisinden daha iyi bir 980 bizi bekliyor olabilir. O veya bu şekilde sızan bir bilgi sonucunda bu hamleyi yaptıkları ortada.

    Rekabet güzel şey








  • 50$ iyi bir miktar. Bize yansıması uzun sürer, zam olsa kısa sürerdi ama... R9 290'da da olsaydı keşke.
  • Amd de anca taş koyuyor nvidia nın yoluna
  • Bize de +100 $ yansır bu Vatan vs. gibi çakal firmalar olduktan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • referans ama bu.(kesin ip var)
  • Yeni bir şey yok ortada. Uzun süredir yurtdışı fiyatlar o şekilde. Şimdi resmiyete binmişse bir şey diyemem. Belki daha da düşmesini bekleyebiliriz.

    290'ın yurtdışı fiyatı uzun süredir 350$'ın altında mesela. Hatta bazı firmalar kampanya yapıp 310-320$'dan sattılar. Hem de oyun kampanyasıyla. Benzer şekilde üst seviye Nvidia kartların fiyatları da genel olarak düştü. Hem düşen satışları artırmak hem de stok eritmek için yapılıyor büyük ihtimalle.
  • newegg'e ozel indirim olmasin ya da yurt disina ozel indirim diyelim cunku bizde olacak gibi bir beklenti olmasin yurt disinda zaten ucuz fiyatlar bizim vergimiz var ivirimiz zivirimiz var stok politikamiz var o fiyattan ithal edilmis anca dagitici indirecek fiyatlari da ondan sonra dusecek yoksa vatanin vs yapabilecegi bir sey degil.yeni fiyatla ithal edilirse o zaman indirim olur ama birebir olmayabilir.
  • Türkiyede 50 tl bile düşmez
  • Türkiye de artan kurun etkisiyle bu indirim hissedilmeyeceği gibi , üstüne üstelik aradaki fark kur lehine olacağı için vatan gibi firmalar indirimi yansıtmaktan da öte ürünün fiyatına zam uygulayacaklardır.
  • Fiyatlar baya bi inmiş.Yabancı sitelere bakın isterseniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.