< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3915. sayfa)

-
-
OOOO amazon işi geliştirmiş, hepsiburada fırsatları konusu açınca yönetim jet hızıyla sildi konuyu. Demekki güzel sponsorluk veriyor donanımhabere. Yapmayın yönetim allah aşkına bu forumun yaşama sebebidir sıcak fırsatlar kategorisi, forumun ruhuna tükürmeyin lütfen amazon bahçesi haline getirmeyin.
Sitenin adınıda amazonhaber.com diye değiştirin bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 18 Ağustos 2021; 14:48:41 > -
İlerde netleşir artık depolarının olup olmadığı inşallah. Umarım vardır ve çeşitleri artar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kosesoysahin
Ankara ya damı depo kurmuş AmazonAnkara'da 2-3 ay önce depo açtı. 1-2 hafta önce de aynı lokasyonda ikinci deposunu açtılar.
-
Ben de hepsi burada ile ilgili yaşadığım müşteri memnuniyetini paylaşmış ve Amazon’la karşılaştırmıştım (Amazon’un yolundan gidiyorlar minvalinde) sonra bi baktım yorum yok, uçmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2021; 16:27:19 >
-
Açtığınız konuyu kontrol ettim. Büyük ihtimalle şikayet üzerine hata ile silinmiş konunuz. Konuyu geri aldım. Sıcak fırsatların son sayfalarında "Hepsiburada" diye arama yaptığımda 10'dan fazla sonuç çıkıyor. Bahsettiğiniz gibi bir durum mümkün değil. Yine de yapılan hata için kusura bakmayın.
Diğer e-ticaret siteleri ile ilgili yapılan paylaşımlar sonrasında uzunca sohbetlere evrildiği için genellikle bu mesajlar kaldırılıyor. Amazon konusunda Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor vs. konuşmanın çok da bir anlamı yok.
-
Satıcı amazon'un kendisiyle ayrı skandal. Böyle bir ürünü kontrol etmeden nasıl gönderirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kosesoysahin
Ankara ya damı depo kurmuş Amazonamazon her yere "damı depo" kuracakmış diye bir söylenti var ama bilemiyorum..
-
"siz de iade edin geri gönderin nedir yani" diyenler gelir birazdan!
-
Bi ara çok vardı onlardan şimdi azaldı galiba. Sen de iade et noğğlmuş yağğni. Beğenmediysen 3 harfli 5 harfli 8 harfli sitelerden alışveriş yap elinde patlasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oluyor u tip şeyler. dün kil maskesi sipariş etmiştim amazondan prime ile. Kutu geldiğinde kutusunda hiç ezik büzük yoktu ama içindeki ürün akmıştı ve bu akma %90 paketlenirken bile vardı ama umursamadan paketlemişler. Müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışırken direk iade oldu ürün sizde kalsın paranızı iade edeceğiz dediler daha derdimi bile anlatmamıştım. Bu konularda yardımcı olmaları bi nebze yanlışlarını tolere ediyor.
-
Corsair K60 mekanik klavye 524 tl civarında 6 taksit 87 tl'ye geliyor aylık alınır mı sizce kullanan var mıdır
amazon
CORSAIR KEYBOARD CH-910D019-TR K60 RGB PRO VIOLAhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08SR2D1WG -
Noodle severler değerlendirebilir.
B08S282VN2
-
çöpten alıp yollamışlar sanki. bunu geri yollayın para iadesi yapalım demek ayıptır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
traş kremi 5.24
xxxxxB000VB47R0xxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 18 Ağustos 2021; 19:34:57 > -
beyler spor ayakkabı almıştım puma marka. kalıp dar gelince iade ettim. başka ayakkabı alacağım. varmı tavsiyeniz şöyle sağlam kampanyalı olan?
-
Keen EXPLORE WP Moda Ayakkabılar Erkekhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07VGBDHH8/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_XSYMY3WVM6R7F2CN2GHN
Bu ayakkabılar geçende kampanyadaydı. Mavi ve siyahını aldım. 450 tl ye. 45 numara. Bana büyük geldiler biraz. İade edeceğim ama isteyen varsa aldığım fiyata verebilirim. 900 tl falan diyor şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X