Yüzbaşı
26 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 334 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba, 3 Kişilik Bir Aileyiz. 5 Kişilik Bir Aile Üyeliği Alacağım. Uzun Soluklu (Yıllık) Katılmak İsteyen 2 Arkadaş Bana Özelden Mesaj Atabilir.

Suan ki Planıma Göre Min 6 Aylık yada 12 Aylık Premium Planlamaktayım (İleride Uçuk Fiyat Güncellemesi Yapılırsa);

Aile Aylık = 26TL

26TL x 12 Ay = 312TL

Kişi Başı Yıllık = 312TL / 5 Kişi = 62,40TL Yapmakta.

Edit: Grup Kuruldu.

Merhaba Arkadaşlar, 2006'ten Beri Ehliyetli Araç Kullanan Biriyim Aslında Ama İlk Defa Kiralık Bir Araç İle 27 Temmuz Salı Akşamında Şehir Dışına Çıkıp Geri Döneceğim.

• Navigasyondan Baktığımda İlk Seçenek Olarak "Kuzey Marmara Otoyolu"nu Göstermekte. Bu Yol Rahat ve Boş Diyorlar Ama Maalesef Pahalıymış.
  • Navigasyon Bulmasada Ufak Bir Araştırma İle Alternatif Olarak "Anadolu Otoyol" Seçeneğini Görüyorum. Burada da Baya Tehlikeli Araç Kullanıcıları (Doblocu Tayfa ve Kamyonlar) Bulunuyormuş.
  • Sözlükte İstanbul'dan Çıkana Kadar D100'ü Kullanın Diyenlerde Olmuş.

Bu Tür Bir Seyahate Çıkmış Arkadaşların Tecrübelerinden Gidiş ve Dönüş İçin Kullanmam Gereken Yol Önerilerini Alabilirsem Çok Yardımı Olacaktır Bana. Şimdiden Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar.

Malum Pandemide Evdeyiz. Havalarda Isınmaya Başladı. Elimde de Yedek Modem Olmasının Verdiği Özgüven İle Evdeki Modeme Bir Modifikasyon Gerçekleştirdim. Yaptığım Adımları Aşağıda Sıralıyor Olacağım.

1 - Öncelikle İlk Denemem de Mevcut Stok Pasif Soğutucunun Üzerine Eski GPU Fanlarımdan Birisini Temizleyip Taktım. Fanı Direk Modemin Kasasına En Uygun Bölümüne Yuva Açarak Monte Etmiştim. Gelen Temiz Havayı Doğrudan Pasif Soğutucuya İletiyordu. Ama Fan Eski Olması Sebebi İle Bazen Gürültülü Çalışıyordu. Bu Sebep İle Yeni Fan Siparişi Vererek Bu Modemi Söküp Yedek Modemi Kullandım.

2 - Sipariş Ettiğim "Samuray Cs-4003" Fanı Direk Modemin Üzerindeki Pasif Soğutucuyu Sökerek (Modem Üzerine 2 Bacaktan Lehimlenmiş) Yerine Yeni Fanı Yerleştirmek İçin Fan İle Gelen Bacakları Modemin Anakartının Üzerine "Pattex Yapıştırıcı Hızlı 2K" Sabitledim.

3 - Modem Üzerindeki CPU'nun Üzerine Termal Macun Uygulayarak Fanı Monte Ettim. Bacakların Üzerine Fanı Sabit Tutması İçin Sıcak Silikon Uyguladım.

4 - Sipariş Ettiğim Yeni Fan 12V İle Çalışıyordu. Ama Bu Voltajda Yüksek Ses Yapacağını Düşündüğüm İçin Anakart Üzerinde Multimetre İle 5V Aradım ve Bulduğum 5V İle Fanı Anakarta Lehimleyerek Besledim. Dönüş Hızı Yeterliydi ve Yeterli Soğutmayı Sağlayacağını Düşünüyorum.

5 - Eski Modemlerimden Birinden Söktüğüm 2 Anteni Kasa Üzerine Bana En Mantıklı Gelen Sağ ve Sol Tarafa Uygun Genişlikte Delik Delerek ve Belli Bir Açı Vererek Yine "Pattex Yapıştırıcı Hızlı 2K" İle Sabitledim. Antenleri Anakartın Üzerinde Bulunan Anten Bacaklarına Lehimledim. Eskiden Kalma O Fan Boşluğunu İnce Filtre İle Kapattım.

6 - Sonuç Olarak Ortaya Böyle Bir Modifikasyon Çıktı.

Merhaba Arkadaşlar Turk Telekom'da 2 Tane Aboneliğim Bulunuyor. Birisi "VDSL 24 Mbps Yalın" Diğeri "ADSL 16Mbps + TT ALO". Bunların Taahhüdü 26 Temmuz 2020'de Sona Ermekte. Türk Telekomdan Gelen En Son Teklif Paketler Aynı Kalma Şartı İle VDSL İçin: 100TL, ADSL İçin 80TL Teklif Ediyorlar. İnterneti Genelde Netflix ve Youtube Olarak Ağırlıklı Kullansamda Online Oyunlarda Benim İçin Çok Önemli. Turk Telekomda Bu Konuda Bir Problem Yaşamadım Hiç.

Ben Hat Bilgilerimi (Lokasyon Istanbul/Sancaktepe) Aşağıda Paylaşıyorum. 2 Hat İçinde Öneride Bulunabilirmisiniz.

Teşekkürler.

ADSL Hat Bilgileri

VDSL Hat Bilgileri

Şimdiden Teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar.

Başlıkta Olduğu Gibi iPhone 6S Plus 64GB Cihazımı iOS 10.3.2'den iOS 13.1.3'e Upgrade Etmelimiyim? iOS 10'un SHSH2 Kaydı Yok Elimde Maalesef.

Cevaplarınızı Bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar.

iPhone 11 İçin Sizce 100TL Bonus Veren (10TL Kargo Ücreti) Hepsiburada'dan mı? Yoksa 250TL Hediye Çeki Veren Turkcell'den mi Almak Mantıklıdır? Yada Daha Farklı Önerileriniz Varmıdır Acaba?

Yada

Ön Sipariş Geçmeyip Serbest Piyasada Fiyat Daha Düşer mi? Yoksa Yükselir mi?

İyi Forumlar.
Merhaba Arkadaşlar.

Aşağıdaki Araç Hasar Olarak Süpriz Bir Araçmıdır?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2018-volvo-s60-1.5t3-advance-hayalet-sunroof-xenon-full-plus-full-724975072/detay

Piyasasını Bilmediğim İçin Açtım Konuyu.
Merhaba Arkadaşlar.

Bu ayın 26'sında TT ile Taahhüt'üm bitiyor. Şu anda 10GB/1000DK/1000SMS'i 29TL'den kullanıyorum. Ama işe geliş ve gidişlerde Metro'yu çok kullandığımdan TT Operatörü Metro'da çekmemekte. TCELL'le hattımı taşımak istiyorum ama paket tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Selam,

Bu Gün Öğlen Ne Olduysa Tablet Sürümü Artık Kullanılamıyor.

https://tablet.donanimhaber.com
Merhaba Arkadaşlar,

Bu Hafta İçinde TurkTelekom VDSL Bağlantısı Yapıldı. Hat Değerlerim Aşağıda. Sizce TurkNet mi yada Netspeed'e Geçiş Yapayım mı? Benim İçin Önemli Olan Stabil Bir İnternet ve Online Oyunlarda Sorunsuz Ping Değerleri. Tavsiye ve Öneri Beklemekteyim. Teşekkürler.

Edit:

Selam Arkadaşlar, Forumda Turknet ve Netspeed Konularının Çoğunu Okudum. Bir Çok Kişi Ping, Dalgalanma, Hız Düşmesi ve En Büyük Etken MH'den Müzdarip Olmuş. Birde CGN IP Denen Olay Var. Tabi Sorunu Olmayanlar Konu Açmıyorlar Foruma Elbette Ama Forumdaki Konular Beni Baya Bir Korkuttu. O Yüzden Maceraya Gerek Yok Sanırım Benim Açımdan. Bulunduğum Yerde F/O Çalışmasıda Yürütülmekte. O Tamamlandığında Artık Fiber Araştırasına Girer Kafamı Rahatlatırım. Diğer Türlü Çoğu ISS Türk Telekoma Muhtaç.

TT'den 24Mbps Download / 3Mbps Upload Alıyorum. AKN İse 75GB. IP'm İse CGN'de Değil. Tabi Kesinliği Varmı Bilmem CGN'ye Girermiyim Girmezmiyim Ama Bağlantı Yapıldığından Beri Yüzlü IP'ler Almıyor Modem.

Olmadı Yetmezse AKN'yi 100GB'a Taşırım. Belki İlerde 35Mbps Download / 3Mbps Upload / 100GB AKN Tarifesine Kendimi Taşıyabilirim.

Tabi Görüşünüzü Belirtirseniz Sevinirim Tekrardan. İyi Forumlar.
Hakkında
Meslek: UI/UX Designer & Frontend Developer
Forum İkinci El İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Gaming Desktop
Mobil cihaz
iPhone 12 128GB White
Operatör
Turkcell
ISS
Türk Telekom
Oyun Platformu
PS3
Takım
Galatasaray
Steam
J4CK ~
Steam
4NgEliC4 ~
TV
Sony 65XH9096
Ses Sistemi
LG BH7540TW 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi
Tablet
iPad Air
Notebook
Dell G3 G315
PSN ID
JacquesC_Qualen
Xbox Live GamerTag
JacquesCQualen
Kulaklık - Amfi
Kingston HyperX Cloud II Kırmızı
İşlemci
Intel i7-11700K
Anakart
Asus TUF Gaming Z590 Plus Wi-Fi
Sabit Disk
Samsung 970 EVO NVMe 500GB
Sabit Disk
Samsung 970 EVO NVMe 1TB
Sabit Disk
Samsung 960 EVO NVMe 250GB
Sabit Disk
Western Digital Green 2TB IntelliPower
Sabit Disk
Toshiba P300 2TB 7200RPM
Ekran Kartı
Asus Rog Strix RTX3070Ti
Modem
Keenetic Extra DSL
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.094
İkinci El Bölümü Mesajları: 684
Konularının görüntülenme sayısı: 28.749 (Bu ay: 489)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 605 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.