|
Amazon Prime Gaming Ekim 2022 oyunları açıklandı: 7 oyun hediye
-
-
Amazon yine füze attı
-
Valla bu kadar hizmet 7,9₺ üstelik senelerdir zam gelmedi. Hala 19.90₺ olmaması müthiş bişey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aga adamlara tek kelime ile helal olsun derim, adamlar Amerikan firması ama bu adamların yaptığı kıyağı babamız bize yapmaz, ne diyeyim iyi ki varsın.
Not: Adamlar halen ülkeye girişteki dolar kurunu baz alıyorlar, 1 USD. Hindistan'da bile böyle fiyatlar yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 30 Eylül 2022; 14:01:39 >
-
76'yı oynarız iyi oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shadow of war efsane oyun tavsiye ederim
Çöp
-
show warı geçen de vermemişmiydi ?
-
Fallout 76 göremedim.
-
Mordor vermisti bu ikincisi. Birinciyi bitirdim bunuda verip tamamladılar super.
Yine kötü oyunlar. Online oyunları sevmem bir kere. Nerede o eski ruh, single player oyunlar... Fallout 4 ne hayal kırıklığıydı ama...
-
8 liraya harika. Türk oyuncusunun dostu amazon prime, egs ve xbox gp.
-
Üstelik papara ile 4 lira bir şişe su parası
8 liraya, üstelik paparayla 4 liraya bu fiyata asla alamayacakları oyunları alıyorlar bir de üstüne çöp diyorlar. Alma kardeşim kim zorluyor seni al diye? :)
Nasıl 1.850 ? toplasan burda 400 TL civari oyun var oda Total War: Warhammer II 345 TL diğerleri zaten 10-20 TL oyunlar, bu ayki oyunlar biraz kötü ama amazonun yaptığı kıyaklarıda unutmamak lazım o yüzden yinede 7,99TL ye bedava oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 30 Eylül 2022; 17:33:44 > -
Oyunlara değil, bütün hizmetleri 7,90₺ ya sığdıran amazon a kocaman bir HELAL OLSUN diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
süper;
Middle-earth: Shadow of War
Fallout 76: The Pitt Buda ilgimi çekti.
bu tip oyunları pekm sevmem ama bunuda yukluyıp deniyeceğim. Total War: Warhammer II
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 30 Eylül 2022; 19:17:47 > -
8tl diye çoğu zaman kullanmadığım halde iptal etmiyorum, bence benim gibi daha bir sürü kişi vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Amazon yine füze attı
|
Aga adamlara tek kelime ile helal olsun derim, adamlar Amerikan firması ama bu adamların yaptığı kıyağı babamız bize yapmaz, ne diyeyim iyi ki varsın.
Not: Adamlar halen ülkeye girişteki dolar kurunu baz alıyorlar, 1 USD. Hindistan'da bile böyle fiyatlar yoktur. |
Valla bu kadar hizmet 7,9₺ üstelik senelerdir zam gelmedi. Hala 19.90₺ olmaması müthiş bişey
|
8 liraya, üstelik paparayla 4 liraya bu fiyata asla alamayacakları oyunları alıyorlar bir de üstüne çöp diyorlar. Alma kardeşim kim zorluyor seni al diye? :)
|
Oyunlara değil, bütün hizmetleri 7,90₺ ya sığdıran amazon a kocaman bir HELAL OLSUN diyorum
|
Hindistanda da fakiriz. Ölüm döşeğinde olan birinin son isteklerini yerini getirmek gibi, ya da idam mahkumu.
|
8tl diye çoğu zaman kullanmadığım halde iptal etmiyorum, bence benim gibi daha bir sürü kişi vardır.
|
Amazon bu ülke için gerçekten büyük bir şans. Sadece bedava verdiği oyunlar için değil. Alışveriş konusunda büyük kolaylık. Amazon sayesinde, Amazon Almanya'dan ithalat ücretleri dahil, Türkiye fiyatından daha ucuza alışveriş yaptım üç defa. Aldıkları ithalat ücreti tahmini olduğu için, eğer ithalat ücreti daha aza mâl olduysa, aldıkları ücretin arta kalanını dahi iade ediyorlar. Ben Türkiye'de böyle şeylere alışık olmadığım için, bu tarz hareketlere hayran kalmıştım. Teknoloji konusunda eğer fiyat da bana uyuyorsa, önceliğim her zaman Amazon artık. |
8 liraya harika. Türk oyuncusunun dostu amazon prime, egs ve xbox gp. |
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- instagram yardım merkezi
- hepsiburada premium ücreti
- twitter takipçi hilesi
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X