Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolun kırılması ile Amazon'un bağlantısı nedir. Yazmak için yazmayın konuya. Lafa gel. Kırılırsa önemsizmiş. Git PS2 al sen doya doya oynarsın.
  • kafamdaki sorularin cogu cozumlendi siparis veriyorum hangi kargoyu seceyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Konsolun kırılması ile Amazon'un bağlantısı nedir. Yazmak için yazmayın konuya. Lafa gel. Kırılırsa önemsizmiş. Git PS2 al sen doya doya oynarsın.

Yani amazondan ntscu makina alırsak pal oyunları açar mı anlamında sordum. Hemen cocukça karşilaştirma yapmaz mısınız bayiliyorum valla :)
  • oyunlar region free o konuda sıkıntı olmaz, ama blu-ray filmlerde region free ya da 1.bölge filmleri almanız gerekir.
  • Dün üye olmuş gelmiş çocukca diye yazmış. He canım he. Çocukca. Önceki sayfanın son mesajında yazdığımı göremeyecek kadar forum kullanım bilgisine sahip bir arkadaş. Gerçekten foruma böyle üyeler lazım.
  • Amazon.de gecikme olacağını resmen netleştirdi.
    Sipariş sayfasının en üstüne bu açıklamyı eklemişler:

Bitte beachten Sie
    Wir möchten Ihnen mitteilen, dass es zu Verzögerungen bei Ihrer Bestellung kommt. Für diese Unannehmlichkeit bitten wir Sie um Entschuldigung. Die neuen Daten zum Versand- und Liefertermin finden Sie unten in Rot markiert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

oyunlar region free o konuda sıkıntı olmaz, ama blu-ray filmlerde region free ya da 1.bölge filmleri almanız gerekir.

Teşekkürler açıklayıcı bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Amazon.de gecikme olacağını resmen netleştirdi.
    Sipariş sayfasının en üstüne bu açıklamyı eklemişler:

Bitte beachten Sie
    Wir möchten Ihnen mitteilen, dass es zu Verzögerungen bei Ihrer Bestellung kommt. Für diese Unannehmlichkeit bitten wir Sie um Entschuldigung. Die neuen Daten zum Versand- und Liefertermin finden Sie unten in Rot markiert.

tam olarak ne diyor? telefondayim.

• Gecikme olacağını bildiriyorlar. Bu durum içinde özür diliyorlar. Gönderi yapılacağı zamanı bildireceklermiş vb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Pdf leri okuyamiyordum programi indirdim cozdum isi yasa degismemis arkadaslar 75 euro ustu gumruge takiliyor

150 € üzerine vergi var diye açıklama niye yapıyorlar ki o zaman ?

Hocam ayri olarak yaziyor zaten niye yazsinlar ki :)

Tamamda 150 € üzerine vergi alınacak dersen 75 € sınırının yükseltildiği anlaşılır.. Bu konuda kesin bilgiyi nerden alırız acaba ya..

Burdan

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf
    http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf

Yolu bu şekildle gözüküyor. Eski pdf dosyası güncellenmemiş olabilir.

Sayfada aynı şekilde yarın ben bi öğrenmeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 10 Kasım 2013; 21:12:39 >

• Aşağıdaki videoda Amazon.com'dan alınmış olan Killzone oyunu tanıtılıyor.
    Oyunun arka kapağında "Region All" logosu mevcut. Yani eskiden USA'den alına oyunlarda region numarası yazardı. Buda PS4'te oyunlarda bölge kodu olmadığı anlamına geliyor.
    Ayrıca içerisinden 7 günlük Plus deneme keyi çıkıyor.

Amazon.com'dan oyun alacaklar izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 10 Kasım 2013; 21:22:45 >

• Ayin 15 nde amazon.com sipariş açılacak açilinca umarim tr.ye gonderim olur ve guzel bir bundle aliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: sabirlar58

Ayin 15 nde amazon.com sipariş açılacak açilinca umarim tr.ye gonderim olur ve guzel bir bundle aliriz

PS4 gonderimi var TR'ye, destek ekibiyle konustum var dediler. Bu arada asagidaki oyunlardan 7-Day PSN Plus geliyor;

-Battlefield 4
    -Knack
    -Killzone: Shadow Fall
    -CoD: Ghosts

Bunlarin unboxing videolarini izledim ve cikiyordu kod.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rollinginthejar

quote:

Ayin 15 nde amazon.com sipariş açılacak açilinca umarim tr.ye gonderim olur ve guzel bir bundle aliriz

PS4 gonderimi var TR'ye, destek ekibiyle konustum var dediler. Bu arada asagidaki oyunlardan 7-Day PSN Plus geliyor;

-Battlefield 4
    -Knack

Basligi duzenleyip amazon.com da yazalim ins bundle +1-2 oyun aliriz. Gonderim tarihi ney bilginiz varmi

• quote:

quote:

quote:

-Battlefield 4
    -Knack

Basligi duzenleyip amazon.com da yazalim ins bundle +1-2 oyun aliriz. Gonderim tarihi ney bilginiz varmi

Onu bilmiyorum ya, ama stoga girdigi anda dagitima baslanir heralde. Ben CoD: Ghosts siparisi verdim amazon.com 'dan yarin gelir.

• Video için teşekkürler. Hemen izliyorum.
  • Son durum nedir? Hangisi avantajlı? Amazon.com mu yoksa .de'li? Nereden almalı, hangi posta seçmeli? Nereye ne kadar ödenecek?
    Var mı babayiğit, şöyle okkalı bir metin yazabilecek, parça pinçik bilgileri bir araya getirecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

Son durum nedir? Hangisi avantajlı? Amazon.com mu yoksa .de'li? Nereden almalı, hangi posta seçmeli? Nereye ne kadar ödenecek?
    Var mı babayiğit, şöyle okkalı bir metin yazabilecek, parça pinçik bilgileri bir araya getirecek?

Amazon.com kesinlikle daha uygun.

Ayrintili olarak @Only Love sana yardimci olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Aşağıdaki videoda Amazon.com'dan alınmış olan Killzone oyunu tanıtılıyor.
    Oyunun arka kapağında "Region All" logosu mevcut. Yani eskiden USA'den alına oyunlarda region numarası yazardı. Buda PS4'te oyunlarda bölge kodu olmadığı anlamına geliyor.
    Ayrıca içerisinden 7 günlük Plus deneme keyi çıkıyor.

Amazon.com'dan oyun alacaklar izlesin.

hocam bölge kodu yoksa mariio128 sitesinden alınan oyundada aynı şekilde mi olacak??sitede oyuna us yazıyor.oyunu nereden aldığımız farketmeyecek mi acaba???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

Son durum nedir? Hangisi avantajlı? Amazon.com mu yoksa .de'li? Nereden almalı, hangi posta seçmeli? Nereye ne kadar ödenecek?

Amazon.com kesinlikle daha uygun.

Ayrintili olarak @Only Love sana yardimci olabilir.

Ben PAL cihaz istediğim için Amazon.de'den geçmeyi düşünüyorum siparişimi. Pre-order'ı iptal etmeyeceğim.

USA'den gelecek cihaz NTSC-U olacaktır. Gerçi oyunlarda herhangi bir sorun çıkmaz ama oyun konsollarında PAL bölgesinden şaşmıyorum uzun süredir.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.