Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca yıl shoptodan alışveriş yaptım hep ve hiç kendi kredi kartımı kullanmadım diyebilirim. Şimdide amazon.de'den ds4 sipariş verdim. Kart benim adıma değil. Sorun çıkmaz herhalde zaten 60 euro tuttu.

??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollinginthejar

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

quote:

Bende Ps4 e bf4 alacagim durum ayni mi? Gumrukte kalir mi?

18 yaşından küçüksen sorun çıkar gümrükte. 18 yaş ve üstü birine aldır konsol ile oyunu. Ayrıca ürünü alan kişinin üzerine olmalı kredi kartı vb. Sorun yaşarsın yoksa. Yaş durumunu tahmin üzerine yaptım. Yanlış anlama sakın. Bizde o yaşlardan geçtik. Çektiğimiz zorluğu iyi biliriz. :)

:) 15 yasindayim, sadece BF4 alacagim. Kart ablamin ustune ama ininalda onu sorgulamiyor problem cikar mi?

Sadece oyun alacaksan oyun rahatça geçer gümrükten. Takılma durumu olmaz. Ablanın kartı ile alabilirsin. Sorun yaşamazsınız. Oldu ki olası bir durumda ablanı muhattap alırlar çünkü ürün ablanın kartı ile alındığı için. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: metyn07

Bunca yıl shoptodan alışveriş yaptım hep ve hiç kendi kredi kartımı kullanmadım diyebilirim. Şimdide amazon.de'den ds4 sipariş verdim. Kart benim adıma değil. Sorun çıkmaz herhalde zaten 60 euro tuttu.

??

Arkadaşa yazdığım yazı senin içinde geçerli. Kolay gelsin.
  • Teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Ps4 e bf4 alacagim durum ayni mi? Gumrukte kalir mi?

18 yaşından küçüksen sorun çıkar gümrükte. 18 yaş ve üstü birine aldır konsol ile oyunu. Ayrıca ürünü alan kişinin üzerine olmalı kredi kartı vb. Sorun yaşarsın yoksa. Yaş durumunu tahmin üzerine yaptım. Yanlış anlama sakın. Bizde o yaşlardan geçtik. Çektiğimiz zorluğu iyi biliriz. :)

:) 15 yasindayim, sadece BF4 alacagim. Kart ablamin ustune ama ininalda onu sorgulamiyor problem cikar mi?

Sadece oyun alacaksan oyun rahatça geçer gümrükten. Takılma durumu olmaz. Ablanın kartı ile alabilirsin. Sorun yaşamazsınız. Oldu ki olası bir durumda ablanı muhattap alırlar çünkü ürün ablanın kartı ile alındığı için. Kolay gelsin.

veri tenks men helpfull

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Herkese günaydın. Sabahı yeni ettim.

Ben gerekli çıktıları fax yoluyla yolladım hep kargo firmasına. Önce bastım yazıcıdan daha sonra faxladım bastığım çıktıları.

Akıllı telefon ile pek uğraşasım yok. Eski kafalılığa devam. :)

65 TL durumu olursa da ödersiniz. Ben onca alışveriş yaptım ama sadece bir kere ödedim. Amazon'da engel olamadı sanırım zamanında çatır çatır ödemek zorunda kaldım.

Kargonuz TR'ye gelir takıldığını DHL'de: Gümrükte yaşanan gecikme, UPS için: Gümrükte... ... yazısını gördüğünüzde gümrükte takılmış demektir. Sizi arayacak kargo firması ve gerekli bilgilendirmeyi yapacak.

Gerekli belgeleri yolladıktan sonra maximum 5 gün içinde paketin adrese gelmesi lazım. 65 TL ardiye parasını alabilirler o hiç belli olmaz biraz şans işi. :)

Hocam ben daha önce bir ürün almıştım 150 dolarlık, 25 dolar kargo ücretiyle 175 dolara geldi ve vergi vs. için herhangi bir ücret kesmedi amazon. Kulaklık gümrüğe takıldı, DHL'den beni arayıp birkaç evrağı imzalamamı filan istediler. Diğerki gün kargo elime ulaştı ve 65 lira da alınmadı. Yani tamamen şans işi. Şimdi PS4 sipariş ettim, herhangi bir ücret alınmadı yine vergi için bakalım umarım yine vergiyi öderler. Ödemedikleri taktirde amazona başvurarak 4 hafta içinde para iadesi de alabiliyormuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: DAVID GILMOUR

quote:

Herkese günaydın. Sabahı yeni ettim.

Ben gerekli çıktıları fax yoluyla yolladım hep kargo firmasına. Önce bastım yazıcıdan daha sonra faxladım bastığım çıktıları.

Akıllı telefon ile pek uğraşasım yok. Eski kafalılığa devam. :)

65 TL durumu olursa da ödersiniz. Ben onca alışveriş yaptım ama sadece bir kere ödedim. Amazon'da engel olamadı sanırım zamanında çatır çatır ödemek zorunda kaldım.

Kargonuz TR'ye gelir takıldığını DHL'de: Gümrükte yaşanan gecikme, UPS için: Gümrükte... ... yazısını gördüğünüzde gümrükte takılmış demektir. Sizi arayacak kargo firması ve gerekli bilgilendirmeyi yapacak.

Gerekli belgeleri yolladıktan sonra maximum 5 gün içinde paketin adrese gelmesi lazım. 65 TL ardiye parasını alabilirler o hiç belli olmaz biraz şans işi. :)

Hocam ben daha önce bir ürün almıştım 150 dolarlık, 25 dolar kargo ücretiyle 175 dolara geldi ve vergi vs. için herhangi bir ücret kesmedi amazon. Kulaklık gümrüğe takıldı, DHL'den beni arayıp birkaç evrağı imzalamamı filan istediler. Diğerki gün kargo elime ulaştı ve 65 lira da alınmadı. Yani tamamen şans işi. Şimdi PS4 sipariş ettim, herhangi bir ücret alınmadı yine vergi için bakalım umarım yine vergiyi öderler. Ödemedikleri taktirde amazona başvurarak 4 hafta içinde para iadesi de alabiliyormuşum

Aynen öyle. Şans işi biraz. Ben bugüne kadar Amazon.com'dan paket olarak 15'e yakın ürün aldım bu 15 tane üründen birinde 65 TL ödedim. Sağlık olsun. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Düşünsene PS4 kapıya kadar gelmiş extra 65 TL istendi diye kabul etmiyorum cihazı geri yollayın diyorum. Adama gülerler yemin ederim.

• Bugün yarın bende sipariş vericem bu konuda uzman varsa pm atabilir amazondan hiç bi şey almadım hele almanca olunca
  • Arkadaşlar ufak bir sorum var, ben amazon.de nin ürününü almanyada doğrudan bir adrese giderek elden alabilir miyim, oyle birşey mümkünmu, parayı verip dükkandan aliyormus gibi almak istiyorum

• basiniza agrimi ariyorsunuz sahsen benim amazon uyeligim var

o hesapa hem uk hemde de hesabina giris yaptim prime uyelik ustelik kargo car curt odemiyorum

express kargo ile 2 gunde teslim ediyorlardi amerikada

yanliz sunu gordum usa hesapta on sipraris almiyor fiyat illaki euro ya gore daha dusuk olucaktir

ustelik vergi almiyor yani konsolun net satis fiyati ustunde gondeiyorlar

hem konsol daha ucuz avrupaya gore hem vergisi yok prime uyelik varsa kargo odemezsiniz hizli teslimat sozleri var

usa hesaptan konsolun ciktigi gun alirsaniz size avrupadan dahi konsol gonderebilirler ordada ayagi var amazonun

pal konsol talep edebiiirisiniz canli destek hattindan

gumruk masrafini karsilarsiniz sadece fiyati dolar ustunden odersiniz euro degil vergi odemezsiniz haybeye avrupaya premium uyelik edinin

oyun vs baska bisey getirdiginiz herzaman ihtiyaciniz olur amerikadan alisverisi yapin avrupadan yollasinlar

• Amazon.com'da aşağıdaki ürünleri sipariş etmek istiyorum.
    DDP gönderiliyor diye duymuştum senede belli hakkın var. ilk siparişim bu.. problem yok diye teyit ederseniz sevinirim.. ona göre siparişi geçeceğim..
     Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 10 Kasım 2013; 19:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

basiniza agrimi ariyorsunuz sahsen benim amazon uyeligim var

o hesapa hem uk hemde de hesabina giris yaptim prime uyelik ustelik kargo car curt odemiyorum

yanliz sunu gordum usa hesapta on sipraris almiyor fiyat illaki euro ya gore daha dusuk olucaktir

hem konsol daha ucuz avrupaya gore hem vergisi yok prime uyelik varsa kargo odemezsiniz hizli teslimat sozleri var

usa hesaptan konsolun ciktigi gun alirsaniz size avrupadan dahi konsol gonderebilirler ordada ayagi var amazonun

gumruk masrafini karsilarsiniz sadece fiyati dolar ustunden odersiniz euro degil vergi odemezsiniz haybeye avrupaya premium uyelik edinin

oyun vs baska bisey getirdiginiz herzaman ihtiyaciniz olur amerikadan alisverisi yapin avrupadan yollasinlar

amazon.de den ürünler pal mı geliyor bize ? Ve kaç günde gelecek + masrafları nasil kargoda gümrükte falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Pdf leri okuyamiyordum programi indirdim cozdum isi yasa degismemis arkadaslar 75 euro ustu gumruge takiliyor

150 € üzerine vergi var diye açıklama niye yapıyorlar ki o zaman ?

Hocam ayri olarak yaziyor zaten niye yazsinlar ki :)

Tamamda 150 € üzerine vergi alınacak dersen 75 € sınırının yükseltildiği anlaşılır.. Bu konuda kesin bilgiyi nerden alırız acaba ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

basiniza agrimi ariyorsunuz sahsen benim amazon uyeligim var

amazon.de den ürünler pal mı geliyor bize ? Ve kaç günde gelecek + masrafları nasil kargoda gümrükte falan.

bir dk once canli olarak konustum musteri temsilcisi ile

amerika amazon turkiyeye kargo cikiyormusunuz dedim

biz normalde uluslar arasi kargo gonderiyoruz bazi urunleri gonderemiyoruz urunuzu secin odeme kismina geldiginizde sistem sizi uyarir diyor

gonderilmez cevabi alirsaniz kendi lokasyonuza yakin amazondan yapin diyor ama buyuk ihtimal yapilr

bazi urun dedigi mucehevver parfum lux saatler iceriyor sigorta karsiamaycak rakamlarda oldugu icin sorumluluk almak istemiyorlar

amerikadan denerseniz size NTSC konsol gelir 1400 degilde 700 tl bir rakam verirsiniz vergi yok basta premium uyelik varsa amazon de veya uk

amerikadaki hesaba ayni kullanici ismi ve sifre ile giris yaparsiniz

700 tl mal ederseniz burdaki %18 vergiyi ve isgaliye parasini verirsiniz depoda bekletikleri icin 1000 lira bile tutmaz acik soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

Amazon.com'da aşağıdaki ürünleri sipariş etmek istiyorum.
    DDP gönderiliyor diye duymuştum senede belli hakkın var. ilk siparişim bu.. problem yok diye teyit ederseniz sevinirim.. ona göre siparişi geçeceğim..
     Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

edit: imla.

dostum bende alcam benımde ılk bıde camera neden aldınız ?Ben dusunmuyılorum onemlı mı sızce?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pdf leri okuyamiyordum programi indirdim cozdum isi yasa degismemis arkadaslar 75 euro ustu gumruge takiliyor

150 € üzerine vergi var diye açıklama niye yapıyorlar ki o zaman ?

Hocam ayri olarak yaziyor zaten niye yazsinlar ki :)

Tamamda 150 € üzerine vergi alınacak dersen 75 € sınırının yükseltildiği anlaşılır.. Bu konuda kesin bilgiyi nerden alırız acaba ya..

Burdan

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf
    http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

• NTSC KONSOL SIKINTI DEGIL DERSENIZ

direk alin derim cunku dolar euro ya gore %25 daha ucuzdur ikincisi vergi odemezsiniz ucuncusu premium uyelikte varsa

buyuk ihtimal kargoda odemezsiniz ( tek ogrenmem gereken sey premium uyeligin uluslar arsi kargo gonderiminde gecermi bakicaz sorucaz )

konsol size 700 750tl ye gelir burda %18 vergi bide depoda isgaliye odersiniz toplamda 850 tl yi gecmez
  • amazon.com daki oyunlar pal mi? ben konsolu burdan alcamda problem cikmaz umarim

• Oyunlar 1.bölge NTSC-U (Amerika bölgesi)

PS4'de PS3'de olduğu gibi region lock (bölge kilidi) durumu yok. İstediğin bölgenin oyununu PAL PS4'de de NTSC-U PS4'de de taksan çalışır.
  • ya zaten oyunlar kırılırsa büyük ihtimal ntsc-u da gelicek bölge önemsiz gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.