Bildirim
Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (68. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
almanyadan akrabalariniza rica edin getirsin yada tanıdıklarınıza :D ben öyle yapmayi düsünüyorum ama aklıma takılan 1 kaç soru var:
1.almanyadan getirttik diyelim almanca arayüz olacak
2.burada türkçe arayüz yaptırabilir miyiz?
3.garanti burda geçerli olacak mı? -
Almanya'dan alındı diye arayüz Almanca olacak diye bir şey yok. Değiştirilebilir. Türkçe seçenekte mutlaka olacaktır.
Sonuçta PS3'e Türkçe arayüz güncelleme ile geldi. Yoksa da yeni güncellemelerle gelecektir. Olmadı İngilizce var.
Garantisi burada geçmez. Bu hep söyleniyor zaten. PS3 için de bu geçerli değildi. PS4 için de geçerli olmayacak.
Garanti için Türkiye'den Sony Eurasia Türkiye garantili alınası gerekiyor. -
anladım zaten onu da bize amazon de söylüyordu o numarayı yazacağız teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Source
quote:
Orijinalden alıntı: metyn07
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: paratoner85
quote:
quote:
Dualshock 4 ve fifa 14 aldım.
Bilgili bir arkadaş cevaplayabilir mi acaba;
Ürünler direkt adresime gelir mi yoksa gümrük olayı yaşanır mı?
Bir türlü muhattap bulamıyorumbeyler bileniniz vardır bir cevap yazın yahu
Bu aralar kanunda değişiklik olduğu için henüz net bilgiye ulaşamadım ama sanırım yeni sınır 150 euro oldu. Sizin iki parça bu tutarı aşmıyor ama yine de gümrüğe takılma riski var. Takılsa bile gidip alabilirsiniz. Ama standart gönderiyi seçmelisiniz.
Nerde yaziyor hocam kim soyluyor bunu eskiden 150 euro'ydu cari acik sebebiyle 75 euro oldu tekrar yukselecegini sanmiyorum
Yeniden 150 Euro olmuş bir kaç gün önce
http://www.teknolojigundem.com/haber/internet-uzerinden-yurtdisi-alisverise-vergi/521517
Arkadaslar bilindik haber sitelerinde duymadikca pek inanmayin boyle seylere onemli olan resmi gazetede yayinlanmasi
Yayınlandı zaten
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131108-7.htm
-
Bende aynı şartlarla amazon fransadan sipariş verdim. almanyanın daha yoğun olacağını düşünerek fransayı seçtim. ama geç kaldik sanirim yeni siparişler anca 2014 ocakta gelir diye düşünüyorum. -
oldum olası alışamadım şu amazona ama fiyat da iyi gibi kararsız kaldım -
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
quote:
Orijinalden alıntı: Only Love
Bu ay sonuna doğru forumdan çoğu kişi kargo firmaları ile haşır neşir olacak. Xbox One ile PS4 arifesinde umarım herkesin paketi eline sorunsuzca ulaşır.
Bu arada kargo firmasına yollayacağınız evraklar (aklımda kalanlar):
- Kargo firmasının e-mail'e yolladığı form (gerekli yerleri doldurup kargo firmasına faxlayın - Ürünün ne olduğunu birebir yazın, Xbox One oyun konsolu veya PlayStation 4 oyun konsolu vb.)
- Ürünü aldığınız siteden ürünün fiyatını gösteren bir resim (Amazon.de veya com'da order sekmesini screen alıp kargo firmasına faxlayın)
- Kredi kartı extrenizde ürünün ne kadar tuttuğunu gösteren bir resim (aynı şekilde bu resmide kargo firmasına faxlayın)
- Nüfus cüzdanının önlü - arkalı fotokopisi (yine fax, her zaman fax, faxlayın mutlaka)
...aklımda kalan evraklar bunlar. Daha fazla evrak istemiyorlar. Gümrük çekimi 2 veya 3 gün sürebiliyor. Haftasonuna kalırsanız haftasonu gümrük çalışmıyor diye biliyorum. Bütün işler haftaiçleri bitiyor. Herkese bol şans arkadaşlar. :)
Hepinizde akıllı telefon var olduğunu düşünerek,sizin yapmanız gerekn şunlar.
Formun çıktısını alıp dolduruyoruz,sonra telefonumuzla beyaz köşelere denk getirerek resmini çekiyoruz,sonra kimliğimizin resmini çekiyoruz,bu 3 ünü bir arada dilekçede belirtilen yere mail atıyoruz,mail e de ürünün linkini koyuyoruz,mail başlığınada takip nosu yada kanşimento no mu ne onu yazıyoruz.faxmış,fotokopiymiş uğraşmayın,gerek yok.
dostum benim de bir sorum olacak. şimdi bu bize gönderilen dilekçe+kimlik resmi+ürün linki+kanşimento nosunu mail ile yolluyoruz. yani kredi kartı eksteresin resmini göndermeye gerek yok mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Dualshock 4 ve fifa 14 aldım.
Bilgili bir arkadaş cevaplayabilir mi acaba;
Ürünler direkt adresime gelir mi yoksa gümrük olayı yaşanır mı?
Bir türlü muhattap bulamıyorumbeyler bileniniz vardır bir cevap yazın yahu
Bu aralar kanunda değişiklik olduğu için henüz net bilgiye ulaşamadım ama sanırım yeni sınır 150 euro oldu. Sizin iki parça bu tutarı aşmıyor ama yine de gümrüğe takılma riski var. Takılsa bile gidip alabilirsiniz. Ama standart gönderiyi seçmelisiniz.
Nerde yaziyor hocam kim soyluyor bunu eskiden 150 euro'ydu cari acik sebebiyle 75 euro oldu tekrar yukselecegini sanmiyorum
Yeniden 150 Euro olmuş bir kaç gün önce
http://www.teknolojigundem.com/haber/internet-uzerinden-yurtdisi-alisverise-vergi/521517
Arkadaslar bilindik haber sitelerinde duymadikca pek inanmayin boyle seylere onemli olan resmi gazetede yayinlanmasi
Yayınlandı zaten
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131108-7.htm
Suan mobildeyim bakamiyorum 75euro sinirinin 150euroya ciktigi yaziyormu orda?
Edit: 45. Madde olmasi lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 10 Kasım 2013; 14:50:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Koyduğum formun resminde cevap mevcutundefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 10 Kasım 2013; 14:52:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Pdf leri okuyamiyordum programi indirdim cozdum isi yasa degismemis arkadaslar 75 euro ustu gumruge takiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Pdf leri okuyamiyordum programi indirdim cozdum isiyasa degismemis arkadaslar 75 euro ustu gumruge takiliyor
150 € üzerine vergi var diye açıklama niye yapıyorlar ki o zaman ? -
-
Herkese günaydın. Sabahı yeni ettim.
Ben gerekli çıktıları fax yoluyla yolladım hep kargo firmasına. Önce bastım yazıcıdan daha sonra faxladım bastığım çıktıları.
Akıllı telefon ile pek uğraşasım yok. Eski kafalılığa devam. :)
65 TL durumu olursa da ödersiniz. Ben onca alışveriş yaptım ama sadece bir kere ödedim. Amazon'da engel olamadı sanırım zamanında çatır çatır ödemek zorunda kaldım.
Kargonuz TR'ye gelir takıldığını DHL'de: Gümrükte yaşanan gecikme, UPS için: Gümrükte... ... yazısını gördüğünüzde gümrükte takılmış demektir. Sizi arayacak kargo firması ve gerekli bilgilendirmeyi yapacak.
Gerekli belgeleri yolladıktan sonra maximum 5 gün içinde paketin adrese gelmesi lazım. 65 TL ardiye parasını alabilirler o hiç belli olmaz biraz şans işi. :)
-
Herşey açık açık yazıyor, bin defa aynı soruları soruyorsunuz.
65 tl yi bir kere verdim, onda da vergisi ödenmemiş üründü vergiye ek 65 lira, ama ön ödemeli de hiç vermedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 10 Kasım 2013; 16:42:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Pdf leri okuyamiyordum programi indirdim cozdum isiyasa degismemis arkadaslar 75 euro ustu gumruge takiliyor
150 € üzerine vergi var diye açıklama niye yapıyorlar ki o zaman ?
Hocam ayri olarak yaziyor zaten niye yazsinlar ki :)
Bende Ps4 e bf4 alacagim durum ayni mi? Gumrukte kalir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: FERFEROS
BSC'nin haberinin altına yaptığım yorumu direk kopyalıyorum.
quote:
Çıkış tarihi Orta Doğu ama fiyatı Avrupa. Az çakal değiller. Körü körüne fanlık yapmadan önce bir düşünün.
Orta Doğu'ya da 13 Aralıkta geliyor. Ama orada fiyat 1,699 AED ($463). Şu an ki kura göre 943 Lira yapıyor.
http://www.xe.com/curre...nt=1699&From=AED&To=TRY
Kaynak 1:http://www.joystiq.com/...le-east-on-december-13/
Kaynak 2:http://www.mcvuk.com/ne...-date-confirmed/0121853
Tamam vergisiz 1.100 lira diyorum
O ülkedeki vergiler dahil fiyatı 943 liraya denk geliyorsa ne mutlu orada yaşayan insanlara
quote:
Şimdi bu durumu kabullenmem zor.
Avrupa'da cihaz baz haliyle 399 euro'ya satılıyor. Bu fiyata onların kendi vergileri dahil.
Bize ise avrupanın vergi dahil fiyatına bizim vergimiz eklenmiş hali sunuluyor. Hemde bire bir! Getiren Sony Türkiye değil de herhangi biri alıp da Türkiye'de satıyor gibi.
Fiyat kabul edilemez bence.
Hala Sony diyorsunuz. Burada mevzu Sony değil. Türkiye'ye yurtdışından girmiş herhangi bir şeyi fiyatlandırma politikası
Şimdi uçağa atlayıp amerika'ya gitsen girdiğin ilk apple mağazasından 400 dolara iphone 5S alıyorsun. Burada 2.500 lira. Çöz çözebilirsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 10 Kasım 2013; 17:09:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rollinginthejar
18 yaşından küçüksen sorun çıkar gümrükte. 18 yaş ve üstü birine aldır konsol ile oyunu. Ayrıca ürünü alan kişinin üzerine olmalı kredi kartı vb. Sorun yaşarsın yoksa. Yaş durumunu tahmin üzerine yaptım. Yanlış anlama sakın. Bizde o yaşlardan geçtik. Çektiğimiz zorluğu iyi biliriz. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Only Love
quote:
Orijinalden alıntı: Rollinginthejar
18 yaşından küçüksen sorun çıkar gümrükte. 18 yaş ve üstü birine aldır konsol ile oyunu. Ayrıca ürünü alan kişinin üzerine olmalı kredi kartı vb. Sorun yaşarsın yoksa. Yaş durumunu tahmin üzerine yaptım. Yanlış anlama sakın. Bizde o yaşlardan geçtik. Çektiğimiz zorluğu iyi biliriz. :)
:) 15 yasindayim, sadece BF4 alacagim. Kart ablamin ustune ama ininalda onu sorgulamiyor problem cikar mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X