Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol I-C-O reyiz. Çok genel yazmadım ki aklına yine cinlikler gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS_88
    dostum senin dediğin sansürlü sürümler avrupa versiyonlarında hiç olmadı. hep amerika versiyonlarında vardı sansür.

http://www.youtube.com/watch?v=vkUuABNnTC0

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Almanyada_Bulletstorma_Sansur_Uygulamasi-13284.htm

Counter Strike, Left 4 Dead, Modern Warfare 2 vs. gibi oyunlarda da sansür var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 10 Kasım 2013; 0:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Sağol I-C-O reyiz. Çok genel yazmadım ki aklına yine cinlikler gelmesin.

Alemsin valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS_88
    dostum senin dediğin sansürlü sürümler avrupa versiyonlarında hiç olmadı. hep amerika versiyonlarında vardı sansür.

http://www.youtube.com/watch?v=vkUuABNnTC0

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Almanyada_Bulletstorma_Sansur_Uygulamasi-13284.htm

Counter Strike, Left 4 Dead, Modern Warfare 2 vs. gibi oyunlarda da sansür var.

bende şimdi görüyorum, umarım olmaz sansür. ben pek sevmiyorum zaten killzone tarzı oyunları, direkt satmayı düşünüyordum.

• Beyler ben SAKARYADAYIM illa gümrüğe gidip ordan mı alcam fotokopi falan verip? Ve bu her sitede geçerli mi
  • ENPARA nın geçtiğini söyledi bir kaç arkadaş bundle eğer öyle alırsak 1320 ye geliyo. Şaka gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thief27

ben de amazon de den verdiğim siparişe devam ediyorum buradan bilgi akışını kesmeyelim bu başlık önemli

Seni kaybetmediğimiz iyi oldu. Amazon.de'ciler olarak daha çok kana ihtiyacımız var.

Bu konuya yazıp PS4 ile beraber Xbox One'da alacak olanlar varsa yazsın lütfen. Bizim PS4'ler gelmeden Xbox One'ın akıbeti ne olacak bakalım merak ediyorum. Konsol 12 gün sonra resmi olarak çıkıyor.

Gümrükte umarım fazla zorluk çıkmaz(ki) Amazon'a bu konuda güvenim tam olsada bir ara 65 TL ödettiler zamanında. Ulan dedim işe bak. Neyse bakalım riske girdik, korkmak yok. :D

merak etme her zaman yanındayım 2 miz yeteriz zaten gerisi önemli değil

• blancbec kullanıcısına yanıt
    :D ben söyledim. dün gece görüştüm, kullanılabildiğini söylediler.
    Daha önceden sorduğumda net bir cevap vermemişlerdi, sitelerinde sadece Amazon olarak geçiyordu, herhangi bir uzantı yoktu.
    Şöyle bir şey var:
    -Encard’ımı tüm internetten alışveriş (e-ticaret) sitelerinde kullanabilir miyim?
    -Hayır, Encard’ınızı sadece 3D Secure WebPOS’u olup debit kart (banka kartı) ile alışveriş yapılabilen yurtiçi ve yurtdışı sitelerde ya da BKM Express ile anlaşmalı sitelerde kullanabilirsiniz. Encard’ınızı kullanarak alışveriş yapabileceğiniz belli başlı siteleri görebilmek için tıklayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

3D Secure WebPOS’u olup debit kart (banka kartı) ile alışveriş yapılabilen yurtiçi ve yurtdışı sitelerde ya da BKM Express ile anlaşmalı sitelerde kullanabilirsiniz

bu iki yöntemde değil diye biliyorum ama amazonun ki? yanılıyomuyum.
  • Dualshock 4 ve fifa 14 aldım.

Bilgili bir arkadaş cevaplayabilir mi acaba;

Ürünler direkt adresime gelir mi yoksa gümrük olayı yaşanır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay sonuna doğru forumdan çoğu kişi kargo firmaları ile haşır neşir olacak. Xbox One ile PS4 arifesinde umarım herkesin paketi eline sorunsuzca ulaşır.

Bu arada kargo firmasına yollayacağınız evraklar (aklımda kalanlar):

- Kargo firmasının e-mail'e yolladığı form (gerekli yerleri doldurup kargo firmasına faxlayın - Ürünün ne olduğunu birebir yazın, Xbox One oyun konsolu veya PlayStation 4 oyun konsolu vb.)

- Ürünü aldığınız siteden ürünün fiyatını gösteren bir resim (Amazon.de veya com'da order sekmesini screen alıp kargo firmasına faxlayın)

- Kredi kartı extrenizde ürünün ne kadar tuttuğunu gösteren bir resim (aynı şekilde bu resmide kargo firmasına faxlayın)

- Nüfus cüzdanının önlü - arkalı fotokopisi (yine fax, her zaman fax, faxlayın mutlaka)

...aklımda kalan evraklar bunlar. Daha fazla evrak istemiyorlar. Gümrük çekimi 2 veya 3 gün sürebiliyor. Haftasonuna kalırsanız haftasonu gümrük çalışmıyor diye biliyorum. Bütün işler haftaiçleri bitiyor. Herkese bol şans arkadaşlar. :)

• Bilgilendirme için teşekkürler. Netve anlaşılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat düşerse bende ps4 alcam Türkiyeden alınmaz kan emiciler
  • Hiç amazondan birşey almamış kişiler bile,amazon expert kesilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Hiç amazondan birşey almamış kişiler bile,amazon expert kesilmiş.

Deme öyle şeyler dostum, bak bende amazon'dan hiç alışveriş yapmadım mesela. Ama arkadaşlarla bilgilerimizi paylaştık, anlamadığımız yerleri almanca bilenler çevirdi, olmadı siteye mesajlar attık.
    Yani kimse kafasına göre yazmadı. Kesin bilgi diye ortaya atmadık. Sende bir şeyler biliyorsan bizi aydınlat, hatamız varsa düzelt.
    Lütfen böyle agresif olma, olmayalım. Yapıcı olmakta fayda var.

• quote:

Bu ay sonuna doğru forumdan çoğu kişi kargo firmaları ile haşır neşir olacak. Xbox One ile PS4 arifesinde umarım herkesin paketi eline sorunsuzca ulaşır.

- Kargo firmasının e-mail'e yolladığı form (gerekli yerleri doldurup kargo firmasına faxlayın - Ürünün ne olduğunu birebir yazın, Xbox One oyun konsolu veya PlayStation 4 oyun konsolu vb.)

- Ürünü aldığınız siteden ürünün fiyatını gösteren bir resim (Amazon.de veya com'da order sekmesini screen alıp kargo firmasına faxlayın)

- Kredi kartı extrenizde ürünün ne kadar tuttuğunu gösteren bir resim (aynı şekilde bu resmide kargo firmasına faxlayın)

- Nüfus cüzdanının önlü - arkalı fotokopisi (yine fax, her zaman fax, faxlayın mutlaka)

...aklımda kalan evraklar bunlar. Daha fazla evrak istemiyorlar. Gümrük çekimi 2 veya 3 gün sürebiliyor. Haftasonuna kalırsanız haftasonu gümrük çalışmıyor diye biliyorum. Bütün işler haftaiçleri bitiyor. Herkese bol şans arkadaşlar. :)

Bilgiler doğrulanıyorsa ilk mesaja ekleme yapılabilir, değil mi? @Muss@

• Vay vay vay. Bug bulmuşuz bakıyorum, amazon.de'ler falan.

Müthiş bir konu, ellerinize sağlık umarım bir aksilik çıkmaz. Beyin fırtınasına devam, önceki sayfaları bir güzel okuyayım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.400 lira
    300 lirası vergi
    Döviz kurları ortada

Sony Türkiye'nin ne suçu var anlamadım ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 10 Kasım 2013; 9:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Hiç amazondan birşey almamış kişiler bile,amazon expert kesilmiş.

Deme öyle şeyler dostum, bak bende amazon'dan hiç alışveriş yapmadım mesela. Ama arkadaşlarla bilgilerimizi paylaştık, anlamadığımız yerleri almanca bilenler çevirdi, olmadı siteye mesajlar attık.
    Yani kimse kafasına göre yazmadı. Kesin bilgi diye ortaya atmadık. Sende bir şeyler biliyorsan bizi aydınlat, hatamız varsa düzelt.
    Lütfen böyle agresif olma, olmayalım. Yapıcı olmakta fayda var.

İşte sallayan çok olmuş,ondan yazdım.

• quote:

Bu ay sonuna doğru forumdan çoğu kişi kargo firmaları ile haşır neşir olacak. Xbox One ile PS4 arifesinde umarım herkesin paketi eline sorunsuzca ulaşır.

Hepinizde akıllı telefon var olduğunu düşünerek,sizin yapmanız gerekn şunlar.

Formun çıktısını alıp dolduruyoruz,sonra telefonumuzla beyaz köşelere denk getirerek resmini çekiyoruz,sonra kimliğimizin resmini çekiyoruz,bu 3 ünü bir arada dilekçede belirtilen yere mail atıyoruz,mail e de ürünün linkini koyuyoruz,mail başlığınada takip nosu yada kanşimento no mu ne onu yazıyoruz.faxmış,fotokopiymiş uğraşmayın,gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 10 Kasım 2013; 10:17:59 >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.