Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox One yollanacağı zaman konuda bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. En azından PS4 29'u gibi çıktığında Xbox One'a nazaran hangi tarihler arası yollanır ve elimize geçer diye tahmin yapabiliriz. :)

Ayın 22'sin de çıkıyor Xbox One. Amazon.de'de adrese gelme süresi için tahmini tarih 4 Aralık'a kadar. Bilgilendirmesini yapacağım an ve an zamanı gelince. Şimdilik herşey için erken bir süreç. Ne desek yalan olur.
  • İnşallah benim oyun,kol,kamera erkenden gelir. Bugün videoları izledim. Kameradaki robotlar süper
  • O değil de, Amazon.de'ciler olarak amma kan kaybettik değil mi?
    Benim sipariş devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet birbirinden fena halde gaza geliyor. Amazon.de'den iptal yazmaya görsün biri. Hemen kana giriyor virus.

Amazon.de'ye devam. Xbox One'a 13 gün kaldı.
  • Amzon.de ye devam 27 eylülde vermiştim 29 kasım 11 aralık gibi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

Amzon.de ye devam 27 eylülde vermiştim 29 kasım 11 aralık gibi bekliyorum

Bi unboxing yaparsınız hocam artık sevabına

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Xbox One yollanacağı zaman konuda bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. En azından PS4 29'u gibi çıktığında Xbox One'a nazaran hangi tarihler arası yollanır ve elimize geçer diye tahmin yapabiliriz. :)

Ayın 22'sin de çıkıyor Xbox One. Amazon.de'de adrese gelme süresi için tahmini tarih 4 Aralık'a kadar. Bilgilendirmesini yapacağım an ve an zamanı gelince. Şimdilik herşey için erken bir süreç. Ne desek yalan olur.

Beklemedeyiz kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Xbox One yollanacağı zaman konuda bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. En azından PS4 29'u gibi çıktığında Xbox One'a nazaran hangi tarihler arası yollanır ve elimize geçer diye tahmin yapabiliriz. :)

Beklemedeyiz kanka

Moruk, Xbox One'ı almamda ki en büyük sebep Killer Instinct. Eskilerden kalmasın sen de. Bilirsin bu oyunun ilk iki tanesini. Street Fighter IV az sallamadık PS3'de. Tırt oynuyoruz gerçi ama eğlenceliydi baya gül gül ölüyordum heyt be.

• Bundle siparişi vereceğim gibi. Hocam siz aralık ortası gelir dediniz şimdi sipariş versem, diğer arkadaşlar tepki gösterdi size . Ocağa sarkacağını söylediler. Cidden aralıkta gelir mi?

• Eylülde bundle lara pre order yapanlara mail geldi mi ? Kargo tarihi ile ilgili
  • amazon.com dan bf4 ön siparişi yaptım. Hızlı kargoyu seçtim. Depo ücretine benzer bir ücret istemeleri söz konusu olabilir mi? 150 tl ye oyunu aldık. 70 tl de depo ücreti odemeyelim. Normal kargoyu mu seçmeliyim?
  • Bana hergün tepki gösteren gösterene. İşim gereği alışığım. Zaman zaman sinir hali oluyoruz yapacak birşey yok ama hepimizin ortak noktası oyunları seviyoruz. Gerisi fasafiso. :)

Aralık ayı içerisinde gelir diye tahmin ediyorum. Kaldı ki ben E3'den beri hem Xbox One hem PS4'ü bekliyorum. Kendi adıma 1.5 veya 2 ay daha bekleyebilirim yeni nesil konsolları. Acelem yok, PC ile takılıyorum online oyun olarak.

Önceden de yazdığım gibi; Xbox One Aralık'ın 4'ne kadar teslim edilecekmiş. Amazon'da yazan bu. Bundle PS4'ler de tarih verilmiyor. Ne zamana yollarlar ise artık. Sadece PS4 ayın sonuna doğru kargolanır 29'un da çıkıyor çünkü resmi olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Beklemedeyiz kanka

Moruk, Xbox One'ı almamda ki en büyük sebep Killer Instinct. Eskilerden kalmasın sen de. Bilirsin bu oyunun ilk iki tanesini. Street Fighter IV az sallamadık PS3'de. Tırt oynuyoruz gerçi ama eğlenceliydi baya gül gül ölüyordum heyt be.

Vayy be neymiş bu oyun böyle bro fecii kombolar var eyvahlar olsun kaçmaz bu oyun

• Türkiye'den almayı düşünmüyorum bu cihazı. Tercih meselesi ama çok yüksek bir fiyat söz konusu kuru PS4 için. Garanti işi için zaten garanti süresi içerisinde bu tip cihazlar kullanma kulavuzundaki yönergelere göre kullanıldığı halde hiçbir sıkıntı olmaz, ha teknolojinin sağı solu belli olmuyor derseniz gönder Almanya'ya -100TL tutması lazım- geri geldiğinde paşalar gibi oynarsınız. Erken oynama olayı çok saçma bence, ego tatmini mi yapıyoruz? Unboxing yapmayı kafaya koyduysan kabul ama ha aralıkta almışsın ha ocakta. Bu fiyat farkına değer. Bundle de 1800TL arasında olacakmış Mustafa Yiğit'in söylediğine göre. Aralıkta gelirse ne âlâ, bugün yarın aranıza katılırım büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuchatel -- 9 Kasım 2013; 22:20:22 >
  • amazon.de de satılan oyunlar sadece almanca mı ingilizce vs. dil seçenekleri de var mı?
  • En iyisi. Ben de aynısını düşünüyorum. Erken oynama gibi bir ısrarım yok. Vereceğim paraya bakarım. TR'de soygun resmen bu oyun ve aksesuar işi. Gerçi herşey pahalı ülkemizde bazı şeylerden ister istemez kazık yiyoruz ama PS4 ve Xbox One'da paralar yurtdışına aksın benim için zararı yok çünkü ülkemizde verilmeyen değeri elin yabancısı çok üst düzeyde veriyor. Bu gibi durumlara bizzat şahit oldum hem de defalarca.
  • ben de amazon de den verdiğim siparişe devam ediyorum buradan bilgi akışını kesmeyelim bu başlık önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin

amazon.de de satılan oyunlar sadece almanca mı ingilizce vs. dil seçenekleri de var mı?

Almanca ve ingilizce dil secenegi mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin

amazon.de de satılan oyunlar sadece almanca mı ingilizce vs. dil seçenekleri de var mı?

Almanca ve ingilizce dil secenegi mevcut

Türkçe dublaj/altyazı seçeneği olan oyunlar da türkçe seçeneği de olur mu peki?
  • Bende siparişime devam edicem sanırım.

O değilde Killzone isteyen varsa söylesin..

FIFA 14 veya COD GHOSTS ile takaslarız PS4 gelince.. Ya da nakit satarız..
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.