Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Only Love

Gümrükte takılan paketi 4 günün sonunda çekebildim. UPS uğraştırdı ama işte mutlu son:

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

Gümrükte takıldı derken biraz açabilirmisin.Vergisin ödeyerekmi almıştın.
  • Tüm gümrük masraflarını Amazon.de karşıladı. Ayrıca order yaparken ayrı bir gümrük parası tahsil etmedi site.

Sizin PS4'lerden kutu büyüklüğü yüzünden sanırım ayrı olarak gümrük bedeli alıyorlar. Bu kutu cep telefonu kutusu gibi olduğu için extra para ödemedim.
  • Tüh, kötü oldu :) Nintendo oyunlarını hep merak etmişimdir ama oyunları çok pahalı maalesef, PS Vita ile devam

Hocam birde galiba 4 gün gümrükte kaldı demiştiniz, amazondan kargolanmasının üstünden kaç gün geçince ürün elinize ulaştı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 26 Ekim 2013; 13:05:07 >
  • Ininal kartima parayi yukledim bekliyorum bakalum ne zaman vekicek parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan alınan cihazlar garanti kapsamı dışıysa bu riski nasıl alıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Buradan alınan cihazlar garanti kapsamı dışıysa bu riski nasıl alıyorsunuz ?

hayat risksiz geçmez ..harcayabilecekleri 1500 tl paraları var ve kendilerince en iyi şeye harcadıklarını düşünüyorlar şüphesiz ben de bu riske giremem bir konsola 1500 tl de veremem heleki yeni 3 bin tl'ye tv aldıktan sonra ..ama beklemesi zevklidir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Tüh, kötü oldu :) Nintendo oyunlarını hep merak etmişimdir ama oyunları çok pahalı maalesef, PS Vita ile devam

Hocam birde galiba 4 gün gümrükte kaldı demiştiniz, amazondan kargolanmasının üstünden kaç gün geçince ürün elinize ulaştı?

Ayın 18'inde aldım 21'inde paket Türkiye'de oldu. DHL gibi UPS'de. 3 günde geliyor Türkiye'ye tabi parasıda ona göre.
  • Almayı düşünüyorum fakat aklıma takıldı.Diyelim ki bu nesildede bir sarı ışık,rrod hatası gibi hatalar oluştu.Yurtdışından geldiği için garantiye yollayıp yenisinide alamayız,o zaman ne olacak?gidip sony center a belirli bir ücret karşılığında yaptırabilir miyiz?

Birde yazın spotlarda kaç tl ye satarlar acaba tahmini olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 26 Ekim 2013; 18:01:07 >
  • Itachi-san kullanıcısına yanıt
    Spotlarda 1500TL den aşağı olacağını düşünüyorum. Ocak'ta satışa sunulduktan sonra spotlar fiyatı ona göre revize edebilir.

• quote:

garanti sadece türkiyede geçerli değil. ama yurtdışında geçerli. tek problem ürünü yollarken, alırken kargo ücretlerini ben ödicem. bu kadar fiyat farkı varken türkiyeden almak mantıklı gelmedi bana. ben ps3üde bu şekilde almıştım, günde yaklaşık 12 saat oynamama rağmen hiçbir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

hayat risksiz geçmez ..harcayabilecekleri 1500 tl paraları var ve kendilerince en iyi şeye harcadıklarını düşünüyorlar şüphesiz ben de bu riske giremem bir konsola 1500 tl de veremem heleki yeni 3 bin tl'ye tv aldıktan sonra ..ama beklemesi zevklidir herhalde

ben şöyle düşünüyorum; cihaz henüz ilk parti olacağı için sıkıntı çıkarmayacağını ve sonradan çıkacaklara göre daha sağlam olacaktır.
    tabii bu bir varsayım.

ayrıca garanti Türkiye'de geçerli değil ama zaten ben şimdiye kadar Türkiye'den ne aldıysam garantiden yararlanamadım, hep "kullanıcı hatası" denildi.
    daha büyük bir sıkıntı yaşarsam Amazon.de'ye, yani Almanya'ya postalarım herhalde. Bunu pek araştırmadım gerçi.

Ben Sony Xperia Z sahibiyim, ilk çıktığı zaman sıfır-garantisiz aldım ve pasaport ile imei kayıt yaptırmıştım. Taş gibi, hala sorunsuz kullanıyorum mesela... Bu ps4'ün de böyle olacağı anlamına gelmez elbette.

Şimdi, garanti konusunda ücret karşılığında Türkiye Sony'den garanti yapılıp yapılmadığı kesinlikle öğrenilmeli. Olmadı herhangi bir sıkıntı halinde Amazon.de'ye tekrar gönderme ve Almanya'daki garanti koşulları tespit edilmeli. Bunlar cihaz için sipariş veren ve vermeyi düşünenler için yararlı bilgiler olacaktır.

----
    Asıl risk alma nedeni şu; Türkiye'de 1350 TL gibi bir fiyat tahmininde bulunulan ve sadece cihaz ile tek koldan ibaret olan kutu içeri yerine,
    aynı paraya cihaz-2 kol-kamera-1 oyun paketi alacağız. Yani ek kol-kamera-oyun - 60x3=180 euro (Türkiye fiyatı daha tuzlu tabii) 180 euro = 493 TL

Böyle bir paketi Türkiye'den alsak acaba ne fiyat çıkaracaklar? Garanti karşılığını böyle verir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 26 Ekim 2013; 20:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

ben şöyle düşünüyorum; cihaz henüz ilk parti olacağı için sıkıntı çıkarmayacağını ve sonradan çıkacaklara göre daha sağlam olacaktır.
    tabii bu bir varsayım.

ayrıca garanti Türkiye'de geçerli değil ama zaten ben şimdiye kadar Türkiye'den ne aldıysam garantiden yararlanamadım, hep "kullanıcı hatası" denildi.
    daha büyük bir sıkıntı yaşarsam Amazon.de'ye, yani Almanya'ya postalarım herhalde. Bunu pek araştırmadım gerçi.

Ben Sony Xperia Z sahibiyim, ilk çıktığı zaman sıfır-garantisiz aldım ve pasaport ile imei kayıt yaptırmıştım. Taş gibi, hala sorunsuz kullanıyorum mesela... Bu ps4'ün de böyle olacağı anlamına gelmez elbette.

Şimdi, garanti konusunda ücret karşılığında Türkiye Sony'den garanti yapılıp yapılmadığı kesinlikle öğrenilmeli. Olmadı herhangi bir sıkıntı halinde Amazon.de'ye tekrar gönderme ve Almanya'daki garanti koşulları tespit edilmeli. Bunlar cihaz için sipariş veren ve vermeyi düşünenler için yararlı bilgiler olacaktır.

----
    Asıl risk alma nedeni şu; Türkiye'de 1350 TL gibi bir fiyat tahmininde bulunulan ve sadece cihaz ile tek koldan ibaret olan kutu içeri yerine,
    aynı paraya cihaz-2 kol-kamera-1 oyun paketi alacağız. Yani ek kol-kamera-oyun - 60x3=180 euro (Türkiye fiyatı daha tuzlu tabii) 180 euro = 493 TL

Böyle bir paketi Türkiye'den alsak acaba ne fiyat çıkaracaklar? Garanti karşılığını böyle verir herhalde.

Cihaz sarı ışık benzeri bir hata verdiğinde komple bu sefer cihaz gidiyor yalnız

• Öyleyse ptt'ye gidip Almanya'ya postalayacağız. Yapacak şey bu.

• Bu bundle almanya teknoloji marketlerinde 29 kasımda cıkacak mı? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guest324 kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama çıkabilir. Mesela gamestop.de nin sitesinde görünüyor.
    http://www.gamestop.de/PS4/Games/29737/Konsole-Playstation-4-Killzone-2ter-Controller-Eye-Cam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 27 Ekim 2013; 9:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest324

Bu bundle almanya teknoloji marketlerinde 29 kasımda cıkacak mı? Bilgisi olan var mı?

cıkacak tabi de ön sipariş le bitti stoklar 29 kasımda magzada bulman zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentencedTR

Selamlar.
    Bu siteyi ingilizceye çevirmenin bir yolu yok mu.?
    Zira almancamız vhs kasetlerin izin verdiği kadar

manyak espri :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8B

quote:

Orijinalden alıntı: guest324

Bu bundle almanya teknoloji marketlerinde 29 kasımda cıkacak mı? Bilgisi olan var mı?

cıkacak tabi de ön sipariş le bitti stoklar 29 kasımda magzada bulman zor

bu cihaz çıktığı gibi 5 milyon satacak en az, ne bu izdiham ne bu karmaşa Sony yetiştiremez artık ps4 üretimini
  • arkadaşlar ben bugün amazon.de den sipariş versem kasımın sonunda konsol çıkınca göndermeyecekleri kesin mi ? yani ocak ta gelir dediğiniz tahmin mi yoksa sitede o tarihi mi veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertachor

arkadaşlar ben bugün amazon.de den sipariş versem kasımın sonunda konsol çıkınca göndermeyecekleri kesin mi ? yani ocak ta gelir dediğiniz tahmin mi yoksa sitede o tarihi mi veriyor ?

Sitesinde yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.