Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Arkadaşlar. kilzone , knack iki kol lu bundle tıkladım. UPS ya da DHL seçenekleri çıkmadı. 3-6 ya da 7-21 gün arası kagro seçenekleri çıktı. ve ikisine sırasıyla tıkladığımda

7-21 gün için --- Şimdi 40 € Noel Primi dahil kredi başlangıç. Amazon'un online Şimdi sadece 383,83 € yerine 423,83 € ödemek. de VISA kartı geçerlidir. Ilk kez kart uygulaması için geçerli teklif. .

3-6 gün için Amazon'un online Şimdi sadece 401,33 € yerine 441,33 € ödemek. de VISA kartı geçerlidir. Ilk kez kart uygulaması için geçerli teklif. .

şiklnde çıkıyor şimdi bu durumda nasıl oluyor ups ve dhl seçemedim , ben gümrükle filan uğraşmadan bu şekilde alabilecekmiyim direk kapıma mı glecek ? ne dir durum ? bu şekilde direk gümrüğe mi gideceğiz.

İŞLER KARIŞINCA ALIMI YAPMADIM .

ŞU KİLLZONE , İKİ KOL VE KAMERALI BUNDLE SATIŞI ÖN SPARİŞİ YOK SANIRIM ? Almanca olmasa biraz çat pat ingilizceye aşinayız ama bu Almanca ne kadar gıcık bir dilmiş arkadaş ya

441 € luk olani alcaksin dhl ile veya ups ile yolliyacaklar onu secemiyorsun ama dhl ile gelir almanyadan buyuk ihtimal

dostum malesef hepimizinki ups ile yollandı, o yüzden bi hafta bekledik 18inde almanyadan yola çıktı ve 1 günde istanbula geldi ama istanbulda upsnin oyalanması yüzünden dün geçti kargo elimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Mutlu son. Aksam ss eklerim.

mutadina erdin sonunda hayirli olsun

/>

Teşekkürler hepimize hayırlı olsun.

/>

Kurtulduk işkenceden sonunda. Ne bekleyişti ama yaa. 10 yıl yaşlandım resmen.

• Hayirli olsun kardesim, ss bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de den killzone için mail ile gelen redem kodu stora girdim ama bir şey olmadı bu kodu nasıl kullanacağız bilen var mı.

• system failure kullanıcısına yanıt
    Bölge kilidi yüzünden kullanamazsın.
    PS4'ü Türkiye dışından bir IP ile gösterebilirsen kullanabilirsin.
  • konuyla bıraz alakalı, biraz alakasız olucak ama;
    Yakın zamanda Dubai'ye gıdecek bı arkadasım var, ona aldırmak ıstesem Dubaide nekadardır PS4 fıyatları bılgısı olan varmı acaba?
  • Arkadaşlar bu kampanya bitti sanırım
    doğru mudur?
  • Atkadaslar sunda kardeşim bana bir adet standart paket alıyor..
    Ben üzerine 1 kol daha eklettimm..Sizce kolu dışarıdan almak mı iyi trden mii??
    Birde fifa 14 alayım dedim..Sizce oyunu kardeşlikle mii alayım yoksa amerikadan orjinal oyunda mı alsam ??
    Acil cevap veririmisiniz..
    Şimdi alısverişi yapacak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaşlar Killzone bundel'daki killzone oyununu ben henüz açmaya kıyamadım. Şuanda Plus üyelik ile download ediyorum.
    Gelen oyunu açan var mı aranızda?
    Oyunda Türkçe dil seçeneği varmı?

Evet Almanya'dan gelen bundle killzone da Türkçe seçeneği var mı? Açıp oynayanlar cevap lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de de ayrı olarak satılan killzoneda var diyorlar yorumlarda benim daha elime geçmedi geçince söylerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgs2

quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaşlar Killzone bundel'daki killzone oyununu ben henüz açmaya kıyamadım. Şuanda Plus üyelik ile download ediyorum.
    Gelen oyunu açan var mı aranızda?
    Oyunda Türkçe dil seçeneği varmı?

Evet Almanya'dan gelen bundle killzone da Türkçe seçeneği var mı? Açıp oynayanlar cevap lütfen.

Var

• boxor kullanıcısına yanıt
    ben senden daha ucuza aldım galiba dostum
  • sürekli amazonun stok acmasini bekliyordum ama daha uygun bir cözüm buldum, yine ön siparis veriyorsun ama fiyat ps4 + ekstra ds4 + kamera 434 euro.

tabi firma sahibi bir tanidik olmasi gerekiyor, cünkü firma sahibinin vergi numarasi gerekiyor. benim icin sorun olmadi etrafta bir sürü tanidik var :) onlar icinde iyi oluyor yil sonu vergiden düsüyorlar.

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

• ulwi U kullanıcısına yanıt
    hocam bize de bi seyler ayarlayabilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam TR gönderimi var mı ? Gümrük, vergi olayları nasıl ? Alım için firmanın ne gibi bilgileri lazım, biraz açıklayabilirsen düşünülebilir. Bir cep telefonu dükkanımız var onun vergi numarasını kullanırım.
  • tr gönderimini hic bilmiyorum ben viyanada yasiyorum buraya gönderiyorlar, viyanada dükkan sahibi birisini taniyorsaniz onun üzerine fatura yaparak aliyorsun o zaman yukarida paylastigim fiyatlarda alabiliyorsunuz.
  • Reyizler herkes aleti aldı yuvasına çekildi galiba, bir hafta öncesine kadar az ağlamadık, nerdesiniz millet.

Ben şahsen sırf BF4 için aldım ama BF4 ün PS4 te online ı çok kötü, serverlar çöp resmen. Bugün PS3 e indirmek zorunda kaldım acaba benim internetimde mi sorun var diye BF3 ü, bir de ne göreyim, PS3 te serverlar şahane, en ufak bir lag yok. Ama PS4 te resmen sıçmışlar. Xone versiyonu da aynıymış. Multiye giremiyorsun 150 tl verdiğin oyunla. Ağız tadıyla bir BF4 oynayamadım. Dertliyim kederliyim.

TR gönderimi yoktur bunların, olsa bile gümrük, vergi aynı para olur. Yurt dışında olana hayat güzel .. :) Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Reyizler herkes aleti aldı yuvasına çekildi galiba, bir hafta öncesine kadar az ağlamadık, nerdesiniz millet.

Ben şahsen sırf BF4 için aldım ama BF4 ün PS4 te online ı çok kötü, serverlar çöp resmen. Bugün PS3 e indirmek zorunda kaldım acaba benim internetimde mi sorun var diye BF3 ü, bir de ne göreyim, PS3 te serverlar şahane, en ufak bir lag yok. Ama PS4 te resmen sıçmışlar. Xone versiyonu da aynıymış. Multiye giremiyorsun 150 tl verdiğin oyunla. Ağız tadıyla bir BF4 oynayamadım. Dertliyim kederliyim.

Dostum, senden kaynaklanan bir problem olmasın?
    Bende BF4 oynuyorum, nadir sıkıntı yaşıyorum.
    Üstelik evde üçü android olan 6 cihaz bağlı modeme.
    Hemde internetim kıytırık bağlantı, 8mbit.

• quote:

Reyizler herkes aleti aldı yuvasına çekildi galiba, bir hafta öncesine kadar az ağlamadık, nerdesiniz millet.

Kardeşim benim cihaz bozuldu. İade ettim amazon' a. Şuan Alman gümrüğünde. Sorunsuzca cihazı iade edebilirsim ayın 15. ine TR den almak istiyorum. Tek derdin şimdilik BF4' ü online oynayamama olsun, zamanla çözerler.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.