Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony ile alaklı olduğu kesin. Şuan oyunları download ediyorum ve 2GB'lık oyun için 55 dk. süre veriyor. Resmen PSN Store sürünüyor şuan.
    Bendeki internet ile 2GB data max. 3dk.da iniyor.
    Umarım biran önce düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Sony ile alaklı olduğu kesin. Şuan oyunları download ediyorum ve 2GB'lık oyun için 55 dk. süre veriyor. Resmen PSN Store sürünüyor şuan.
    Bendeki internet ile 2GB data max. 3dk.da iniyor.
    Umarım biran önce düzelir.

Dostum temenim bir an önce düzelmesi. Dün gece 01:00 da ancak bir tane online maç oynayabildim :(

Bu arada US PSN e redeem code girerken illa kredi kartı istedi. Benim aklımda bir US PSN açıp oradan DLC almak vardı. Fakat kredi kartımı ekleyemiyorum. Bu durumda ne yapmak lazım, bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

Alacaklar bu yöntemi denesinler 200tl daha uyguna alırlar

önce ikinci bir amazon hesabı açın ve oraya 175€ hediye kartı yollayın ve ödemeyi enpara kartınızla yapın... 500tlde 100tl para iadesi alacaksınız..

geri kalan bakiyeyi ise diğer enpara kartınızla ödeyiniz ve yine %20 para iadesi alacaksınız.

tabi bu işi yapmanız için nakit paranız ve sizin ve eşinizin veya arkadaşınızı enpara kartı olmalı.

Ben bu yüzden arkadaşlarıma felan enpara kartı çıkarttım :) sanırım benden uygunu alan yok

Express kargoyla 1264tl... %20 enpara ile 252.80tl para iadesi 1011tl ye gayet iyi bir paket

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!!

Dostum şimdi mi söylüyorsun neyse bundan sonra alacak arkadaşlar bu yöntemle alırsa en azından daha uyguna almış olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

önce ikinci bir amazon hesabı açın ve oraya 175€ hediye kartı yollayın ve ödemeyi enpara kartınızla yapın... 500tlde 100tl para iadesi alacaksınız..

geri kalan bakiyeyi ise diğer enpara kartınızla ödeyiniz ve yine %20 para iadesi alacaksınız.

tabi bu işi yapmanız için nakit paranız ve sizin ve eşinizin veya arkadaşınızı enpara kartı olmalı.

Ben bu yüzden arkadaşlarıma felan enpara kartı çıkarttım :) sanırım benden uygunu alan yok

Express kargoyla 1264tl... %20 enpara ile 252.80tl para iadesi 1011tl ye gayet iyi bir paket

Dostum şimdi mi söylüyorsun neyse bundan sonra alacak arkadaşlar bu yöntemle alırsa en azından daha uyguna almış olurlar.

Alıntıları Göster
    konuda bir kaç kişiye söyledim ama nakit olarak alma imkanı olmayanlar değerlendirmek istemedi..

zaten 31 aralık 2013 itibariyle enpara ile %20 para iadesi olayı son buluyor. Umarım uzatırsalar iyi olur.

En azından ikinci joystciki'i almak isteyenler veya oyun almak isteyenler bu şekilde değerlendirebilirler

• quote:

konuda bir kaç kişiye söyledim ama nakit olarak alma imkanı olmayanlar değerlendirmek istemedi..

zaten 31 aralık 2013 itibariyle enpara ile %20 para iadesi olayı son buluyor. Umarım uzatırsalar iyi olur.

En azından ikinci joystciki'i almak isteyenler veya oyun almak isteyenler bu şekilde değerlendirebilirler
    Şuan Türkiye PSN Store'da Killzone Shadow Fall tam sürüm olarak "Açık haftasonu" başlığı ile ücretsiz.
    Oyunu henüz almayanlar hemen indirip tüm haftasonu keyfini çıkarsınlar.
    Sadece Plus üyelere özel.
  • quote:

Şuan Türkiye PSN Store'da Killzone Shadow Fall tam sürüm olarak "Açık haftasonu" başlığı ile ücretsiz.
    Oyunu henüz almayanlar hemen indirip tüm haftasonu keyfini çıkarsınlar.
    Sadece Plus üyelere özel.

OnLine yoktu sanırım...
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum dostum.
    Ben oyunu aldığım halde şimdi indirme listesine ekleyip indirmeye başladım. 41GB + 302MB update dosyası iniyor.
  • quote:

En para 100 TL veriyor 2000 TL de yapsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yns61

quote:

En para 100 TL veriyor 2000 TL de yapsan

Alıntıları Göster
    azıcık yazılanı okuyun arkadaş laz mısın bilader

• quote:

arkadaslar 3 e bölün harcamayı 3en para kullanırsanız asırı indirimli olucak bunu deniyorum bende simdi son 5 gün!
    ayrıca simdiden gift card alıcam enpara kampanyası 31nde btsin stok ocakta acılsa bile gift cardları kullanarak stok acılınca yapcam alısversmi ;)
  • quote:

Arkadaşlar Killzone bundel'daki killzone oyununu ben henüz açmaya kıyamadım. Şuanda Plus üyelik ile download ediyorum.
    Gelen oyunu açan var mı aranızda?
    Oyunda Türkçe dil seçeneği varmı?
  • quote:

Arkadaşlar Killzone bundel'daki killzone oyununu ben henüz açmaya kıyamadım. Şuanda Plus üyelik ile download ediyorum.
    Gelen oyunu açan var mı aranızda?
    Oyunda Türkçe dil seçeneği varmı?

Alıntıları Göster
    Anasını bellemişsin sayfanın @@senki
  • Mutlu son. Aksam ss eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

Orijinalden alıntı: defected

standart posta ile playstation 4 getirecek insan var mıdır acaba aramızda?

tek parça gelirse yatın kalkın dua edin

kesinlikle alınır ben aynı yöntemle ps3 super slim aldım, amazon çok iyi paketliyor herhangi bir hasar alması söz konusu değil.

Alıntıları Göster
    normal ps4 e baktım amazon.de den 544 euro gözüküyor arkadaşlar ??

killzone , kamera , iki dualshock olan paket 480 euro yazıyor ilk safyada anlatılmış ama bu fiyatın içinde gümrük vergisi yok sanrım? şimdi alsam hangi tarihde gelir acaba ? ön sparişte pek işime gelmiyor açıkcası..

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Mutlu son. Aksam ss eklerim.

mutadina erdin sonunda hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: djtheclam

arkadaslar 3 e bölün harcamayı 3en para kullanırsanız asırı indirimli olucak bunu deniyorum bende simdi son 5 gün!
    ayrıca simdiden gift card alıcam enpara kampanyası 31nde btsin stok ocakta acılsa bile gift cardları kullanarak stok acılınca yapcam alısversmi ;)

3 e nasıl böleriz ?? 3 ayrı hesap 3 ayrı kişiden en para ile bir esabı gif kart mı hediye edilmesi lazım ? taksitli de oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Aralık 2013; 15:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

3 e nasıl böleriz ?? 3 ayrı hesap 3 ayrı kişiden en para ile bir esabı gif kart mı hediye edilmesi lazım ? taksitli de oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    hocam 3 ayrı en para cartı lazım ve maalesef peşin 3 hesaptan bölüştürerek oyunu alcagımız hesaba gift code yolluyoruz
    398 dolara (amazon.com) bu sekilde alabilirsiniz

• quote:

hocam 3 ayrı en para cartı lazım ve maalesef peşin 3 hesaptan bölüştürerek oyunu alcagımız hesaba gift code yolluyoruz
    398 dolara (amazon.com) bu sekilde alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. kilzone , knack iki kol lu bundle tıkladım. UPS ya da DHL seçenekleri çıkmadı. 3-6 ya da 7-21 gün arası kagro seçenekleri çıktı. ve ikisine sırasıyla tıkladığımda

7-21 gün için --- Şimdi 40 € Noel Primi dahil kredi başlangıç. Amazon'un online Şimdi sadece 383,83 € yerine 423,83 € ödemek. de VISA kartı geçerlidir. Ilk kez kart uygulaması için geçerli teklif. .

3-6 gün için Amazon'un online Şimdi sadece 401,33 € yerine 441,33 € ödemek. de VISA kartı geçerlidir. Ilk kez kart uygulaması için geçerli teklif. .

şiklnde çıkıyor şimdi bu durumda nasıl oluyor ups ve dhl seçemedim , ben gümrükle filan uğraşmadan bu şekilde alabilecekmiyim direk kapıma mı glecek ? ne dir durum ? bu şekilde direk gümrüğe mi gideceğiz.

İŞLER KARIŞINCA ALIMI YAPMADIM .

ŞU KİLLZONE , İKİ KOL VE KAMERALI BUNDLE SATIŞI ÖN SPARİŞİ YOK SANIRIM ? Almanca olmasa biraz çat pat ingilizceye aşinayız ama bu Almanca ne kadar gıcık bir dilmiş arkadaş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Arkadaşlar. kilzone , knack iki kol lu bundle tıkladım. UPS ya da DHL seçenekleri çıkmadı. 3-6 ya da 7-21 gün arası kagro seçenekleri çıktı. ve ikisine sırasıyla tıkladığımda

7-21 gün için --- Şimdi 40 € Noel Primi dahil kredi başlangıç. Amazon'un online Şimdi sadece 383,83 € yerine 423,83 € ödemek. de VISA kartı geçerlidir. Ilk kez kart uygulaması için geçerli teklif. .

3-6 gün için Amazon'un online Şimdi sadece 401,33 € yerine 441,33 € ödemek. de VISA kartı geçerlidir. Ilk kez kart uygulaması için geçerli teklif. .

şiklnde çıkıyor şimdi bu durumda nasıl oluyor ups ve dhl seçemedim , ben gümrükle filan uğraşmadan bu şekilde alabilecekmiyim direk kapıma mı glecek ? ne dir durum ? bu şekilde direk gümrüğe mi gideceğiz.

İŞLER KARIŞINCA ALIMI YAPMADIM .

ŞU KİLLZONE , İKİ KOL VE KAMERALI BUNDLE SATIŞI ÖN SPARİŞİ YOK SANIRIM ? Almanca olmasa biraz çat pat ingilizceye aşinayız ama bu Almanca ne kadar gıcık bir dilmiş arkadaş ya

441 € luk olani alcaksin dhl ile veya ups ile yolliyacaklar onu secemiyorsun ama dhl ile gelir almanyadan buyuk ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Insallah Pazartesi Sali herkes burdakiler siparilerine kavusur umarim

Bırak salı kavuşmayı, gümrükten çıkacağı bile kesin değil. en erken cuma.

BESTKIRAYEVIR.gif

Alıntıları Göster
    @medulla24 hocam cevap için teşekkürler. ama şubat mart gibi gelecekmiş o sanırım, tarih yazmıyordu ama driver clup a daha çok var. ben killzone iki kollu ve kameralı bundle dan spariş edecektim ama onu beceremedim. spariş kapandı sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Aralık 2013; 16:32:11 >

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.