Bildirim
Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (142. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sgs2
Ben de 29 kasımda verdim killzone-kamera-kol bundle siparişi ama süreç karıştı o gün bir tarih vermişti amazon, sonra 28 kasıma kadar olan siparişler için cristmas dönemi sonrakiler için ocak gibi tahmin ediyoruz dedi sonra da sabırlı olun biz size mail atacağız tarihle ilgili dedi. Böyle oturmak zor hayır bir de bu yüzden amozon.com da ki stoktan faydalanamadım sabret dedim kendime ama sıkıcı olmaya başladı bu stok sıkıntısı. Süreçle ilgili bilgisi olan var mı, hani Kasım da sipariş veren falan ne zaman gelebileceği konusunda tahminleri bekliyorum
Dostum ben Kasım 13'te vermiştim siparişi teslimat tarihi 31 Aralık /15 Ocak arası diye mai geldi sana belli bir tarih vermediklerimiz ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ayni paketi yapmisiz bu arada paketten psn plus cikiyor mu? Ben goremedim :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlar akar fifa da tribunler scaip fena olmus
Cimlere bakar misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Psn ye girebildinmi ben hala giremedim bi online olamadim
sabrin sonu selamet arkadaslarhepinise teker teker hayirli olsun vakir bulunca kapisiriz,fifa bf4,killzone
PSN ID : ReDSagoo
@KoRnTuNeS @senki @gogorock @hdblack35
@the_cooler_king
üzülme dostum seninkide gelir yarin öbürsü gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 25 Aralık 2013; 20:37:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: senki
Dostum ayni paketi yapmisizbu arada paketten psn plus cikiyor mu? Ben goremedim :(
dostum ben baya kurcaladim ama yok. ama ps store da 14 gunluk deneme var. almak icin kredi karti girmek zorunlu. birde sure sonunda iptal etmezsen otomatik 1 aylik ps plus uyesi yapiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS
quote:
Dostum ayni paketi yapmisizbu arada paketten psn plus cikiyor mu? Ben goremedim :(
dostum ben baya kurcaladim ama yok. ama ps store da 14 gunluk deneme var. almak icin kredi karti girmek zorunlu. birde sure sonunda iptal etmezsen otomatik 1 aylik ps plus uyesi yapiyor.
birde wab den e birde diyecegim PSN cökmüs mü ne
-
aynen psyi ilk acinca bakim var fln ole bisi yazdi ama ps store girip oyun indirebiliyorum.
@mementopolis, psn çalışınca eklicem. teşekkürler.
@cahit_99, bende hala psn e giremedim.
@korntunes, ben daha psn e bile giremedim. benim psn de kredi kartım ekli. zaten süreler bitince 12 aylık üyelik alacağım. -
quote:
@korntunes, ben daha psn e bile giremedim. benim psn de kredi kartım ekli. zaten süreler bitince 12 aylık üyelik alacağım.
yalniz dikkat et sure bitmeden almaya calis yoksa otomatik 1 ayliga yeniliyormus kendisi
Şuan alınabiliyor mu aynı şartlarla Amazon.de' den ? -
dhl yada upsle gönderilecegini amazon.com mu belirliyor yoksa secenek var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger
dhl yada upsle gönderilecegini amazon.com mu belirliyor yoksa secenek var mı ?
Amazon kendi belirliyor dostum.
Arkadaslar PSN de son durum nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS
quote:
@korntunes, ben daha psn e bile giremedim. benim psn de kredi kartım ekli. zaten süreler bitince 12 aylık üyelik alacağım.
yalniz dikkat et sure bitmeden almaya calis yoksa otomatik 1 ayliga yeniliyormus kendisi
Tamam dostum. Her halukarda 1 yillik alacagim. Oyunlardan cikan arti psn 14 gun bedava ile 13 aylik psn plus oluyor. Bir ay bedavaya gelmis olacak
Psn acilmiyir, Amerika dan psn actim, reddem kodlari aktif ederken kk istiyor. Bizim kk lari kabul etmiyor off.
Arkadaslar, Ön sipariş için hediye gelen killzone redeem kod malesef region engeline takıldı. Muhtemelen farklı IP ile konuyu çözmeye çalışacağım.
Bu arada PSN Store Türkiye'den mail geldi. Yılbaşı hediyesi yollamış
Tiny Hawk oyunu ücretsiz ve birde 2 indirim yollamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Arkadaslar, Ön sipariş için hediye gelen killzone redeem kod malesef region engeline takıldı. Muhtemelen farklı IP ile konuyu çözmeye çalışacağım.
Bu arada PSN Store Türkiye'den mail geldi. Yılbaşı hediyesi yollamış
Tiny Hawk oyunu ücretsiz ve birde 2 indirim yollamış.
Dostum ilerleyen gunlerde sorunu cozersen muhakkak geri biodirimini buradan paylasir misin? Redeem kodlarimiz bosa gitmesin. An itibariyle psn hizmete girdi.
ya bu psn cökmesi fifa dahil sony ile alakali oldugunu düsünüyorum cünkü ayni sorunu yasayanlar dag gibi cogaldi
yarin update gelebilir diye düsünüyorum ilerde.
önümüsdeki ay sadece indie oyun vereceklermis Dont save mi adini tam hatirlamiyorum ps3 icin baya güzel oyun geliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X