Şimdi Ara

Amazon.com.tr iade sorunu(Çözüldü) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
22.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mng çalışanı dedi ki içinde ne var ? Telefon dedim.
    Ha öyleyse bunu böyle teslim almıyoruz özel form var onu doldurcaz. Neden dedim işte kırılma. Vs. Sorumluluk almamak için dedi.
    Çalışan telefonu kutudan çıkardı heryerine baktı. Sonra telefonu çalıştırdı. Buraya kızdım. Buna gerek var mıydı dedim. Sizin iyiliğiniz için dedi.

Şimdi anlıyorum.

Sende de böyle mi oldu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Böyle değerli eşyalar yollarken telefon, laptop, ziynet eşyası vs. içeriğini söylemek iyi mi?

Bir yandan da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuyor mu?

• kargo ile deürünü gönderemeyeceksek artık alışveriş yapmamakmı gerek ne iş anlamadımki dünya nereye gidiyor biz nereye gidiyoruz

Utanmasa "bu telefon kaç cigolayt yegenim" falan diyecek. Niyeti kötü. Şu pişkinliğe bak

Hayır bana böyle bir işlem olmadı direkt iade kodunu alıp kutunun üstüne yapıştırdı

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Aynen kapattırmadım adliyede de öyle dediler

• coke019 C kullanıcısına yanıt

Hatta şunu söyliyeyim. Mng iade koduyla ne iade ettiğini görüyor. Telefon ise söylüyor. Burada bi ihmal mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnşallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coke019 -- 20 Mayıs 2022; 18:55:6 >
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Başka yerde zırla delikanlı. Kaybol şuradan. Klavyeden ibaretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 20 Mayıs 2022; 18:58:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • September Storm kullanıcısına yanıt
    Ürün içeriği belirtilmesi gerekiyor mevzuata göre kargo şirketinin ürün bedelinin tamamından sorumlu tutulabilmesi için kayıp vs durumunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam başıma geleni anlattım.
    Tekrar edeyim. Sen arada sana yapılan yanlışlığa göre bi pozisyon al.

Amazondan telefonu aldım.

İade talebi açtım. Mng kodu verdiler.

Mng ye gittim. İade kodunu verdim.

Çalışan kodu sorguladı. İçinde ne var dedi.

Telefon dedim. Evet iade kodundan görünüyor bunu böyle alamam telefonlarda ayrı form dolduruyoruz dedi.

Kutuyu açtırdı. Kırık çıkık baktı. . Hatta iphone ekranında beyaz koruma kağıdını kaldırdı. Cihazı açtırdı ekranını kontrol etti ve teslim aldı.

10 dk bekledim. Sizin iyiliğiniz için dedi konu kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 20 Mayıs 2022; 19:2:24 >
    Böyle bi işlem yapmadılar bana çok ilginç

İşte hocam sıkıntı orda ya

Geçmiş olsun,umarım sorununuz bir an önce çözülür. Takipsizlik gelmesin diye elinizde ne kadar belge varsa vermenizi tavsiye ederim. Gerçi sorulturma aşmasında dosya hakkında artık konuşmamak da gerekir .

Ben bir kez sorun yaşadım amazonla. Pazaryeri satıcısı ürünü iade almadı, amazon sürekli satıcıya süre verdi, thh kanalıyla sorunu çözdüm. Amazonun avukatı bizzat arayıp durumu anlattı, pazaryeri satıcıları ile ilgili bu dosyayı yönetime sunacağım, böyle sorunlara ilişkin dönüşler çok olmaya başladı demişti.

Sonra hiç sorun yaşamadım amazonla ilgili. Çözdüler mi bilmiyorum zira satıcısı amazon olmayan veya aşırı güvendiğim satıcı haricinde bir ürünü almıyorum.

Hepsiburada da bir ürünü kutudan eksik çıktı, satıcı ben tam olarak teslim ettim dedi, hepsiburada şikayetimi satıcı isteğinizi reddetti diye kapattı. Eksik olan şey üç kuruşluk bir şey olduğu için uğraşmadım.

Eşim trendyoldan aldığı ürün de kutudan eksik çıktı, trendyola şikayet yazdık, bakalım ne olacak…

Esnaftan alışveriş yapsan, yüksek fiyat çekiyorlar hem de ürünlerinin arkasında durmuyorlar. ( Söylediklerim hepsi için değil tabiki) İnternetten alsan sorun yaşıyorsun.  

• Tümünü verdim çok kapsamlı hazırladım dilekçemi ve eklerini bundan sonrası savcılığın işi umarım takipsizlik verilmez ve suçlu bulunur

Sıfır diye belirtmesi lazım,içeriği de net olmalı.

• 3 defa kargoda kulaklığım kayboldu, amazon un çalışanlarının yapacağını sanmam ama. Kargo firmwsi4icin aynı şeyi söyleyemem, artık hersey pahali hırsızların hırsızlık yapamasina gerek yok kargo firmasinda ise başlasınlar yeterli...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Hocam yasadigin surec normal. Hem bankaya itirazda bulunup hem de amazondan bakiye olarak parani geri almissin. Bankaya itirazda bulundugun anda konu netlesene kadar paran iade edilir banka tarafindan. (Ekstrelerini iyi incele +bakiye olarak yansitilir). Banka da gider bu parayi amazondan tahsis eder. Sen daha sonuclanmadan amazona yazip parani hediye ceki olarak almissin.

E banka itirazindan da paran iade edildi. Ettimi sana 2 kere para iadesi. Amazon tabiki de itirazda bulunur.

Yani olayin ozeti 52+320 kusur tl ni iade almissin hatta fazla bile almissin 52tl.(yazdigin rakamlara gore)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.