Bu ister Mansur Yavaş olsun , ister kılıçdaroğlu olsun, ister imamoğlu olsun kim çıkarsa çıksın onu desteklemek zorundayız. Çünkü milletin bu seçimdeki son şansı Şu aday olursa vermem , bu aday olursa vermem diyerek sadece şımarıklık yapıyoruz. Yeni gelen kim olursa emin olun bundan daha kötü yönetim yapamaz. Şu an dibin dibini yaşıyoruz zaten. Kurumlar liyakatsizleştirilmiş , devletin içi boşaltılmış , adalet yok edilmiş , ekonomi çökertilmiş , ülke aile şirketine dönüştürülmüş , mülteciler ülkeye doldurulmuş Bundan daha ötesi yok zaten. Bu yüzden aday kim çıkarsa çıksın onu desteklemeliyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altılı masa hangi adayı çıkarırsa çıkarsın kabul etmek zorundayız

-
-
muharrem incede aday olursa oylari bölücek..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2. tura kalır o halde kılıçdaroğlu ve ince arasında 2. tur geçer büyük ihtimallede ince kazanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milyonlarca insanın isteklerini göz ardı edip 3-5 kişi toplanıp karar alacak ve biz de öylece boyun eğeceğiz öyle mi?
-
yuzde kac oyu alan 2. tura kalicak?
senin edeceğin kesinde ülke %20 lik plakacı chp lilerden oluşmuyor, sizin için bir problem yok zaten önemli olan pastanın çok büyük kısmı
-
Matematiksel olarak olası değil. Erdoğan ve 2. tura geçen olur bu durumda
-
Millet ittifakından ayrı aday olursa alacağı max %5. Siz bakmayın sosyal medyada yorumlarda İnce İnce yazmalarına. Ben iyimser davrandım aslında %5 bile alamaz. İmamoğlu ve Yavaş varken kim ne yapsın İnce'yi. Seçimden öncede öyle yapacam böyle yapacam diyordu sonra ne olduğunu gördük.
Kılıçdaroğlu İstanbulda İnce yerine İmamoğlu'nu aday gösterince karşı çıkmıştım ama yanılmışım, aday İnce olsaydı Binali seçim gecesi kazandık dediğinde öylece teslim ederdi seçimi önceden yaptığı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Mart 2023; 16:57:10 >
2014 cumhurbaşkanlığı seçiminden ders çıkarmalılar. ikinci ekmeleddin vakası yaşayamayız.
ya mansur ya ekrem... ikisi de olmazsa muharrem ince.
zaten davutoğlu'nun olduğu bir ittifak canımı sıkıyor, bir de ilhan kesici, kılıçdaroğlu gibi isimler aday gösterilirse vallahi millet ittifakına oy vermem.
şımarıklık derseniz şımarıklık.
-
Az önce telefonum çaldı, beni aday seçmişler.
Hepiniz kabul etmeye mecbursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 2 Mart 2023; 16:56:3 >
Laannnn ileri zekaaaaa kör muhalifler eli kere yazıdım bir kez daha yazıyorum
Sen ben Kk’nın adaylığını kabul etsek de etmesek de gidip gine oy verecez.
Hehhh o kafanı aç şunu dinle çocuk adam ! Kk’yı iktidar yapacak olan biz muhaliflerin oyu değil. İktidara zamında oy vermiş, şimdi kararsız kalan seçmen seni iktidar yapacak
Ve Kk bu karasız seçmeden en az oy alacak kişi. Açık ve net bu adam aday olamamalı(nokta)
Edit: Tahmini gelecek yorumlar üzerine yazıyorum kimisi işte oyum İnce’ye Ümitözdağ’a filan diyecek inananı siz muhaliflerin kime oy verceğinin bir önemi yok… dediğim gibi dışardan oy almadıktan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 2 Mart 2023; 22:35:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yav nereye bölüyor
Kendi kendine oynar perinceki gecer anca
Chpyi bu kadar hafife almayın ülkenin en güçlü 2. Partisi boru değil yuzde 20nin altına inmez
Ama secim elden gidebilir aday kk Abdüllatif sener falan olursa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son dönemde zigzaglı konuşmaları çok olsa bile ince ye oy verebilirim. yavaş da cazip geliyor
ama ne imamoğlu nede kk ya oy vermem
şımarıklık ile alakası yok bunun
kk kaç seçim kazanmış veya seçim kazanmak üzerine siyaset yapmış ki ?
ve chp nin geldiği çıkmazın sebeblerinden biri kendisi ve doldurduğu kişiler
sözde Atatürk ün kurduğu parti ama vekillerinin birçoğu diline bile almıyor. ha tayyib ha chp nin yeni gözdeleri.
-
2. Tura kalma muhabbeti çok sakat. 2018 seçiminde de aynı şey söyleniyordu, badem bıyık partisi tek attı.
Zorunda değiliz kimse kusura bakmasın. Halkın istediği Ekrem veya Mansur. Bunları bile bile kılıçdaroğlu aday olacağım diye diretiyorsa da milleti veya ülkeyi düşündüğü söylenilemez.
Kılıçdaroğlu aday olursa oyum reise
-
Falancayı istemezükçü troller gelmiş yine....
çok ta fifi sizin kime oy vereceğiniz.
Millet kararını çoktan verdi. Kırık Su bardağı aday olsa oyu ona.
-
Muhtar yardimciligi fikrinden sonra tamamen sildim kk ye oy yok
Mansur aday olursa basar gecerim oyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 2 Mart 2023; 18:0:30 >
Konjöktüre aldanma. CHP konjoktür olarak tarihinin en iyi pozitif algı dönemini yaşıyor. RTE ise tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Yine oyu, tarihinin en iyi konjoktürel dönemini yaşayan fenomen CHPden fazla.
CHP'nin alternatifi yok. Karşısındaki RTE'nin böleni olduğundan çok fazla. İYİ parti çıkmadan önceki konjoktürü hatırla.
Bugün tüm muhalefet CHP'nin ardına konumlanmış durumda. Konjoktür değiştiğinde CHP'nin yalnız kalacağı yani sadece parti olarak gücünü gösterebileceği konjoktürü görmemiz lazım. Oysa şu an CHP 1. parti bile olabilir... Bu seçimde CHP parti olarak 30'un altında oy alırsa gelecekte işi çok zor... Gelecekte 3. 4. parti bile olması hayal olur.
Ayrıca RTE'yi hep iktidarda gördük, muhalefette hiç görmedik. Muhalefette olan bir RTE'yi görmeden siyasette hiçbir şey kestirilemez. Çünkü şuan siyaset tamamen RTE etrafında dönüyor.
İşte bu yüzden Muharrem İnce bu dönemin değil, sonraki dönemin mutlak aktörlerinden biri olabilir. Muharrem İnce CHP'nin bu seçimlerde 1. parti olmasına engel olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Mart 2023; 18:8:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiçbir aday %50'yi geçemezse en çok oyu alan 2 aday ikinci tura kalacak. Duruma göre Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ya da Erdoğan ve İnce kalabilir. Yavaş aday olursa muhtemelen ilk turdan seçimi kazanır.
Eğer Erdoğan'ın kalbini okuyabilsek kalbinden geçen Kılıçdaroğlu'nun aday olmasıdır..
|
Milyonlarca insanın isteklerini göz ardı edip 3-5 kişi toplanıp karar alacak ve biz de öylece boyun eğeceğiz öyle mi? |
Laannnn ileri zekaaaaa kör muhalifler eli kere yazıdım bir kez daha yazıyorum
Sen ben Kk’nın adaylığını kabul etsek de etmesek de gidip gine oy verecez. Hehhh o kafanı aç şunu dinle çocuk adam ! Kk’yı iktidar yapacak olan biz muhaliflerin oyu değil. İktidara zamında oy vermiş, şimdi kararsız kalan seçmen seni iktidar yapacak Ve Kk bu karasız seçmeden en az oy alacak kişi. Açık ve net bu adam aday olamamalı(nokta) Edit: Tahmini gelecek yorumlar üzerine yazıyorum kimisi işte oyum İnce’ye Ümitözdağ’a filan diyecek inananı siz muhaliflerin kime oy verceğinin bir önemi yok… dediğim gibi dışardan oy almadıktan sonra |
2014 cumhurbaşkanlığı seçiminden ders çıkarmalılar. ikinci ekmeleddin vakası yaşayamayız. ya mansur ya ekrem... ikisi de olmazsa muharrem ince. zaten davutoğlu'nun olduğu bir ittifak canımı sıkıyor, bir de ilhan kesici, kılıçdaroğlu gibi isimler aday gösterilirse vallahi millet ittifakına oy vermem. şımarıklık derseniz şımarıklık. |
İsmin bir önemi yok. Karşınıza sandalye çıksa bile oyum sandalyeye. Ne kadar isimlere takılır olurdunuz. Ya kurtuluş ya batış kararınızı ona göre verin.
|
Seçmen koyun değildir. Özellikle muhalefet seçmeni hiç koyun değildir ! Kılıçdaroğlunu halka dayatırlarsa seçimi kaybederiz. Lamı cimi yok seçim kaybedilir !!! Bunun nedenide seçmen değil anketlerde en düşük oyu alan kişi dayatan satılmış muhalefet olacaktır !!! |
Az önce telefonum çaldı, beni aday seçmişler.
Hepiniz kabul etmeye mecbursunuz. |
Seninle aynı görüşten değilim, yakından uzaktan alakam yoktur. Ancak siyasi veya ideolojik körlükle olaylara bakmamaya çalışıyorum. Nitekim bu ülkenin bir başka seçim hakkı daha bile olacağını şüpheli görüyorum artık. Son mermimizi de Kılıçdaroğlu'na harcamak gibi bir lüksümüz yok. Ya Yavaş ya İmamoğlu benim gözümde kazanabilecek başka üçüncü birv aday yok... |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- emre ayan
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- banu avar hangi partili
- jön türkler at arabası gerçek mi
- dab radyo nedir
- milli uçak gemisi
- son dakika deprem
- iphone fiyatları artar mı
- gizli numara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X