Şimdi Ara

Alternatif banktan kur korumalı hesap açanlara 1000 TL nakit iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
16
Favori
16.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-31 Ocak tarihleri arasında Alternatif Bank şubelerinden veya İnternet/Mobil bankacılık kanallarımızdan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açanlar, 2022 yıl sonuna kadar, VOV Banka Kartı ile yaptıkları alışverişlerinde 1.000 TL nakit iade kazanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşvik için böyle kampanyalar çıkacak demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Açıklamada yazıyor bir kısmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VOV hesabına açılışta VOV Kart ile alış verişte %10 toplamda 500 TL iade kampanyasını yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Kimine isimsiz kart geldi, kiminin iadesinin üstüne yattılar. Şikayetvar o kampanya hakkında şikayetlerle dolu. Uğraşıp strese giresim yok.

• bana uzun zaman sonra isimsiz kart gelmişti, kart hesaba tanımlı değildi, rezil bir süreçti. 500tl iadeyi alınca unuttuk onları :D kartı sadece 3dli sitelerde geçiyor. amazon olmaz, trendyol da o an 3d ye atarsa olur, yoksa o da olmuyor. yeni kart istedim bakalım o nasıl. 1000tl iyi para açarıp bu hesaptan, ay sonuna bıraktım belki şartlar değişir diye Alternatif banktan kur korumalı hesap açanlara 1000 TL nakit iade 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Ocak 2022; 12:28:54 >
  • 30 Aralıkta Vov hesap açtık, o zaman her harcamaya %10 toplam 500 TL. iade kampanyası vardı. Kartı bankadan anında aldık ama internette kullanamadık. 3D şifresi gelmedi ve kartınız sanal posa kapalı uyarısı verdi hep ( Kart internete açıktı aslında) . Sonra müşteri hizmetlerinden birisi durumu çözdü, karta bağlı telefon numarası BKM ye bildirilmemiş o yüzden 3D şifre gelmiyor arkadaşlar sizi arayacak dedi. 1 Hafta sonra aradılar ve durumu çözdüler.

Ancak 31. Aralıktan sonra kampanya devam etmediği için karta yine iade alamadık. Kampanya şartlarında 3 ay yararlanılacağı yazıyordu, hatta 500 TL. iadeyi günlük en fazla 50 TL. yararlanacak şekilde sonradan güncellemişlerdi ama 31 Aralıkta müşteri olan bir kişinin 3 aylık hakkı olduğunu düşünmeden kampanyayı bitirmişler. Gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 22 Ocak 2022; 12:59:13 >
  • Muazzam kötü banka :) en son 500 iadeyi aldım kullanmadım sonra bugün uygulamaya giriş yapmak istediğimde eski telefonum sisteme tanımlıymış, yeni telefonu asla ekleyemiyorum. Eski cihazı silmek için şubeden mesai saatlerinde iletişime geçeceklermiş:))

Kampanya Detayları

3-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açan müşteriler 1 Şubat -31 Aralık 2022 tarihleri arasında vadesiz hesapları üzerinden VOV Banka kartı ile yapacakları her alışveriş işleminden %10, toplamda 1.000 TL nakit iade kazanacaklardır.

Bir müşteri bir gün içerisinde maksimum 50 TL nakit iade kazanabilir.

Müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için 10,000 TL ve üzeri bakiyeli Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı açmaları gerekmektedir.

Deneyimli arkadaşlar burdan yada özelden bilgilendirirse sevinirim

o kampanya geçmişte.

min 10bintl lik hesap açılmalı diyor. günde max 50tl iade

kampanyanın suistimal edildiğini anlarlarsa ödülü geri alırlar. Önceki kampanyalarda bununla ilgili madde olurdu

malum yerler devrinin sonuna gelindi artık ...

Malum yerleri geçtik, normal yenleri de vermediler.

Benim kart yaklaşık 2 ayda geldi. Geldi harcama yaptım ama şartlar değişmiş ve iade gelmeyince ben de mevduatı tekrar Burgan'a taşımıştım.

Amatör bir banka. Gönderdikleri karttan bile haberi yoktu adamların.

bana da öyle olmuştu, yeni karta geçecekler muhabbeti vardı. iadeler anında geliyordu, şart değişme olayını bilmiyorum.

Kampanya şartlarında göremedim on bin tl, Hafta içi hesabı açtım bin tl yeterli oldu?

Ben de hesabı açarken minimum şartı yoktu şimdi 10000 TL yapmışlar. Ben 5bin açmıştım gerçi şaşırmadım bir önce ki kampanyasında da bir çok kez şartları değiştirmişti. Bunda da aynı şeyi yapacak gibi. Alternatif banktan kur korumalı hesap açanlara 1000 TL nakit iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 22 Ocak 2022; 16:45:39 >
  • blue840 kullanıcısına yanıt

olmaz muhtemelen. aybaşında kampanyayı görmüştüm, bilerek ay sonuna bıraktım madde eklerler diye. Kampanya o halde bana mantıklı gelmemişti ki yanılmamışım.

önceki kampanyada günde max50tl maddesi sonradan eklenmişti, oradan tecrübe edindim Alternatif banktan kur korumalı hesap açanlara 1000 TL nakit iade 

Peki hocam kampanya kapsamında iade kazandınız mı. Şartlar değişmiş. 10 bin TL hesap açılışı diyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.