< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Muazzam kötü banka :) en son 500 iadeyi aldım kullanmadım sonra bugün uygulamaya giriş yapmak istediğimde eski telefonum sisteme tanımlıymış, yeni telefonu asla ekleyemiyorum. Eski cihazı silmek için şubeden mesai saatlerinde iletişime geçeceklermiş:))
|
|
Bilgi açısından da şunları ben ekleyeyim. 6532 Ödeme Hizmet Sağlayıcısı - Üye Finansal Kuruluşu - Ödeme İşlemi 4829 Para Transferi - İşyeri 6540 Kart Kabul Noktası(POI) Fonlama İşlemleri 6012 Finans Kuruluşları - Mal ve Hizmetler |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
VOV hesabına açılışta VOV Kart ile alış verişte %10 toplamda 500 TL iade kampanyasını yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Kimine isimsiz kart geldi, kiminin iadesinin üstüne yattılar. Şikayetvar o kampanya hakkında şikayetlerle dolu. Uğraşıp strese giresim yok. |
|
bana uzun zaman sonra isimsiz kart gelmişti, kart hesaba tanımlı değildi, rezil bir süreçti. 500tl iadeyi alınca unuttuk onları :D kartı sadece 3dli sitelerde geçiyor. amazon olmaz, trendyol da o an 3d ye atarsa olur, yoksa o da olmuyor. yeni kart istedim bakalım o nasıl. 1000tl iyi para açarıp bu hesaptan, ay sonuna bıraktım belki şartlar değişir diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Ocak 2022; 12:28:54 > |
|
30 Aralıkta Vov hesap açtık, o zaman her harcamaya %10 toplam 500 TL. iade kampanyası vardı. Kartı bankadan anında aldık ama internette kullanamadık. 3D şifresi gelmedi ve kartınız sanal posa kapalı uyarısı verdi hep ( Kart internete açıktı aslında) . Sonra müşteri hizmetlerinden birisi durumu çözdü, karta bağlı telefon numarası BKM ye bildirilmemiş o yüzden 3D şifre gelmiyor arkadaşlar sizi arayacak dedi. 1 Hafta sonra aradılar ve durumu çözdüler. Ancak 31. Aralıktan sonra kampanya devam etmediği için karta yine iade alamadık. Kampanya şartlarında 3 ay yararlanılacağı yazıyordu, hatta 500 TL. iadeyi günlük en fazla 50 TL. yararlanacak şekilde sonradan güncellemişlerdi ama 31 Aralıkta müşteri olan bir kişinin 3 aylık hakkı olduğunu düşünmeden kampanyayı bitirmişler. Gerisini siz düşünün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 22 Ocak 2022; 12:59:13 > |
|
o kampanya geçmişte. min 10bintl lik hesap açılmalı diyor. günde max 50tl iade kampanyanın suistimal edildiğini anlarlarsa ödülü geri alırlar. Önceki kampanyalarda bununla ilgili madde olurdu malum yerler devrinin sonuna gelindi artık ... |
|
Malum yerleri geçtik, normal yenleri de vermediler. |
|
Benim kart yaklaşık 2 ayda geldi. Geldi harcama yaptım ama şartlar değişmiş ve iade gelmeyince ben de mevduatı tekrar Burgan'a taşımıştım. Amatör bir banka. Gönderdikleri karttan bile haberi yoktu adamların. |
|
|
|
|
olmaz muhtemelen. aybaşında kampanyayı görmüştüm, bilerek ay sonuna bıraktım madde eklerler diye. Kampanya o halde bana mantıklı gelmemişti ki yanılmamışım. önceki kampanyada günde max50tl maddesi sonradan eklenmişti, oradan tecrübe edindim |
|
Peki hocam kampanya kapsamında iade kazandınız mı. Şartlar değişmiş. 10 bin TL hesap açılışı diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|