Şimdi Ara

GARANTİ BANKASI YENİ ÜYE OLANA 1000 TL + BEN 500 TL VERİYORUM TOPLAM DA 1500 TL KAZANABİLİRSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *** MESAJLARINIZA ANINDA DÖNÜŞ YAPILIR ***

GARANTİ

Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile ilk kez Garanti bankası müşterisi olana bonus tarafıma yüklendikten sonra 500 TL nakit ödeme yapıyorum. Ayrıca garanti bankası da size 1000 TL veriyor toplamda 1.500 TL kazanmış oluyorsunuz. bunun haricinde 50.000 TL 3 ay vadeli faizsiz kredi ve 25.000 TL 3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans veriyor ayrıca her ay yaptığınız harcamaların 750 TL'ye kadarını 4 ayda toplam da 3.000 TL kadarını nakit iade ediyor ayrıca gençlik bankacılığına dahil olarak kredi kartınızdan yapacağınız ilk 1000 TL ve üzeri harcamanıza 3.000 TL bonus yapacağınız her 500 TL ve üzeri restoran harcamasına 750 TL toplamda 4.500 TL bonus toplamda 7.500 TL bonus kazanabilirsiniz 850'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

DAVET KODU : RW0XGKAY

Ayrıca Garanti bankasının diğer kampanyaları için link :
    www.garantibbva.com.tr
    Kampanyalar | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar

Referanslarım için TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ekim 2025; 16:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.