< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
| _____________________________ |
|
kart 3d li ödemede çalışıyor. trendyolda bazen 3dsiz çekim yapmaya çalışınca olmuyor. deneme amaçlı başka kartla cüzdana para atıp çekin. sonra bu kartla deneyin belki o şekilde olur. 3dli ödeme aldığı kategori varsa sipariş verip cüzdana iade alınabilir |
|
|
ocak ayında hesap açıldı , şubat 1 de harcama yapıldı, 4 şubat iade geldi, ayrıca eski kart vardı yeni kart çıkarmaya gerek yok dendi,(gerçi temassız kart olsa sanki daha iyi olur emme sıkıntı yaratmaz) sonuç ; sistem çalışıyor ... |
|
|
TL yuklemissin paycel görmüş gelmemiş ee? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nikkor 14-24mm f/2.8 G ED AF-S + Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S + Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRI AF-S + Nikkor 50mm f/1.8D AF |
|
cüzdana atamıyorsanız, normal sipariş verme kısmında 3d ile ödeme seçeneği gelmiş. sipariş verip cüzdan iade alabilrsiniz |
|
MCC kodları listesi: https://fs.fldfs.com/iwpapps/pcard/docs/MCCs.pdf Özetle, muhtemelen Paycell i kabul etmez. Diğer bir yandan MCC kodlarını bankalar birbirinden farklı da tanımlayabiliyor. Alternatifbank da süreçleri kurumsal olan bir banka değil (kart basıp BKM ye 3D tanımlaması yapmayan garip ve güvenilmez bir kurum). Yukarıda bahsedilen MCC kodlarını kontrol etmiyor da olabilir. Yine de ben riske etmezdim. |
|
Teşekkürler Hocam ödeyeceğim kurumun web sitesinden ödemeye nedense kapamış, 375 doğalgaz faturası 37.5 iade 10tlde paycelden toplamda 47.5 alırdık kısmet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam Aralık ayında 0'dan yeni müşteri onboarding süreci geçirdim. Yanlış bilgi vermiyorum. Eve gelen kart ne fiziki POS ta ne de interbnet harcamasında çalıştı. Yanlış süreçleri var "fiziki POStan 3 kez deneyin, ödeme alınacaktır" gibi. Bunlar kalitesizliktir. Bir de BKM'ye manuel bilgi vererek kartı 3d secure a açma garabeti var ki, evlere şenlik. "3d", "bkm" gibi anahtar kelimeleri forumda aratırsanız görürsünüz. Baya bilgisinz personele sahipler. Öyle ki, kartı hesabı kapattım + 6698 gereği her verimi sildirdim. İz bırakmayarak kaçtım bu bankadan yani, o derece. Sizin süreciniz sorunsuz olmuş, kabul ama sadece ekşisözlük'teki alternatifbank konusuna bakarsanız bile anlarsınız kalitesini. |
|
bahsettikleriniz eski problemler. geçen sene 500tl kampanyası varken hesap açtırmıştım, kart çok geç, anonim gelmişti ve kart bir süre hesaba tanımlı değildi. konusunu da açmıştım, çok rezil bir süreç olunca konuyu kapattırmıştım. bu kampanyayı görünce bir kez daha şans vereyim dedim. önce kartı yenilettim, yeni temassız kart 4günde teslim edildi. kartı atmden aktif hale getirip, direk kullandım. iadeler de anında geliyor. şuanlık memnunum. tek sıkıntı 3dsiz çekim yapan yerlerde çalışmıyor, mesela amazon. |
|
Bahsedilen problemler eski değil. 29 Aralıkta eşime alternatif banktan hesap açıp, şubeden hesaba tanımlı kart aldık. Karta şifre vs. tanımlayıp Alternatif atm sinden geçirip para çekme denemesi yaparak kartın çalıştığını test ettik. Ne var ki kart internette çalışmadı " sanal posa kapalı" uyarısı verdi. 3D ödeme ekranı bile gelmedi. ( Tüm siteler denendi). Müşteri hizmetlerini aradık, şanstan bilen birine denk geldik. Kartınıza bağlı tel. numarası BKM ye bildirilmemiş dedi, arkadaşlarımız sizi arayacaklar diye kayıt açtı. Evet gerçekten aradılar, ama 10 gün sonra. Kart işleme açıldı ama bu kez de hiç bir sitede 500 TL. harcama kampanyası kapsamında iade vermedi. Sanırım banka kampanyayı 31 Aralıkta bitirmekle iade verme işlemini de 31 Aralıkta bitirmiş. Oysa kampanya şartlarında müşteri olduktan sonra 3 ay boyunca 500 TL. iade yazıyordu. Kampanya ya 31 Aralıkta müşteri olarak katılanın 3 ay hakkı olduğunu banka ya unutmuş ya hesaplamamış, ya da iyi niyetli davranmamış. |
|