|
ALTAY Tankı envantere girdi: Yılda 96 adet üretilecek (3. sayfa)
-
-
Ben bunca emeğin ziyan edileceğini düşünmüyorum, üzerine konularak ilerlemeye devam edilecektir eğer yerine gelen siyasiler de hamaset yapıp durmazsa. Zaten millet yapılan işleri silen engelleyen siyasiler olursa onlara geçit vermeyecektir. Bunu yapacak siyasinin iktidarda kalma şansı yok. Eh siyasileri de oy kaybetmemek için istemeseler bile bu projeleri devam ettirmek zorunda kalacaklardır, hatta bir de üstünden siyasi propaganda da yaparlar onlar için seçim yatırımı da olur. Ama propagandaya meze yapmamaları yeğdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yarısını katara sattık ya bmc gibi stratejik ve gelecek vaad eden para kazandıracak bir şirketi onu diyor sanırsam. Bende iktidar seçmeniyim ama bu konuda eleştiriyorum yanlış yapıldı bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
Hakan FidanTürk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
T2 konfigürasyonu çok önemli .Gerekirse t2 ye geçtikten sonra t1 ler daha uygun fiyata elden çıkarılabilinir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
Hakan FidanTürk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
Doğrudur satılmasa keşke ama parası azmış BMC'nin sahibinin sermayeye ihtiyacı varmış.
Birde katarda şimdi üretilen tanklardan alacak ihracat yapmış olacağız. Yani ben bir oranın buranın seçmeni değilim ama bu açıklama bana makul geldi.
Katar ilede Azerbeycan kadar sıkı ilişkimiz var o yüzden gittiysede iyi yere gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Motor değiştirilebilir bir şey gerekirse yarı ömür yenilemesi ile T3'e yada geç kaldıysak olursa T4'e yenilenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
ayda 8 adet ise çok çok iyi bir sayı.
o üretim hızına şu anda sahip değildir, belki 1-2 sene sonra o hıza ulaşabilirler.
250 adet T1 versiyonu için geçerli.
toplamda 1000 adet tank KKK için üretilecek.
ukrayna / rusya savaşına bakınca 1000 tank baya az bir sayı...
akkor hakkında gerekli bilgilendirme yok.
bir test atışı paylaşıldı fakat o da propaganda mahiyetinde.
farklı yönden atılıp, akkor'un o tarafa dönmesi sonra atış yapması ile ilgili video yok.
üstelik yüksek hızlı tanksavar roketleri ile ilgili test edilip edilmediği belli değil.
yukardan gelen roket yahut fvp'lerle ilgili test edilip edilmediği de belli değil.
AKKOR sisteminin hazır olup olmadığı veya etkinliği konusunda şüpheler var.
_____________________________ "Sürekli savaşların yaşam kanunu olduğu bu dünyada, savaşmak istemeyen yaşam hakkına sahip değildir." Adolf HİTLER -
Sakarya da bulunan Tank fabrikası neden satıldı ? Askeriye de olan üretim neden özel şirkete verildi ?
-
Şahlan Altay
-
Harika
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hadi hayırlısı
_____________________________ -
sütü bozuklar rakı şişesinin dibine vururlar üzüntüden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 97 COROLLA 1.6 XEI SW ATIKER FAST -
Bakalım performansı beklentiyi karşılayacak mı
Zamanla gelişirse iyidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yılda 8 tank az degilmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
T2 de tecrid edilmiş gövde var hocam ondan diyorum .
yine sallıyorlar 1 ayda bitane bile üretemezler
T3’de de otomatik doldurucu var yani insansız kule vr gözlük, iha/ika vs.
Bence üretim ile uğraşırlar T3 çıkınca ona çevirirler gibime geliyor. Neyse onlar karar verir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Halk hesap sorsaydi hocam. Tank motoru, ucak motoru calismasi baslatmayana oy moy yok deseydi. Sen bunu halka soyle, lokomotif olan halktir!

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı