|
ALTAY Tankı envantere girdi: Yılda 96 adet üretilecek
-
-
kore tankına bir ben mi benzetiyorum?
kore tankının lansımanında neden hükümet reklamı?
_____________________________ -
İyi güzel hoş da
Tank diyince aklıma istemsizce katar, 50 milyon filan geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
personelsiz uzaktan kontrollü mü ? personelli tankların yeni çağda bence yürüyen tabut Her şey bir merkezden kontrolle yönetilir bir eko sistemde bu tip tankların üretimini pek mantıklı bulmuyorum yoktan yere personel kaybı olur. Ukranya- Rusya savaşı çok güzel örnekler eski ve yeni teknolojinin karma bir savaşı gördük ardında bıraktığı kimsenin görmediği hissetmediği draması da cabası.
-
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı böyle kutlanır
-
Ayda 8 tane üretilebilirken, 2026 boyunca 11 adet envantere girecek. Bu kadar eskimiş bir tank envanteri varken anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ F E N E R B A H Ç E -
Normal teslim zamanının üzerinden en az 7 yada 8, 29 Ekim geçti yalnız. Bilginiz olsun.Yine de hiç yoktan iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ F E N E R B A H Ç E -
Hayırlı olsun. Tez zamanda ihracat müjdesini de bekliyoruz.
İhracata yer açabilmek için üretim adetleri zamana yayılmış.
Şuan an itibariyle seri üretim hattında ki en modern Tank. Pazarda eli güçlü olacaktır.
Katar, Azerbaycan, Suud, Pakistandan sipariş bekliyoruz.
Rus tehtidi alındaki Romanya, Estonya gibi ülkelere de satılabilir.
Açıklanan program o şekildeydi. Zaten üretim tesisleri açıldığında tam kapasite devreye girmesi çok beklendik ve alışıldık bir durum değil.
-
Kore motoru ve şanzımanı ile alırlar mı bilmem ?
Zira Kore’liler bile kendi motorlarını kullanmıyor.
Belki Almanları ikna edip ondan motor alacak birileri olabilir bu durumda Almanya’ya bağlı kalırız satacağımız ülke konusunda.
Anca kendi motorumuz düzgün üretip koyarsak böyle olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
İnsansız demek jammer ile kullanılamaz demek. Kabloluda yerden o kadar uzağa döşeyemezsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Kore motoru ve transmisyonunun %30-40'ını bizimkiler güncelledi.
Hem ambargolar hemde çeşitli sıkıntılar nedeniyle değişiklikler yapıldı. Aynı motor değil.
Yinede G.Kore 2025 itibariyle kendi motoruna geçmiş artık.
South Korea's HD Hyundai Infracore signs K2 engine contracthttps://www.janes.com/osint-insights/defence-news/defence/south-koreas-hd-hyundai-infracore-signs-k2-engine-contractAlman motoru işi iptal. Alacak olan ya Türk ya Kore motoru seçecek.
Kore motorunu seçse bile bizim modifiye ettiğimiz halini kullanacak.
Zaten BMC bu fabrika işe yaramıyor diye gitti Ankara’da yeni fabrika kurdu orada üretiyor artık. Tam olay neydi ben anlamadım.
Vatana Millete Hayirli olsun , umarim ileriki yillarda yillik uretim kapasitemizi arttirabiliriz.
-
Ben inandım beyler. Siz de inanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Zaten G. Kore nin K2 tankı model alınarak geliştirildi. Motor ve güç elemanlarında maalesef sıkıntı çektiğimiz için proje baya bir gecikti. Hayırlısı artık.
-
Yıllar sonra Güney Kore desteğiyle sağ olsun teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Türk milletine hayırlı uğurlu olsun.
_____________________________ -
Baktılar dua ile motor gelmiyor😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Böyle bir habere sevinemeyen kişilerle maalesef aynı ülkede yaşıyoruz |
|
İyi güzel hoş da
Tank diyince aklıma istemsizce katar, 50 milyon filan geliyor |
|
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı böyle kutlanır
|
|
Normal teslim zamanının üzerinden en az 7 yada 8, 29 Ekim geçti yalnız. Bilginiz olsun.Yine de hiç yoktan iyidir.
|
|
Hayırlı olsun. Tez zamanda ihracat müjdesini de bekliyoruz. İhracata yer açabilmek için üretim adetleri zamana yayılmış. Şuan an itibariyle seri üretim hattında ki en modern Tank. Pazarda eli güçlü olacaktır. Katar, Azerbaycan, Suud, Pakistandan sipariş bekliyoruz. Rus tehtidi alındaki Romanya, Estonya gibi ülkelere de satılabilir. |
|
kore tankına bir ben mi benzetiyorum? kore tankının lansımanında neden hükümet reklamı? |
|
Vatana Millete Hayirli olsun , umarim ileriki yillarda yillik uretim kapasitemizi arttirabiliriz.
|
|
Orduya kumpas kuranlar, bağırsaklarımız temizleniyor diyenler, kozmik odalara girildiğinde davul zurna çalanlarla aynı ülke de yaşıyoruz maalesef. Buraya yazsak yüz tane şey olur burada
|
|
Zaten G. Kore nin K2 tankı model alınarak geliştirildi. Motor ve güç elemanlarında maalesef sıkıntı çektiğimiz için proje baya bir gecikti. Hayırlısı artık.
|
Benzer içerikler
- apple watch whatsapp
- biyografi yazı tipi
- instagram video hızlandırma
- youtubeden video nasil indirilir
- instagram spotify ekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı