Şimdi Ara

Altay, Dünyanın en iyi tankı olacak açık ve net!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evet çok iddialıyım Altay Tankı, Yunanistanın, Almanyadan Leopard 2A5 üzerinden kendi ortak yapım Leopard 2A6HEL Tanklarını alıp Türkiyeninde hemen ardından tank ihalesi açıp Almanyadan Leopard 2A6 Tankı alıp Lisans altı üretmek istemesi ancak Almanyanın Lisansını vermeyince Güney Koreden alınan teknik yardımla gelişmiş bir Tanktır arkadaşlar Altay Tankının pek çok özelliği gün yüzüne çıkmış ve çıkan bütün bu özellikler ve parçalar Dünyanın en modern ve gelişmiş tanklarından bulanan bir sistemdir.

    Altay Tankında MKE üretimi Dünyanın en güçlü topu diyebileceğimiz belkide 120 mm, 55 Kalibre, Helikopter ve kara platforlarına karşı Güdümlü Füze ateşleyebilen 4 Km etkili maksimum 8 Km menzilli Top bulunuyor ayrıca Altayda, Dünyanın en modern ve gelişmiş atış kontrol ve savaş sistemi olan Türk yapımı Aselsan Volkan atış kontrol sistemi bulunmaktaki Altayda 2 adet 12x7 mm yani 50 Cal'lık Makineli tüfek bir adet 7x62 mm makineli tüfek olacak ayrıca Hava hedeflerine karşıda kullanılabilen Türk yapımı Aselsan Sarp sistemi bulunacak bununda harici Altayda, RPG veya Kornet gibi Roket ve Füzelerin tanka ulaşmadan imha edebilen bir sistem olan Aselsan AKKOR Aktif koruyucu sistemi bulunmaktaki Altay Tankında ilk etapta 1500 HP ardından 1800 HP ve 2100 HP'lik Dizel ve Elektrik motorlarının yerleştirilmesi planlanıyor ayrıca Tankta bir savaş arenasında en önemli sistemlerden olan Termal Kameralara karşı özel bir perde sistemi bulunuyor bu tankı termal kameralara karşı gizliyor ayrıyetten Altay tankı henüz içeriği tam olarak açıklanmayan ve ilk kez Altay kullanılacak olan Bor Karbür esaslı Dünyanın en hafif ve en sağlam zırhına sahip olacak ayrıca Dünyanın ilk 3+ tankı olarak kabul ediliyor Türkiye Tank sayısını azaltıp bu modern ve güçlü tanklara sahip olunca savaşın karadaki süvarileri olan Altay Tankı düşmanı yıkar geçer karada ayrıca saatte maksimum 1500HP'lik motorla 73 Km, 1800 HP'lik motorla 93 Km'ye ulaşması bekleniyor.
     Altay, Dünyanın en iyi tankı olacak açık ve net!! Altay, Dünyanın en iyi tankı olacak açık ve net!! Altay, Dünyanın en iyi tankı olacak açık ve net!!








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güclü olsa nolur adamların havadan bir füzesine bakar.
    Ilk once hava kuvvetlerin iyi olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler Bi yerden başlamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 29 Mart 2015; 10:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE <3<3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

    En güclü olsa nolur adamların havadan bir füzesine bakar.
    Ilk once hava kuvvetlerin iyi olacak.

    Altayda üzerine gelebilecek olan Füzelere karşı aktif koruyucu sistemi bulunuyor bu sistem tankın üzerine gelen Füzeyi kilometrelerce öteden tespit edip imha ediyor. Ancak elbette hava kuvvetleri iyi olması şart.Altayda üzerine gelebilecek olan Füzelere karşı aktif koruyucu sistemi bulunuyor bu sistem tankın üzerine gelen Füzeyi kilometrelerce öteden tespit edip imha ediyor. Ancak elbette hava kuvvetleri iyi olması şart.
  • He he tamam he.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

    En güclü olsa nolur adamların havadan bir füzesine bakar.
    Ilk once hava kuvvetlerin iyi olacak.

    gayet iyiyiz
  • Gec oluyor ama iyi oluyor sira hava savunma sistemlerine gelmesi lazim
  • Bu işler sayıya bakar. 2. Dünya Savaşında çok gelişmiş Alman tankları vardı ama çok sayıda olan Amerikan tankları bi şekilde o tankları patlatıyordu. Mesela Amerika'ya bak adamların orduda karınca gibi tank, askeri jet filan var. Adamlar hobi olarak jet, tank filan basıyorlar. Can sıkıntısı işte..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 29 Mart 2015; 0:01:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet de kara savaşı mı kaldı kardeş.

    Ayrıca,"Denize hakim olan cihana hakim olur."

    İyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secim kokulari buraya kadar geldi demekki az kalmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ne Dünya'sı evrenin en iyi Tankı olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir tank olacak ama en iyisi olması mümkün değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

    Secim kokulari buraya kadar geldi demekki az kalmis

    AKP'li değilim ayrıca bu vatan için ne olursa, olsun birşeyler yapılıyorsa desteklerim Altay Tankında zaten tecrübe bu hükümet zamanında kazanılmadı geçmişteki atılan adımlarla kazanıldı kimse inkar edemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derveden1234

    quote:

    Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

    Secim kokulari buraya kadar geldi demekki az kalmis

    AKP'li değilim ayrıca bu vatan için ne olursa, olsun birşeyler yapılıyorsa desteklerim Altay Tankında zaten tecrübe bu hükümet zamanında kazanılmadı geçmişteki atılan adımlarla kazanıldı kimse inkar edemez.

    Sana Akp lisin diyen mi oldu arkadasim?

    Boyle haberler daha sık duyulmaya başladığına gore secimler yaklasiyor diye bi cikarimda bulundum. Bunu da paylasmak istedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sspanzerr

    Çok güzel bir tank olacak ama en iyisi olması mümkün değil...

    En iyisi olamayacağını nerden biliyoruz ki bazıları diyor ki ilk defa tank yapıyoruz olamaz diye ancak Türkiye bunun harici 1990'lı yıllardan beri tank yapabilecek tecrübeye zaten sahipti büyük bilgi ve birikimimiz zaten vardı Rus Tankları kağıt üzerinde iyi gibi görünsede savaşlarda hep NATO Tanklarına yenilmiştir kaldı ki Rusların o Tankları gelsin Dünyanın en sağlam elementlerinden olan Bor Zırhını delsin? Bor zırhı ilk kez Altayda kullanılıyor ve Altay, Rusların en iyi zırhı olan Reaktif Zırhla sonradan ek olarak donatılabiliyor üstelik topu daha uzun menzilli Rus Tankları maksimum 5 Altay 8 Km menzilli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SONICMAN

    Bu işler sayıya bakar. 2. Dünya Savaşında çok gelişmiş Alman tankları vardı ama çok sayıda olan Amerikan tankları bi şekilde o tankları patlatıyordu. Mesela Amerika'ya bak adamların orduda karınca gibi tank, askeri jet filan var. Adamlar hobi olarak jet, tank filan basıyorlar. Can sıkıntısı işte..

    Clash mı oynuyorsun hocam tank basıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi bir tank yapıyoruz ama herkes şikayetçi. Bir şey anlamadım bu durumdan. Bir yerden başlamak lazım gençler ses çıkarmak için konuşmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altaya test taabi tutmuşlardı bu testte arışta sınıfta kaldı 3 atıştan 3 ünüde kaçırdı, ayrıca rpglere karşı aselsan akkor koruyucu sistemi var demişsin sanki hiçbir tankta yok kısacası buna patlayıcı zırh deniyor okadar isim vermişler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.