Şimdi Ara

Altay, Dünyanın en iyi tankı olacak açık ve net!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

Bu işler sayıya bakar. 2. Dünya Savaşında çok gelişmiş Alman tankları vardı ama çok sayıda olan Amerikan tankları bi şekilde o tankları patlatıyordu. Mesela Amerika'ya bak adamların orduda karınca gibi tank, askeri jet filan var. Adamlar hobi olarak jet, tank filan basıyorlar. Can sıkıntısı işte..
    ülkenin gelişimiyle alakalı her şeye muhalefet olmak zorunda mısınız? güzel gelişme umarım devamı gelir demek çok mu zor? şimdi hemen şu partici dersiniz siz hayır değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha435 -- 29 Mart 2015; 0:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stv.salih

quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

Bu işler sayıya bakar. 2. Dünya Savaşında çok gelişmiş Alman tankları vardı ama çok sayıda olan Amerikan tankları bi şekilde o tankları patlatıyordu. Mesela Amerika'ya bak adamların orduda karınca gibi tank, askeri jet filan var. Adamlar hobi olarak jet, tank filan basıyorlar. Can sıkıntısı işte..

Clash mı oynuyorsun hocam tank basıyorlar

Bahsettiğim şey de o zaten. Adamlar oyuna çevirmiş işi, istediği yere tank spawn ettiriyor herifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah şu 2.dünya savaşından kalma tanklardan kurtuluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234
    tankın üzerine gelen Füzeyi kilometrelerce öteden tespit edip imha ediyor.

o sistem daha uzaylılarda yok læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha435

quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

ülkenin gelişimiyle alakalı her şeye muhalefet olmak zorunda mısınız? güzel gelişme umarım devamı gelir demek çok mu zor? şimdi hemen şu partici dersiniz siz hayır değilim.

İyi de ben o mesajda bu gelişmelere muhalif bi şey yazmadım ki. Aksine hükümetin iyi yaptığı işlerden destekliyorum. Ben sadece özelliklerden ziyade sayının daha önemli olduğunu anlatmak istemiştim ama yanlış anladınız sanırım.

• Şu tanklar çıksada Abdnin hibe ettiği çöplerden kurtulsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riesso

Altaya test taabi tutmuşlardı bu testte arışta sınıfta kaldı 3 atıştan 3 ünüde kaçırdı, ayrıca rpglere karşı aselsan akkor koruyucu sistemi var demişsin sanki hiçbir tankta yok kısacası buna patlayıcı zırh deniyor okadar isim vermişler

Kardeş ben tanktan haberdarım daha ilk test denemelerinde o sıkıntılar vardı hepsi aşıldı Altayda, Dünyanın en iyi atış kontrol sistemi bulunmakta bu sistem Aselsan şirketinin geliştirdiği Volkan sistemidir Almany yapımı Leopard 1 ve 2 Tanklarınada bu uygulanmıştır yüksek vuruş hassasiyeti sağlıyor hatta Top mermisiyle Helikopteri bile vurabiliyor bu sistem o kadar gelişmiş. Aktif Koruyucu sistemi çoğu Tankta var evet ancak şehir savaşlarını düşün Suriye gibi üzerine RPG-7 veya kornet, TOW gelse işte o zaman işe yarayacak bu sistem normal dümdüz arazide tank muharebesi çok düşük ihtimal olur Tanklar çarpışana kadar zaten Hava kuvvetleri ve helikopterler işi bitirir.

• kusura bakmayın ben yanlış anladım sözüm bu gelişmeye muhalefet olanlara
  • Tankların savaştaki etkiler oldukça azaldı ancak kesinkle böyle iyi bir tanka ihtiyaç var.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha435

kusura bakmayın ben yanlış anladım sözüm bu gelişmeye muhalefet olanlara

Aynen ben de öyle düşünüyorum, sizinle aynı fikirdeyim. Bu arada
    estağfurullah hocam.

• İyisiyle kötüsüyle bir şeyler yapmak gerek artık

• Battlefield 6'da olacak hatta.Kesin bilgi yayalım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçaları nereden geliyor? %100 yerliyse güzel ama tahmin etmiyorum. Vardır ithal bir parçası

• Bundan sonraki tankları yardım almadan yaparız umarım artık, ah birde şu motor işini halletsek :(

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Parçaları nereden geliyor? %100 yerliyse güzel ama tahmin etmiyorum. Vardır ithal bir parçası

İthal olması her zaman kötü degil. Ucuza vs gelebilir. Millet neden türkiye de araba fabrikası açıyor sanıyorsun? Ucuz iş gücü var diye.

• Yok hocam onu demiyorum. Örneğin önemli bir parçayı Abd'den alıyorsak ve vermiyorum derlerse ne olacak? Yine bağımlıyız yani bunu kast etmiştim

• Siz tankın olayını anlayamamışsınız bu tank tamam en iyilerinden olacak,karada savaşın pek önemi yok ancak modern devletlerde psikolojik savaş dediğimiz bir olay var sen karşındakini caydıracaksın,şu şu var bende diyip korkutacaksın ki üstün olasın.

• Sen bi sınırlarını koruda sonra tank yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tankın olması hiçbir şey ifade etmez ordu yönetilemedikten sonra.

Bu arada üstündeki teknolojiler yeni gibi tanıtılmış fakat değil. Normal seviye bir tank.

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Parçaları nereden geliyor? %100 yerliyse güzel ama tahmin etmiyorum. Vardır ithal bir parçası

Dünyadaki her ülke mutlaka en ufak birvidadahi olsa başkasından alır yani %100 yerli olamaz hiçbirşey.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.