Şimdi Ara

Almanya, ordusuna Türkleri çağırıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son dönemde savunma harcamalarını ve personel sayısını artıracağını duyuran Almanya'da ordunun asker adaylarına yönelik afişlerinde Almancanın yanı sıra Türkçe çağrılara da yer verilmesi dikkatii çekiyor.

Alman Silahlı Kuvvetlerindeki (Bundeswehr) askeri personel sayısının mevcut 183 binden 2031'e kadar 203 bine çıkarılması hedefine ulaşmak için hazırlanan afişlerde Türkçe " "Donanmamızın Bir Parçası Ol" ifadesiyle adayların başvuruda bulunması isteniyor.

Özellikle Türklerin yoğun olduğu bölgelere asılan ilan ve afişlerde kalifiye personelin çeşitli meslek gruplarında iş başvurusunda bulunabileceği belirtiliyor.

Afişlerde başvuru için ziyaret edilmesi istenilen Alman Silahlı Kuvvetleri internet sayfasında ise memur, pilot, büro personeli, yönetici, mühendis, deniz subayı gibi çok sayıda meslek grubu yer alıyor.

SavunmaSanayiST.com (@SavunmaSanayiST) on Xtwitter
    Almanya, ordusuna Türkleri çağırıyor! Son dönemde savunma harcamalarını ve personel sayısını artıracağını duyuran Almanya'da ordunun asker adaylarına yönelik afişlerinde Almancanın yanı sıra Türkçe çağrılara da yer verilmesi dikkatii çekiyor. Alman Silahlı Kuvvetlerindeki…
    https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1750096028102004776

• bunlarda gram kafa yok. madem alıcan niye çifte vatandaşlık veriyorsun :D tek vatandaşlığa çek, askere al vatandaşlık isteyenleri. bu solcular neyin evreninde dolanıyor, ben anlayamıyorum bunların kafalarını.

• Dünya savaşına hazırlığa devam ediyorlar.

• Savaş çıkarsa ordusunda Türk olan kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette askerlik yapmayan alamancılar gider orda asker olur demedi demeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alın size fırsat gitmek isteyen, islamı sevmeyen buyursun gitsin. Mümkünse dönmesin. Yuronuzu orada harcayın.

• Kaç para maaş veriyorlar ki. Zamanında olacaktı giderdim hem de deniz kuvvetleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

İslam düşmanı olarak Türkiye'de kalacagım. Problem? Sen Afganistan'a git islamı bu kadar seviyorsan.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Net 2300 euro düz maaş afganistan gibi ülkelerde görev alırlarsa Günbaşı 140 euro civarı ek maaş veriyorlarmış ayda net 5 bin euroya kadar çıkabiliyormuş tabi tehlikeli bölgelerde görev yaparlarsa

bir keresinde almanyada meslek fuarında standlarını görmüştüm 4-5 tane alman askeri Kadın ve erkek alman ordusunda meslekleri tanıtıyorlardı Lojistik departmanı IT alanı dahil neredeyse her bölümlerinde iş meslek imkanlarının olduğunu söylemişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 24 Ocak 2024; 17:46:56 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

İslamı da seviyorum,elhamdülillah müslümanım da ve gayette iyi yaşıyorum Almanyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 24 Ocak 2024; 18:44:31 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    biz selçukludan beri buradayız sen yanlış yerdesin

• Alman Ordusuna vatandasi olmayani cagiriyorsa orda bir duracaksin. Bunlar yarin icin plan yapiyor. Rusya ile savasa girecekler ve vatandas olsun olmasin onune geleni cepheye surmenin yolunu yapiyorlar demektir. Bosuna multecileri doldurmamislar demek, hepsini Putine karsi en on saflarda yollayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Ocak 2024; 22:36:45 >
  • Rheinmetall , ytü makina sonrası hedef oldu gibi

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Aynen dünya hızla 3.dünya savaşına gidiyor görücekler iphoıneyi bmw yi az kaldı az.

• Yaw adamların işi üretim. Kaç tane savaşa hazır uçağı var. Göstermelik alacaklar. Almanya'nın askeri olarak güçlenmesi zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlarda genç nüfüs yok emeklileri alacak halleri yok. 

• hardwind H kullanıcısına yanıt

Adamlar için uçak sayısı değil yetişmiş pilot sayısı önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisaca Alman Ordusu gel demis, her ne olursan ol gel demis. Ister Türk ol ister Rus ol, ister kadin ister erkek ol istersen kadinmi erkekmi ne oldugunu bilmiyorsanda gel demis, sen yeterki gel demis  

• Biz de 20-30 yıl sonra Suriyelileri çağıracağız, Arapça afişler hazırlayacağız ne var bunda? (!)

• paraya bakar versinler her ay 3 bin euromu tıkır tıkır banka hesabıma yatsın istanbuldanda uçağımı hazırlasınlar geleyim. he zart zurt şart koyacaklarsa dil şartı diploma şartı bilmem ne şartı kalsın tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 25 Ocak 2024; 11:11:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.