Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
45
Favori
168.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7YILMAZ7 7 kullanıcısına yanıt

    hocam indirip de cd'ye basan üçbeş moruk kaldık artık :) Normaldir....

    bu siteyi ilk defa senden duydum. Yıllarca alldebrid kullandım turbobit çıkınca bıraktım. 1 yıldır debrid-link.fr kullanıyordum, memnundum ama yılbaşında birkaç servis gitti, bi de üstüne artık kredi kartı geçmiyormuş sadece kripto para alıyorlarmış o yüzden bundan da vazgeçeceğim artık. Anlamam kripto falan... bana en çok turbobit, 1fichier, isra lazım.. keepshare, mega, rapidgator, xubster.com, filejoker, filespace da arada lazım. Gerisi lazım değil. Bunların hepsi sıkıntısız çalışıyor mu? Torrent ve youtube destekler mi? Torrent lazım oluyor baya.... Sadakat puanı da var mı? Bi de kredi kartı ile alabiliyor muyuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 17 Ocak 2022; 3:43:53 >
  •  alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?

    Rapidgator için en iyi hangisi şu an için. Realdebrid var, çoğu zaman sorunlu

     

    Alldebrid nasıl, sayfa zor açılıyor

  •  alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?

    Realdebrid hoster status





  • Turbobit heryerde var da novafile ile birlikte barındıran güvenilir bir debrid arıyorum. İlla birinde kusur çıkıyor sanırım. Konu takip.

  • fakirdebrid derim ve susarım özellikle transfer paketleri çok iyi ve hiç bir yerde görmediğim servisler destekliyor diğer debridler turbobit harici birşey sunamıyor.

  • yahu bu filejoker ne kansermiş debrid sitelerinde bile 4gb sınır var şaka gibi

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Debrid-link.fr'ye bi bakabilirsin novafile desteklemiyor ama kaliteli bir fransız debrit sitesi

  • Alldebrid veya realdebrid ortak arıyorum referanslı üyeler ulaşabilir. Uzun süreler tercihim.

  • RedlEyel kullanıcısına yanıt

    10 aylık alldebrid ortak olduğum hesap 12 gün sonra bitiyor. Uzun süreli ortak arıyorum ben de. Size özelden yazdım. Başka ortak arayan varsa mesaj atarsa sevinirim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 24 Temmuz 2022; 22:7:34 >
  • uploadgig ve (veya) emload barındıran site var mı bildiğiniz ?

  • arkadaşlar online olarak all brid d brid uyelık alsma torrenentekı tum fılzmlerı ızleyebilrimiiyim saniyede 80 mb filmle roluyor ya 4k dolby atmos vision hdr filmler intenrerım 30 - 40 mb arası dolasıyor sournsuz akıcı kırpılmadna ızeme sansım var mı ?bu hızla yoksa sadece ındırıp mi izleyebilrim

  • merhaba arkadaşlar.xubster sitesi hangi debrid destekliyor.önceden alldebrid desteklerdi .şuan oda desteklemiyor.ortak hesap üye isteyen varsa katılabilirim.alldebrid olur fakirdebrid olur.

  • alldebrid ortak arıyorum

  • nty35 kullanıcısına yanıt

    All debrid'de iki kullanıcı aynı anda kullanım yapabiliyor mu?


    Yıllardır realdebrid üyesiyim. Kodi'deki seren plugin'inde kullanıyorum. Yani genelde prime time saatlerinde stream ile film izlemek için kullanıyorum. Bu tip bir kullanımda aynı anda kullanım bloklanıyorsa ortaklık pek makul olmayacak diye düşünüyorum. Realdebrid buna izin vermiyor mesela, dolayısıyla ortak realdebrid alamıyorum.

  • buyukbang kullanıcısına yanıt

    Hocam alldebrid de banlıyormış. Ben de tek kullanıcı olarak real debrid aldım. Stremio+ torrentio'da en başarılısı o. Bugün 2 tane her biri 30 gb'lık 4k film izledim. Bi an bile buffer yapmadı. Disney plus ve netflixi iptal etme vakti geldi 😄

  • nty35 kullanıcısına yanıt

    Hocam stremio kullandım ama emin olun Kodi'deki Seren eklentisi ondan 10 kat daha iyi. Hem kaynak sayısı ve çeşitliliği daha fazla, hem kodi altyazı eklentilerinin daha iyi hem de kodi'nin oynatıcısı PC ve android'de daha başarılı. Stremio gibi Realdebrid ve Alldebrid'i destekliyor. Denemediyseniz tavsiye derim mutlaka. Kodi ve Seren çok çok fazla detay ayarlara sahip. Bunların hepsini öğrenemek ve isteğinize göre ayarlamak bayağı zaman alıyor. Ama sistemi bir kere kurunca mükemmel oluyor. Yalnız Seren ekletisinin sırtını dayadığı Trakt.tv sitesi çöktü geçenlerde. Sitenin arayüzü açıldı ama API'ların tekrar devreye girmesi 1 hafta kadar sürecekmiş. Özetle Seren şu an kullanılabilir durumda değil, bilginiz olsun.


    Bu arada aşağıdaki listeleri kendi yazdığım script ile otomatik oluşturuyorum. IMDB puan ve oy sayıları belirli bir sınırın üstünde olup torrent'e düşmüş filmler bu listelere otomatik ekleniyor. Sıralama ise filmin yayınlanma tarihine göre. Bu listeleri kendi trakt hesabınızla like'ladığınızda ve Kodi Seren eklentisine kendi trakt hesabınızı bağladığınızda Seren içinden bu listelere ulaşabilir ve filmleri birkaç tıklama ile seyredebilirsiniz.


    trakt
    BuyukBang's personal lists
    https://trakt.tv/users/buyukbang/lists



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 18 Aralık 2022; 12:38:43 >




  • buyukbang kullanıcısına yanıt

    Hocam cevap için çok teşekkürler. Verdiğiniz scriptli track linki oldukça kullanışlı.

    Ben philips android tv'ye stremio + torrentio + real debrid kurdum. Şu ana kadar izlediğim hiç bir içerik hiç takılmadı. Ki çoğu zaman 2-3 seedi olan içerikleri izledim. Mesela geçen gün sadece 3 kaynağı olan 58 gb'lık 4k filmi açtım, real debrid sayesinde 2 saatlik filmde 1 saniye bile takılma olmadı vallahi hayran kaldım. 😁 benim internet 100 mbit. Elbet onun da etkisi olmuştur. Asıl mühim olan şey stremio + torrentiodan ziyade real debridmiş. Çünkü daha önce böyle 130 seederı olan videolar bile arada bir buffer yapıyor takılıyordu. Dün ise 58 gb dolby vision + dolby atmos aktif halde takılmadan izledim.

    Hocam bu kodiyi herkes çok övüyor sanırım onu ve sever'i deneyeceğim. Ama stremionun kullanımı da oldukça rahat. Hiç bir ayar yapmama da gerek kalmadı. Çok nadir kendi playerı bazı filmleri oynatmıyor. Vlcden açıyorum o zaman. Vlcnin tek eksisi dolby vision desteklemiyor oluşu. Sanırım kodi dolby vision destekliyor (resmi kodi değil de modlu kodi apk'ları destekliyormuş)





  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar bir sorum olacaktı. Debrid ilk kez kullanmaya başladım.çok sık tavsiye edildiğini görmem üzerine iki gün önce deneme için bir aylık Real debrid üyeliği aldım. Sony android tv var. Tvyi dizi film ve maç için kullanıyorum. Paralı platformlar haricinde stremio ile dizi film izliyorum. Debrid kullanışlı olursa paralı platformları iptal edicem. Fakat donma problemi çok olduğundan debrid denemek istedim. Stremio ile eşleştirme yaptım. pek deneyemedim henüz ama bir sorun yok gibi duruyor. Benim sorum şu aslında debrid ile stremio dan film izleme harici nerelerde kullanabiliyoruz. Ne işimize yarıyor başka alanlarda da. Bir de kodi pek kullanmadım stremio yerine kodi kullanmak ne gibi avantaj veriyor bize. Kaynak veya kalite olarak bir farkı var mıdır ?
  • nty35 kullanıcısına yanıt

    Kodi açık kaynaklı bir yazılım olduğu için farklı forkları bulunuyor. DV destekleyen versiyonunu ben de geçenlerde öğrenmiştim ama henüz deneyemedim. Tek eksiği oydu, onun da çözümü varmış dediğiniz gibi.

  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

    Debrid'i film izlemek ve jdownloader ile desteklenen linkleri download etmek için kullanabiliyorsunuz. Bir de debrid sitesine torrent linkini yapıştırıp indirmeyi onlara yaptırıp, torrenti http linkine çevirebiliyorsunuz.

    Kodi'nin 4K kaynak sayısı çok daha fazla oluyor. Altyazı kaynağı da fazla. Ama çok fazla ayarı vs olduğu için ilk kurulum zor oluyor. Bir de güncelemeler de eklenti uyumsuzlukları vs oluyor. Uğraşmak istemem derseniz stremio, en iyisi olsun derseniz kodi daha iyi.

  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.