BÜYÜKÇEKMECE'de Yıllardır Oturanlar Yardımcı Olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, Levent'de dededen kalma 2+1 eski bir ev vardı dönüşüme girince fiyatı uçtu ben de hemen sattım. Büyükçekmece Fatih Mahallesinde site içi sıfır lüks bir villa buldum. Ama sizin bildiğiniz daha iyi muadil bi yer varsa öğrenmek isterim. Oraya taşınmak istiyorum ama hiç gittiğim bi yer değil, şu an Mecidiyeköy'de kirada oturuyorum. Hemen ordan oraya gidilir mi demeyin.. emekliyim işle, okulla, gezmeyle eğlence ile işim yok benim. Sessiz sakin bi yer arıyorum. Apartman da bana göre değil, sürekli bi sorun, bi gürültü oluyor her binada. Başka yerlerede param yetmez. Fakat sorun şu ki zemini en kötü yerler arasında burası. Sanırım bu yüzden daire fiyatına. Villa sıfır, mutlaka zemine göre yapılmıştır ama bu devirde kimseye güvenilmez, para herşeyi çözer olmuş. Eski bina sapasağlam dururken, yanındaki yeni binanın yıkıldığını görüyoruz artık. Burada oturan arkadaşlar sorularıma cevap verirse veya başka bir negatif durum varsa bilgi verirlerse çok sevinirim...Herkese teşekkür ederim....
1-Burada zemin gerçekten sıvı mı, deprem çok mu şiddetli hissediliyor?
2-Aracım yok, sahile ve en önemlisi metrobüse yürüyerek gidebilir miyim veya devamlı otobüs var mı?
3-Elektrik veya su kesintisi çok sık oluyor mu?
4-Bölgede başıboş sokak köpekleri, serseri, uğursuz vs. var mı?
5-Kapıda güvenlik varmış ama yinede bölgede hırsızlık olayı oluyor mu, Esenyurt'dan hırsızlığa gelenler oluyor diye duydum da.
6-Satmak istediğim zaman hemen satılır mı, yoksa elimde mi kalır?
Güç Sorunu!!!
Arkadaşlar garip bir sorunum var. DVD-Rom'u açınca işlemci fanımın deviri birden aşırı düşüyor, bazen 5 dakika sonra artıyor, bazen de öylece sabit kalıyor.
SYS Fan'a taktım aynı, fan kontrolcü aldım yine aynı. Sorun ne olabilir???....
Anakart Gigabyte, Güç kaynağı Corsair 500 watt. Ekran kartı yok.
Bu arada fanın içi dağılmış durumda. Fan alıcam zaten ama anakart veya power'da da bir sorun olabilir mi?
Fan Yardımı!!!
Arkadaşlar resimdeki işlemci fanının içi dağılmış, takur takur zar zor dönüyor. Değişmesi lazım.
Fakat soğutucu çok büyük olduğu için anakarta arkadan vidalı ve vida kırılmış, o yüzden sökülmüyor.
Fanı sökebirsem içine uygun 12 cm veya sığmazsa 8 cm egzoz fan taksam olur mu? Çerçevesiz fan bulabilir miyim?
Veya başka bir çözümü olan var mı?

MASLAK'ta oturan Var mı?
|
BAD SECTOR Yardım!
BOYUN AĞRISI Çekenler Buraya!!!
|
YAHOO Sorunu!
|
Ses kartı restart sorunu!
|
CPU Fanı Kontrolü!!!
|
İşlemci Fanı Sorunu!
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 602
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
23 Yanıt
0