< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi. (3. sayfa)

-
-
Marmarayda ortalama haftada bir genç trenin altına atlayıp intihar ediyor müslüman yoneticilerin ülkeyi getirdiği hal yüzünden mutsuzluktan. Yine fazla Müslüman bir ülke olduğumuz için haberlere çıkmıyor veya es kaza duyulursa intihar sebebi müslüman hükümete baglanmasin diye konu değiştiriliyor, saptiriliyor. Sen şu an ülkemizde rekor intihar oranı yok mu sanıyorsun ? 40 larinda 4 kardeş yokluk ve çaresizlikten evde doğal gaz açıp topluca intihar etti. 2 sene önce.Bir baba öğretmeni pantolonu yüzünden çocuğunu azarladı ve çocuğuna pantolon alamayıp oğlunu bu duruma soktuğu için gururuna yediremeyip intihar etti. Bunlar basina yansıyanlar.
Geçen sene kardeşimi suadiyede beklerken bostancida tren durdu yürüyerek geldi ve olayı anlattı. Tren tam durağa gelirken genç bir çocuk elindeki mektubu bankın üzerine koyup üstüne sırt çantasını bırakıp trenin altına kendini atmış. Olayı farkedip mudahale edemediği için kendini yemiş orta yaşlı bir adam, yanımdan gecerken anladım dona kaldım tutamadım diye mahvolmuş adam.
Bu olayı anlatınca kardesime aynen şunları dedim. O mektup yok olur üzerine de bir hikaye yazılır. Savcı da mektubu yakar. Neden mi çünki içinde yazanların ekonomi ve umutsuzlukla ilgili olduğunu tahmin edebiliyorum.
Neyse konu medyada bir kaç haber sitesinde çıktı. Çocuk adamın anlattığına göre tekmis. Marmarayda çalışan arkadaşım güvenlik kamerasından olay anını izleyip bizi arayıp anlattı. Son anda mektubu çantanın altına bırakıp trenin duramayacagi mesafede kendini raylara attı dedi.
Peki haber içeriği neydi ?
"MARMARAY'DA KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞIP SİNİR KRİZİ GECİREN GENÇ İNTİHAR ETTİ "
Merak etme tabi ki sadece başlık atmadilar. Başlığı desteklemek için resim de koymuşlar. Sinir krizi geçirip ağlayan bir kızı koymuslar, fotografin altına da gencin tartıştığı kız arkadaşı olay yerinde sinir krizi geçirdi yazmışlar. Tek sorun sinir krizi geçiren kızın ambulans sağlık ekibinden mor kıyafetli sağlık ekibi kıyafeti olması.
Yani gelen ambulanstaki sağlık görevlisi önündeki et parçalarını görünce cildirmis ağlamaya başlamış.
Mektup hiç yok !
Sağlık görevlisi ile çocuk arasinda söz kesilmiş !
Peki bu basını bu yalanlara iten ney ?
Müslüman yöneticiler. Peki biz bu müslümanları nezaman doyurmayi basaricaz ?
Peki bu kadar mı ? Tabi ki hayır. Bir ay önce de yine bacanagimdan aldığım habere gore Marmaray istasyonlarında 4 kişi intihar etti. Haberlere hiçbiri çıkmadı. Bunlardan ikisi ayrı ayrı yerlerde oldu. Birinde de karı koca el ele tutuşarak atlamislar trenin altına. Sansür yasası gereği şunu da belirtiyorum bu anlattiklarim tamamı ile duyumdur. Gerçekliği kanıtlanmamış olaylardır.
Çalışan tanıdığım trene binmeyin rötar var yine biri intihar etti diye ara ara yazar bize gruptan.
Biri İskandinav ülkesinde yalnızlıktan depresyindan intihar ediyor, diğeri bizim ülkemizde devletin başına çöreklenmiş müslümanları bir türlü doyuramadigimiz için. İntihar heryerde var yani. Tek bilmediğiniz şey intihar konusunda Türkiye şu an rekora koşuyor.
ABD ve Meksika arasında bile Türkiye yüzünden ufak çaplı bir kriz var. Geçen sene meksikaya gidip oradan ABD ye duvardan geçip ABD ye teslim olup iltica eden 26.000 Türk yüzünden mesela Meksika Türklere vize vermiyor.
Şimdi bu durumda İslam'ın getirdiği huzurdan dolayı mı ABD sınırında Türk yigilmasi var ? Neden herkes bu hristiyanların ve ateistlerin kurduğu düzene koşmak için sınırlara konsolosluk kapılarına yigiliyor ?
Sadece İslam değil. Dünyaya dinlerin içinde bulunduğumuz yüzyıl içerisinde bırak huzuru katabilecegi hiçbir olumlu şey yok. Dinler bu yüzyılda sadece insanlığın ilerlemesini yavaşlatır okadar. Ne huzur ne de refah getirebilir. Oy bile verirken buradaki alnı secdeye değiyor diye diğeri de koyu Katolik diye veriyor. Yönetici seçiminde bile önceliği iş kabiliyeti yerine, bizi ilgilendirmeyen manevi dünyasına veriyoruz.
Bu bile geri kalmaya bir sebep. Dinler kiisinin manevi dunyasi olmaktan özel alani olmaktan çıktı. Herşeye etki ediyor. Unutmayın ki kurandaki bir Nas yüzünden bu haldeyiz. Çünki biri aklin yolunu seçip zamanında yapılması gerekeni yapmayıp daha da beter ve geri dönülemez yola girmemize neden oldu.
Şimdi yine aynı kişi zamanında nas var nas diye yaptı şovunu ! Eeeee nerde Nas ?
Muhalefet de salak zaten. Ben olsam nasi size yedirmeyiz Kuran'ı cignetmeyiz diye şov yapardım faiz arttırmaya başladıklarında.
Direk benim cebimi etkileyen mutluluğumu etkileyen bir kararda bile beni yakarken kurani one suruyorlarsa daha kötüsü toplum aynı şeyi bahane gösterip iyi yapıyor diyorsa, o gün o kararı alıp hayatımızı daha da zora sokan adam şimdi tersini yapiyor ve topum yine sadece bunu yapan adamın inancı ve alnının secdeye değmesi nedeniyle susuyor ve yine iyi yapıyor bak hatasından döndü fena mı deyip geçiyorsa dinin varlığı direk benim aile huzurunu ekonomimizi eşimle olan kavgalarimizi etkilemiş demektir. Din simdi huzur mu getirmiş oluyor ?
Geçiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok ondan bahsetmiyor sadece. Epstein den bahsediyor, Ensar vakfindan bahsediyor, kuran kurslarindaki hocalardan bahsediyor, seyhlerden bahsediyor, vatikandaki ahlaksız pederlerden bahsediyor.
Bütün bunlar yaşanırken susup! Sadece epstein ve Vatikan da yaşananlarda aslında bu konularda bir hassasiyeti varmış gibi davrananlardan bahsediyor.
Hatta ensar vakfinda çocuklar taciz ve tecavüze uğrarken bir kereden birşey olmaz diyerek ahlaksızlığın vücut bulmuş halini sergileyen ve görevden bile alınmamış bir bakanı içinde bulunduran bir partiye sen bu bakanı nasıl görevde tutarsin demeyip oy vermeye devam eden milyonlar da bu işin dışında tutulamaz onlardan da bahsediyor. Kısaca ahlaksızlığa karışmış, ahlaksızlığa susarak destek olmuş herkesden bahsediyor.
Senin sadece Epstein diyerek çok ama çok iyi anladığın halde ortada başka sorun yokmuş algısı yaratman da bunların içinde. Şimdi sen de müslümansın mesela.
Biri gelip bana dine geri dön dese ben seninle aynı şeye inanamam. Mümkün değil. Benim ahlakıma yakışmaz.
Çünki biri bana bunlardan bahsetse ben toplumumda yaşanan bunca şeyin üzerine ABD de bir zenginler kulübüne parmağımla işaret edemem. Bana yakışmaz. İçinde bulundugum toplumun yaşadığı herşey benim sorunumdur.
Sen bu cevabı verirken belki bu kadar derin düşünemedim ama okuyan herkes gereken ibreti aldı senin cevabindan.
-
Ben dünyanın pek çok ülkesinde yaşadım. Hiçbir zaman güzel, alımlı, sempatik bir kızın yanında upuzun sakallı, pis görünümlü, paslı dişli, şalvarlı bir erkek görmedim.
Hayal Hanem ve ya başka çeşitli youtube kanallarından sizlere verilen gazla aklınız karışıyor.
Dostum sana bunu diyenler sizlerden aldıkları bağışlarla (bahşişlerle) şuanda California ya da Pensilvanya'daki evlerinde zevk ve sefa içinde yaşamaktalar. Sana da gaz veriyorlar ki aman sakın bize bahşiş atmayı bırakma, bak bizle berabersen bütün güzel kadınlar seni arzuluyor, hepsi seninle olmak için içten içe hayaller kuruyor, onların erkekleri erkek değil, bizim taraftaki paslı dişli, şalvarlı, pis ve ter kokan, sahte müslüman tiplemesi ise Don Juan De Marcos gibi erkek, 175cm, 50 kg, mavi gözlü, sim siyah saçlı, bebek gibi kızlar hep bizim taraftaki erkeklerin pis sakalını okşamak ve kendisini bize köle yapmak istiyor gibi laflarla seni gaza getirip hiç gelmeyecek bir geleceğin gelmesini bekletiyor sana, bu arada senden bahşişini alıp kendisi Avrupa'da, Amerika'da, Rusya'daki beyaz kadınlarla beraber oluyor. Ha sempatikliğiyle ya da erkekliğiyle değil tabiki, senden aldıkları bahşişle ;)
Sen de oturduğun yerde herkes bana bayılıyor, bütün yabancı kadınlar benim olmak için can atıyor diye hayallere kapılır durursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Ocak 2024; 16:14:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Meksika’ dan en yoğun göçü alıyor ve fiyatlar diğer eyaletlere göre ucuz…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende diyorum kiliseleri kapatmayı tartışan Hollanda nerelerde. Meğer helak olmuşlar..
"Ben, Rabbimden, benim ümmetimi helâk etmemesini istedim. Rabbim benim bu duamı kabul buyurdu. Dedi ki: 'Onların helâki kendi aralarında olacaktır. Günah işledikleri zaman ben onları birbirine düşürecek ve vurduracağım.' Ben bunun da kalkmasını diledim; ama Rabbim bunu kaldırmadı." (bk. Müslim, Fiten, 20)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün Avrupa helak durumda :))) ortalık nasıl feci, hele ABD bira göbeği yapmaktan ve et yemekten helak olmuşlar yerlerinden kalkamiyorlar.
Dusun Allah onlara öyle bir ceza vermiş ki ucuz arabalar küçük olduğu için hep pahalı araba almak zorunda kalıyorlar. Halbuki bir evde 2-3 araba yerine 4 araba olabilirdi ucuz alabilselerdi.
Allah'ım sen koru, bak tüylerim tiken tiken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 20 Ocak 2024; 20:21:38 >
Dindarlara zit gorusleri far cercevede tek grupta toplayip secilimde basarisiz ilan etmissin tebrikler.
Sonunda da dindarlik altinda alti bos vasifsiz bir ifadeyle bunun aksinin basarili oldugunu iddia etmissin bravo.
Kismen dogru olabilir keza inancla geleneginin alti doldurulmus bi toplumda yasiyorsunuz, inancin dusunce, bilim ve kisisel farkindalikla degisme gayesine giden batili toplumlarda dahi bu sorun var iken Turkiyede sudan cikmis baliklarin bosluga itilmesi cok normal, eger dusuncenize bir zemin ariyor iseniz...
Azgin kavim kiyafetini giydirmissiniz, gule gule giysin, makyajli guzel duruyor ama ici bombos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinji -- 20 Ocak 2024; 20:40:59 >
Alıntı
metni:nerede sekülerleşen, lgbtci, sjwci toplum var hepsi giderek erkekliklerini, savaşçı kimliklerini ve bereketlerini kaybediyorlar. tam olarak bu mu oluyor "Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi" ?
-
Güney Sudan ile Yemen anlattığı gibiymiymiş sonucu çıkıyor abi.
COĞRAFYANIN AZ ALTINDA BEBEKLERİN KAFASINA JDAM ATIYORLAR. SİVİLLERİ ZEVKİNE KATLEDİYORLAR
AMA ALLAH'IN GAZABI AZGINLARIN ÜZERİNEEEEEE
PARDON CAPSLOCK BOZULMUŞ
-
Düşünsenize şu tipler bundan 10-20 sene önce kimsenin adam yerine koyup oturup konuşmadığı insanlardı artık sosyal medyada konu açabiliyor kendisi ile aynı zekaya eğitime sahip insanlar ile etkileşime girip büyük miktarda özgüven kazanabiliyor
Şu konu açıp yazdığı şeyleri normal bir insanın yazması düşünmesi imkansız ama sosyal medya internetin faydaları
geçen üç kişi cafede oturuyoruz. bu konuları konuşurken arkadaş dedi ki: "bu zekasızlık doğal seçilim gibi, hepsi zekasızlığının bedelini ödüyor"
ben de dedim ki; doğal seçilim doğal ortamda olur. çünkü doğal ortamda hayatta kalmak için zekayı kullanmak şarttır. günümüzde malum tipler çekirge gibi ürerken biz az ürüyoruz. hatta o cafede üç kişiyiz ikisi emekli ben ise 37 yaşındayım, hiçbirimizin çocuğu yok, emekli ablanın bile iki evlilikten çocuğu yok. günümüzde vahşi doğa şartlarında da yaşamıyoruz, doğuştan kör olan adam 6 çocuk yaptı ve çocuklara bakmıyor (gerçek bu) ama o çocuklara medeniyet sistemi ile sosyal devlet ve komşuları bi şekilde bakıp yaşamasını sağlıyor, bu durumda kendi yaşamı için çaba sarf etmeyen genler daha çok çoğalırken bizim gibi modern bi dünya hayal edenler daha az çoğalıyor.
sonuç: kaçınılmaz şekilde idiocracy.
şöyle söyliyim, benim annem ve babam hafız, ikisi de kuranı ezberlemiş, hem de hiç anlamadan. Babam 4 çocuk yapıp hiçbirine bakmadı ve umursamadı, ben en büyükleri olarak senelerce kardeşlerime para yolladım ve kendim de babamdan beş kuruş almadan üniversite okudum. sonuçta babam kazandı. çocuklarının nasıl bir hayat yaşadıkları, ne kadar zorluk çekecekler onun hiç umurunda değil. tek yaptığı seri şekilde çocuk yapıp sonra hiç umursamamak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bak sen
Yahudiler ne yaptı? Dunyanin her yerine dagıldılar. Gettolarda yaşadılar. Oysa Süleyman peygamberle altın çagini yaşamışlardi.
Neyi yanlış yaptilar? Ders almak gerek. Boyle giderse gelecek karanlik. Merak edenler izlesin.
bülent çelikyoutube
Öncekiler & Biz ( Öncekiler ile Biz) # İsa mesih ile ilgili gerçekler nelerdir?https://www.youtube.com/watch?v=yPhas1u5Q0c&feature=youtu.be
-
Konu sahibinin bir mesajı ;
"böyle bir titreme geliyor, hafiften terliyorum. sonra apaçık bir bilgi içime doğuyor. bilgiyi saf yoldan alıyorum. evrenden veya tanrıdan neyse irtibatlı hakikatler zihnime iniyor.
mesela şuan kara atlar ölmedi diyorlar yakında yeniden hortlayacak.
kara atlar deyince işin aslı siyah sancaklı, siyah giyinmiş savaşçılar bunlar. zihnime doğuyor. aramızda dolaşıyorlar. uygun anı bekliyorlar. korkum yok."
.......
Bir kaç konusuna ve resimlerine de baktım. Buyük ihtimalle şizofren. Kaile almayın. Kendi kendine yok olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X