Şimdi Ara

Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan çok komik, konuya her yazana tuzlukla koşuyor Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi.  Hele birde o kadar inandırmış ki, afganistan süper güç olacak desek inanacak Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi. 

• Sen direk Allah'ın mudahalesi mi var diyorsun yani Dunyaya ve insanoğluna ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

ABD'de en çok üreten, para kazanan kesim California'da, neden ABD'nin iç kesimlerindeki dindar Hillbillyler değil o zaman?

Lgbtler kazanıyor demedim çarpıtmayın, her inançsız woke, lgbt olmak zorunda değil. Koyu dindar olup endüstriyel gelişmiş ve halkı da refahı yaşayabilen kaç ülke var? Dedikleriniz istatistiklerle çelişiyor. Batıyı salalım, Asya'da Çin, Japonya'ya bakalım iki dev gelişmiş ülke sonuç yine aynı. Dindarlık kararında iyi, Türkiyede de belli bir seviyeye düşünce ülke kalkınmaya başlayacaktır. Zamanla dindarlığın azalması kaçınılmaz zaten, artırmak için yapılan çabalar ters tepiyor gençlerin çoğu dinsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 19 Ocak 2024; 21:5:56 >
  • Vain kullanıcısına yanıt

neden california soruna cevabı uzun uzun yazarım ama boşa vakit harcarım.

çünkü ürettiğinin değeri büyük.

çünkü ürettiğini başkasına ürettirmemek için senin zihniyetinde insanları aradı buldu diğer ülkelerde yıllarca.

1960 yılında Türkiye'de bile quantum deneyleri yapılır, işlemci çip üretimleri için araştırmalar yapılıyordu. peki ne oldu? Turan Çağlar gibi dinsizliği öven, amerikancılığı öven, aynı anda ahlaklı milli duygularına bağlı Türk toplumunu aşağlayan ve tüm bunların yanında kendisini Atatürkçü sayan bir natocu general gibileri bu ülkede böyle emekleri iç ettiler!

işte böyle böyle amerika tekel oldu ve üretim karşılığı olarak yüksek gelir getiren ürünler üretebilmeyi başardılar.

anladın mı şimdi?

bu zinciri de çin kırıyor. çin yine bir inancı olan, ahlak seviyesi olan ülke. senin savunduğun gibi lgbtci vs değiller. kapito?

işte tüm bu yazıların başında bahsettiğim "200 yıllık refah sistemi" yavaştan çökmeye başladı :)

• velev ki öyle, bugüne kadar ekmeğini yedilerse bereket versin, anlayan anlarAllahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi. 

• Puhahha erkelerini savaşçı kimliklerini kaybediyormuş kimmiş bunlar sekülerleşenler. Yahu adamların savaşmasına gerek yok ki , bir tuşla haritadan silebilecek kapasitedeler müslüman toparklarını.

Yahu kardeş madem bu kadar dini bütünsün, gavur icadı işlemciye, ekrana, sahip, q klavyeli cihazdan buraya neden mesaj atıyorsun ? Git deve idrarı ile mürekkep karıştır mağaraya yaz bunları.

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Türkiyede kimse intihar etmiyor herkes çok mutlu dışarıda biraz vakit geçirince insanların psikolojisi ne güzel diyorsunuz neden çünkü inanç var!

• yok edilen kavimler olayında büyük sırlar var.

mesela artık herkesin bildiği büyük piramit ve keopsun nuh tufanı öncesinden kaldığı ve teknolojisinin çözülemediği olayı.

Kur an da zaten açıkça onların bizden çok daha ileriye gittiği söyleniyor. bununla bağlantılı sonraki ad kavmi de büyük bir sır. bunların dünya geneline yayılmış büyük medeniyetler olduğu teorileri var.

sadece kapadokya benzeri yeraltı şehirleri bile incelenirken çok ileri teknoloji ve medeniyetler gerçeği ortaya çıkıyor ki yine Kur an açıkça "onlara size verilenin 10 katı verilmişti" diyor.

Rabbin azabının sebepleri de tabii ki insanın azması, zalimlik etmesi savaşlarda çocuk kadın demeden katlederken zengin kesimin tıpkı bugün olduğu gibi umurunda olmaması. namus evlilik gibi kavramların önemi kalmayıp lgbt gibi sapıklığın normal sayılması...

mesela Kur an tüm müslümanlara gazze gibi meselelerde savaşmayı emreder, savaşmazsanız da başınıza belayı bekleyin der.

• Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi.

çok haklısın...

• Eleman ateistim diyecek kadar troll. İşine gelmeyince hemen ateistim der.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

sizin sapık yoz beyin bu kadar çalışıyor işte, bulmuş saçma bir video sanki tüm batı bu şekilde yaşıyor. Ortadoğuda yaşanan rezillikleri, kepazelikleri adet, örf adı altında içselleştirmiş koskoca bir nüfus var. Bunları yazanı linç ediyorsunuz. Batı, ortadoğu çöplüğüne teknolojini ihracatını kapatsa , hala hepsi deveyle gezip dumanla iletişim kuracak hala 5 yaşındaki çocuk gibi inkar ve goygoy peşindesiniz.

Şeriat, islam ülkesinden kaçıp, sabah akşam bunlar kafir, hepsi ölmeli, kadınları cariyemiz olmalı dediği ülkenin kapısında ağlar, kendini acındırır, bize zülum ediyorlar, çoluk çocuk aç susuz kaldık bilmemne diye. Hristyanlar bunlara acıyıp iş, aş, insan gibi yaşama hakkı verir, üstüne süresiz oturum izni hatta vatandaşlık verir. Sonra gittikleri ülkeye şeriat getirmeye çalışırlar beyin bu kadar. Bizim büyükşehirlerde 100 tane hristyan toplanıp buralara hristyanlığe getireceğiz diye toplanıp gösteri yapsa 1 tanesinin kellesi kalmaz

3-4 milyarlık müslüman nüfusa sahip ülkeler son 1000 yılda ne üretmiş de dünyaya kabul ettirmiş acaba? Niye üretememiş, teknolojiden, ekonomiye, askeri güce kadar niye hep hristyanların gerisinde kalmış? Müslüman ülkeler niye dünyanın en sefalet,yokluk,savaş içinde yaşayan ülkeleri? Bu sorularla samimi olarak yüzleştiğiniz zaman belki çıkış yolunu bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 20 Ocak 2024; 1:33:17 >

• Tebliğciler çok komik ama ya ama şaka sevmiyorum. Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

konu: azgın kavimler

senin kafa : Hristiyanlar çalışıyor.

cevap: ben çalışmıyor mu dedim? okuduğunu anlamanda mı sorun var! benim dediğimi tekrarlıyorsun! Ahlaklı adamların ülkesini, senin savunduğun dinsiz, ahlak yoksunu kitleler yok ediyor. İşte avrupa'nın son 2-3 yılında artık bu "şeylerin" yüzleri daha net ortaya çıktı.

https://www.instagram.com/reel/C2RcazsNZV7/

al izle... liboş solcular nasıl bizim arifin keklediği 60 üstü akpli dayılara dönüyorlar Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi. 

koruma kalkanı da "ben joe biden için oy kullanıyorum, oğlu için değül"

noldu hani ateistler, lgbt destekçileri çok "ahlaklı" bireylerdi?

• Bende inançlı olmaya çalışan bir insanım ama bu tip konular açmak dine zarar veriyor.

• şu mantığa göre Allah arapları şuan helak ediyor o zaman israili arapların üzerine gitmesine izin veriyor demek ki arap kardeşleriniz dinden dönmüş ve şuan helak oluyorlar kafaya bak arkadaş ya nelerle uğraşıyoruz

ha bu arada en mutlu olan kavimler ise şuan avrupadakiler ve israilinde rahatı yerinde Allah avrupayı ve israili seviyor mu dememiz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 20 Ocak 2024; 6:15:25 >
  • Israil muslumanlara cocuk kadin yasli demeden teror uyguluyor.. Hani ne bi ebabil ne gorunmez ordular hic bisey gelmiyor sebeb nedir..

Cok basit ebabil ve gorunmez ordular onceden de yoktu.. dogmadan once neysen öldukten sonra da o olacaksin bunun haricinde hersey masaldir..

• Dinini de seni de

• Bu eleman hesabı nasıl geri aldı ya? Forumu bırakıyorum diyerek hesabı kapatmıştı. Tabi elemanın gideceği yer başka hesap açıp yine buraya gelmişti şimdi de eski hesabı almış.

Böyle konularda fikri olsa ne olur olmasa ne olurAllahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi. . Aklınca burayı trolleyecek. İlaç içip evinden çıkamayan psikolojik sorunları olan biri. Dışarıda zaten göremezsiniz.

• Şimdi sana bir mantık sorusu? Allah Lut kavmini helak etmiş bu lut kavmi Dünyanın neresindeydi? LGBT eşcinseller nasıl oluyoda Dünyanın her yerinde var? Kavimler birbirinemi ışınlanmış? Mesela örneğin helak etti şimdi yok etti Jponyada kavim çokmu uzakta olduğu içinmi etki etmedi bu mantıkları kurmalısın.Bizden önce bir çok kavmi helak etti demişsin bu kavimler hangi tarihte örnek verebilirmisin? Helak etmenin gerçek anlamı nedir? Yok etme Allah yon ettiyse günümüzde nasıl yeni doğan bir çocuk ilerde eşcinsel olabiliyor hani yok etti kavramı neyi ifade ediyor? Birşey yok oldumu Dünyaya nasıp tekrar gelebiliyor? Herşeye gücü yeten Allah bir Ruh hastasımı yok ediyor ondan sonra tekar Dünyaya gönderiyor falan.Çocuğa anlatır gibi anlattım anlayana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 20 Ocak 2024; 11:31:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne diyebilirim ki, yorumsuz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.