Şimdi Ara

Allahın azgın kavimleri bir bir helak etmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece benim mi dikkatimi çekiyor bilmiyorum ama nerede sekülerleşen, lgbtci, sjwci toplum var hepsi giderek erkekliklerini, savaşçı kimliklerini ve bereketlerini kaybediyorlar.

çocuk bile yapamayacak hale geliyorlar. Allah üzerlerinden rızıklarını kesiyor.

nüfusları giderek eriyor. kadınlarını ise daha takvâlı, dindar ve savaşçı milletlerin erkeklerine kaptırıyorlar.

dünyanın neresine bakarsanız bakın. durum böyledir. şüphesiz Allah bizi kurânda defalarca uyarıyor. yoldan çıkanlardan olmayalım diye.

"Biz onlardan önce nice nesilleri helâk ettik. Sen, onlardan herhangi bir kimseyi görüyor veya onlardan cılız bir ses olsun işitiyor musun?” (Meryem, 98)

“Onlar, yeryüzünde gezip de kendilerinden öncekilerin âkıbetlerinin nice olduğuna bakmadılar mı? Ki onlar, kendilerinden daha güçlü idiler; yeryüzünü işlemişler, onu, bunların îmâr ettiklerinden daha çok îmâr etmişlerdi. Peygamberleri, onlara da nice açık deliller getirmişlerdi. Zâten Allâh, onlara zulme¬decek değildi; fakat onlar, kendi kendilerine zulmetmekte idiler.” (er-Rûm, 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Ocak 2024; 19:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence tam tersi, bu toplumlar para ve refah içinde yaşarken dindar olduğunu iddia eden toplumlar bir türlü refaha erişemiyor.

İnanç oranının yüksek olması toplumsal gelişmeye ve refaha bir engel. Nüfusun çok olması da iyi birşey değil, aksine işsizlik ve sefalet getirir. Örn: Hindistan, Bangladeş vs.

Puhahha erkelerini savaşçı kimliklerini kaybediyormuş kimmiş bunlar sekülerleşenler. Yahu adamların savaşmasına gerek yok ki , bir tuşla haritadan silebilecek kapasitedeler müslüman toparklarını.

Yahu kardeş madem bu kadar dini bütünsün, gavur icadı işlemciye, ekrana, sahip, q klavyeli cihazdan buraya neden mesaj atıyorsun ? Git deve idrarı ile mürekkep karıştır mağaraya yaz bunları.

Konu sahibinin bir mesajı ;

"böyle bir titreme geliyor, hafiften terliyorum. sonra apaçık bir bilgi içime doğuyor. bilgiyi saf yoldan alıyorum. evrenden veya tanrıdan neyse irtibatlı hakikatler zihnime iniyor.

mesela şuan kara atlar ölmedi diyorlar yakında yeniden hortlayacak.

kara atlar deyince işin aslı siyah sancaklı, siyah giyinmiş savaşçılar bunlar. zihnime doğuyor. aramızda dolaşıyorlar. uygun anı bekliyorlar. korkum yok."

.......

Bir kaç konusuna ve resimlerine de baktım. Buyük ihtimalle şizofren. Kaile almayın. Kendi kendine yok olur.
  • Bence tam tersi, bu toplumlar para ve refah içinde yaşarken dindar olduğunu iddia eden toplumlar bir türlü refaha erişemiyor.

İnanç oranının yüksek olması toplumsal gelişmeye ve refaha bir engel. Nüfusun çok olması da iyi birşey değil, aksine işsizlik ve sefalet getirir. Örn: Hindistan, Bangladeş vs.

• Almanlar, ingilizler, Afganistan'na kaçmak için ege ve akdenizde denizde boğuluyor mu? Bu kafaya ulaşmak için, ne yiyip içiyorsunuz siz?

• Özellikle bu konuyu çok araştırdım zaten belli başlı araştırmalar bile var mesela Norveç Dünyanın en yüksek refah seviyesine sahip ülke fakat dışarıdan böyle görüyoruz. İçeride ise tonlarca psikiyatrist reklamı meditasyon reklamı zihinsel yöntemlere ait bir sürü ilan var. İnanç yok bereket yok boşlukta yaşıyorlar.

Japonya keza öyle ormanda intihar eden gençler vs.. hatta ünlü bir ormanları vardı gidip orada intihar ediyormuş gençler.

Dışarıdan zengin gibi görünüyor fakat iş hiç öyle değil. İnsanlar huzursuz.

Yine Helak devam ediyor Örneğin Covid. Örneğin HIV vb.. bir sürü şeyler var. İnsanoğlu çeşitli yollardan belasını buluyor. Ama bunlar hiç. Mesela bir buzul çağına veya Nükleer Kış'a hiç denk gelmedik. veya Daha ölümcül antoninus belası gibi vb.

Zaten böyle birşey olsa dünyanın 3 te 3'üne yakını yok olur. Şuan insanoğlu çok çıldırmış durumda. Daha büyük olaylar kapıda..

• hocam kafan mi iyi

holladaya bak bakalim durumlar nasil

norvec nasil

isvicre bunlarda lgbt aldi basini gitti

zaten inancda yok ama adamlar refah icinde

bu gidisle dinler yakinda zaten pert

yeni nesil uyaniyor

helak melak hikayelerle kendinizi kandirmayin

• erkahn kullanıcısına yanıt

hiçbiri çocuk yapmıyor. nüfusları yaşlanıyor. alkol ve uyuşturucu sayesinde erkekliklerini kaybediyorlar. kadınları müslüman erkekleri tercih ediyor. göreceğiz kim helak olacak. yakında avrupanın gerçek hakimi müslümanlar olacak.

ingilterenin başkanı bile müslüman oldu. yenidoğan bebeklerde en çok kullanılan isim muhammed. müslüman toplumlar çok çocuk yapıyor ve heryere yayılıyor.

Allah onları bereketiyle müjdeledi. Türkiyeye bakarsanda durumun pek farklı olmadığını görürsün.

Refah ve rahata alışmak iyi birşey değil. toplumların felaketlerini hızlandırıyor sadece. en güçlü toplumlar en zorlu şartlardan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Ocak 2024; 20:28:20 >
  • aynen karsim trye bakip ne kadar refah icinde oldugunu goruyorum 

dunyayi gezdik ama su kafalari bi biz yasayamadik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

neyse ki sizin gibilerin sayıları giderek azalıyor. biz ise çoğalıyoruz elhamdülillah.

• Tamam kafir dediğiniz toplumlar yok olur. Sen helak da diyebilirsin.
    Meydan size kalır
    Sizde biribirnizii yersiniz dünya tertemiz olur.

Olmaz molmaz deme. İslamiyet tarihindw bile neler oldu.
    Zaten mezheplere bölünmüşlük falan var.

Bunu tarikatları var. Var oğlu var.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

cocuklara tecavuz var

birbirlerini badeleme var

seyhlerine badeletme var

cocuklarla evlenme var

var oglu var

Epstein listesinden bahsediyorsun sanırım. evet gerçekten üzücü

• Bizdeki dini bütün (!) tarikat ve cemiyetlerden bahsediyor. Helak olayı gerçek olsa herhalde ilk bunlar helak edilirdi.

• tarikatlar ve cemaatlerde siyonistler ve mossad/cia ajanları cirit atıyor tıpkı fetö gibi. kuranda bu yapılanmaların yeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Ocak 2024; 20:43:11 >
  • Vain kullanıcısına yanıt

yahudinin musluğu kesmesine bakar o bayıldığın refahları çoğu uydu.

• Vain kullanıcısına yanıt
    evet üreten kesim de aten bu ateistlerin, lgbtcilerin kesimiydi

üreten kesim her zaman dindar kesimdir. ahlaka sahip kesimdir.

ama bundan 200 yıl önce yahudi öyle bir sistem kurmuş, kimse de kafasını kaldırmamış bakmamış, bunun refahını sürüyorlar. bizim memleket solcusu da işte "ataıstlar çalışeyya, galgındıreyya" algısı kasıyorlar. çünkü bizde de son 50 yılda bu algı aşılandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamı kaldırıp dünyanın haline bakinca ben niye aynısını goremiyorum ? Herşeyden Allah sorumlu ve müdahalesi var ise Müslüman toplumlara baya bir öfkeli olmalı. Bu mantıkla yaklaşacak isek direk olarak görülür ki Allah Müslüman olmayanlara bol rızık ve refah dağıtıyor.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

ingiliz futbol takımları bile bir bir müslümanlara satılıyor. dünyanın en büyük futbol yıldızları birer birer deli paralara arabistan ligine gidiyor. türkiyedeki araziler, yapılar bir bir müslümanların eline geçiyor. sen uyumaya devam et. müslümanları ırak, suriyeden ibaret mi sanıyorsun. ki bu ülkelerin bu durumda olmasının sebebi işgal ve savaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Ocak 2024; 20:53:55 >
  • Aynen gecen karsiya gecicem bir baktım 350 tane hristiyan kadın Turist otobüsünden inmiş üstüme doğru koşuyor. Eyvah demeye kalmadı bunlar çığlık çığlığa üstüme gelirken bir döndüm arkamı kaçmak için, meğer arkamda badem bıyıklı nur yuzlu bir Musluman varmış.

Bir kısmı daha karşıya gecemeden yolda geldiği için arabaların falan freni zor tuttu.  

Ulan dedim ne şanslı şu müslümanlar !

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Almanyada bile çoğu alman kadın almanları değil, müslüman ve takvâ sahibi olan türk ve kürt erkeklerini hatta arapları tercih ediyor. biraz araştırsan görürsün. rus kadınları desen bahsetmeye gerek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Ocak 2024; 20:57:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.