Şimdi Ara

Allah Kahretsin Böyle Kargo Firmalarını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş 1 ürün alıyoruz,ürüne bayıldığım paradan çok acaba kargom sağlam gelcek mi stresi yaşıyorum.Şubeyi arıyorum açan yok,müşteri hizmetleri talep oluşturuyorumdan başka bir şey söylemiyor.Kargonun hareketlerini sisteme geçmiyolar.3 adım geriden görüyorum nerde olduğunu

Siz siz olun yurtiçi kargo,sürat kargo,aras kargo,ptt kargodan alışveriş yapmayın.Kanser ettiler şu 3 ayda beni.40 paketim varsa 25 ini şubeden almışımdır o denli sorumsuz bunlar.Geldik bulamadık diye yalan atıyor hepsi,sonraki gün tekrar dağıtıma çıktı deniliyor yine geldik bulamadık,sonrada firmaya geri dönüyor.

Böyle sistemin allah bin belasını versin,5₺ kargo parası da haram zıkkım zehir olsun,yemin ediyorum bunaldım ya

Aralarında bana göre en düzgün çalışan mng kargo.Ona da her sitede rastlayamıyorum

Son olarak ptt avrupa dağıtım merkezi ve yurtiçi kargo dağıtım merkezlerini gezdim.Çok ciddiyim kargolarınız top misali ordan oraya uçup duruyor.Adam üstündeki kırılabilir ifadesini bile iplemiyor.Tv olsun , konsol olsun hepsine aynı muamele

Not : Şubeden şubeye değişkenlik gösterir bu dediklerim.Ama genel itibariyle bu firmalarda ciddi sıkıntılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 23 Mart 2016; 15:37:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl gıda firmalarına denetleme gerekiyorsa şu kargo işine de denetleme getirilmeli.sonuçta internet alışverişleri ticari hacmi yüksek olan bir sektör.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Nasıl gıda firmalarına denetleme gerekiyorsa şu kargo işine de denetleme getirilmeli.sonuçta internet alışverişleri ticari hacmi yüksek olan bir sektör.

Denetleme namına hiçbir şey yok.Beylik kurmuşlar sanki,herkes kafasına göre hareket ediyor

• Hayatımda hiç kargoyla sıkıntım olmadı. Aras beni bulamazsa komşuya verir, yurtiçi zaten gelmeden telefonumu çaldırır, ups zaten mükemmel... Bölgedeki çalışanlarla alakalı tabi.

• 1 kişinin yaptığı hata tüm firmaya mal edilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

1 kişinin yaptığı hata tüm firmaya mal edilemez

Ok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

1 kişinin yaptığı hata tüm firmaya mal edilemez

Ok

Peki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayiligi alan köşe oluyor zaten hocam.merak etmeyin.adamin umrunda degil senin kargon.
  • Çin'de yasıyorum adam ta 2000 km öteden yollasa bile en geç 2 günde kapımda 5 yıldır ne gecikti ne de problem çıktı

• Sağlam bir denetleyici düzen lazım, insanlıktan nasibini almamış hayvanları koyuyorlar.. Adamın bugüne dek hiç Lcd tv yada konsolu olmamış ki nasıl davranılmasını gerektiğini dahi bilmiyor.

• Yurtiçinden gelen kargolarım 20 nin üzerindedir ya bir yada iki kere ulaşmıştır bana geri kalanı şubeden teslim.

• En berbat kargo firması PTT kargo.

Bana bir paket gönderildi adres doğru olmasına rağmen şehrin başka bir ucunda ki şubeye göndermişler sonra telefon edip adresin yanlış olduğunu söyledim bu seferde paket şubelere dağıtım yapılan yere gönderilmiş oradan da firmaya.
  • Yurtici kargo gercekten rezalet. Terbiyesiz dolu tamamen. Genellemeyi sevmiyorum ama oyle. Oldukca ilgisiz ve bilgisizler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kargo çok yavaş. ptt kırık dökük getiriyor. ayrıca hiçbiri de evime getirmiyor. gidip kapıcıya bırakıyorlar. bugün ups den kargo geldi sağolsun adam yukarı gelmeye zahmet gösterdi bana teslim etti. bu sefer de imza at dedi daha çizik atar atmaz adam döndü gitti elektronik şeydi zaten kalemi de bıraktım adam gitti. madem öyle at benim kapının önüne kendin karala orayı hiç zahmet etme be dostum. galiba kargo ücretsiz şeyler aldığımdan böyle oluyor ya da direk alırken ödediğim için. bu beyefendilere bahşiş de bırakmıyorum e haliyle böyle yapıyorlar.
  • Sektörü iyi bilirim bütün firmalar aşağı yukarı aynıdır.Siz oradaki çalışma şartlarını görseniz herhalde adamlara hiç kızmazsınız
  • 7-8 kere mng ve yurtici'nden kargo aldim. Hepsi sorunsuzdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Sektörü iyi bilirim bütün firmalar aşağı yukarı aynıdır.Siz oradaki çalışma şartlarını görseniz herhalde adamlara hiç kızmazsınız

Onların yerine çok daha vicdanlı çalışabilicek 1 dünya insan var.Yapamıyorsan,ağır geliyorsa bırak sende rahatla bende.Çift taraflı eziyet çekmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Best of CSB

https://youtu.be/FOgfu442K1g

buna hayvan demek hayvanlara hakaret olur.
  • quote:

Siz siz olun yurtiçi kargo,sürat kargo,aras kargo,ptt kargodan alışveriş yapmayın.

Ne kaldı ki kardeş

• İstanbul'da oturuyorum, sık sık kullandığım halde başıma birşey gelmedi, aksine erken getiriyorlar.

Tabi şubeleri bana 5 dakika uzaklıkta bununda etkisi vardır tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.