Şimdi Ara

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cimbomlu45

feel kasalardan bende aldım güvenilir bir arkadaş

Çok anlayışlı bir arkadaşım. Keyifli bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim.

100%100 güvenilir bi abim. umarım tekrardan alışveriş yaparız.

Orjinalden alıntı: m.f.b

Bu mehmet abe varya ;D çok iyi biridir. kendisiyle alışverişmiz olmuştur. fiyat ta ısrar etmeyin inmiyo

100%100 güvenilir bi abim. umarım tekrardan alışveriş yaparız.

Sen de bir o kadar sıkı pazarlıkçı çıktın hani. Bir daha ki alışverişe görüşmek üzere. İstanbul'a selamlar.
  • Arkadaşla gerçekten güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. İyi fiyata güzel bir ürün aldımDürüst ve güvenilir bir arkadaş ayrıca her türlü yardımcı oluyor arkadaş(fiyatla ilgilenmeyin dediği fiyat neyse o fakat sattıkları gerçekten paranın hakkını veriyor)

Orjinalden alıntı: greatchecker

Arkadaşla gerçekten güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. İyi fiyata güzel bir ürün aldımDürüst ve güvenilir bir arkadaş ayrıca her türlü yardımcı oluyor arkadaş(fiyatla ilgilenmeyin dediği fiyat neyse o fakat sattıkları gerçekten paranın hakkını veriyor)

Benim için de keyifli bir alışveriş oldu. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Güzel günlerde kullan.

• iyibir alışveriş, ilgili bir satıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

iyibir alışveriş, ilgili bir satıcı.

Anlayışlı ve sabırlı bir bir arkadaşım. Teşekkür ediyorum.
    Diğer üyelerin dediği gibi dürüst ve guvenilir bir arkadastır alışveriş sırasında bana cok yardımcı olmustur...
  • Herkese Selam Arkadaşlar Mehmet arkadaşımızdan ben Feel Hurricane II aldım gerçekten verilen her bilgi tümüyle doğrudur kasadaki çatlakların kullanıma etkisi %0 dır.Mehmet arkadaşımız gerçekten güvenilir bir arkadaş. Kargo durumuna gelince sparişi verdikten 1 gün sonra elime ulaştı kesinlikle tavsiye ederim tekrardan mehmet arkadaşımıza teşekür ediyorum Herkese iyi alışverişler

Orjinalden alıntı: doctor88

Mehmet kardeşimden sitelerde gümüş renk ve modeli yok satan üstelik kargolu satış fiyatı 150 ytl olan FEEL HURRICANE 550 watt garantili sıfır kasayı 90ytl aldım.
    Sogutması harika yani bilgisayarı sistem ısınmasından dolayı ne harddiski ne işlemciyi
    nede ram i kasmıyor gayet rahat çalışıyor.Valla bu fiyata bu kasa kacmazdı kendisine cok tesekkurler.
    Diğer üyelerin dediği gibi dürüst ve guvenilir bir arkadastır alışveriş sırasında bana cok yardımcı olmustur...

Çok sabırlı ve anlayışlı bir arkadaşım. Alışveriş bahane oldu benim için. Kazandığım dostluklara değer biçilemez. Asıl teşekkür benden.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hero_Of_The_Day

Herkese Selam Arkadaşlar Mehmet arkadaşımızdan ben Feel Hurricane II aldım gerçekten verilen her bilgi tümüyle doğrudur kasadaki çatlakların kullanıma etkisi %0 dır.Mehmet arkadaşımız gerçekten güvenilir bir arkadaş. Kargo durumuna gelince sparişi verdikten 1 gün sonra elime ulaştı kesinlikle tavsiye ederim tekrardan mehmet arkadaşımıza teşekür ediyorum Herkese iyi alışverişler

Ben teşekkür ederim. İyi günlerde kullanman dileğiyle, Kocaeli'ye selamlar.

• ya hepsi fake ise

Orjinalden alıntı: easymen

ya hepsi fake ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 29 Kasım 2007; 13:57:30 >

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Orgeneral hocam ben de sizinle bir alışveriş yapmıştım ama açıkçası ne aldık ne sattık hatırlamıyorum.
    Büyük ihtimalle FSP yapımı 300w psu almışımdır ama yine de emin değilim.

Ben hatırlıyorum.
    17" Monitör satıyordum. Alacağım deyip 10 gün bekletmiştin beni. Sonra da almamıştın.

Ahan da adresi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_15542184/mpage_1/key_//tm.htm#17323078

• quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

Orgeneral hocam ben de sizinle bir alışveriş yapmıştım ama açıkçası ne aldık ne sattık hatırlamıyorum.
    Büyük ihtimalle FSP yapımı 300w psu almışımdır ama yine de emin değilim.

Ben hatırlıyorum.
    17" Monitör satıyordum. Alacağım deyip 10 gün bekletmiştin beni. Sonra da almamıştın.

Ahan da adresi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_15542184/mpage_1/key_//tm.htm#17323078

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Doğru hocam bekletmiştim ama sonradan alacam deyince bu sefer siz yan çizmiştiniz.
    O aralar bi problem olmuştu kesin almak istiyordum kafaya koydum hatta beklettikten sonra tekrar almak istemiştim.
    Ama sizi ben başka biryerden daha hatırlıyorum.Yoksa sizi imzama yazmazdım,size birşey sattım veya sizden birşey aldım eminim sorunsuz bir alışveriş gerçekleşmiştir.

• quote:

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Doğru hocam bekletmiştim ama sonradan alacam deyince bu sefer siz yan çizmiştiniz.
    O aralar bi problem olmuştu kesin almak istiyordum kafaya koydum hatta beklettikten sonra tekrar almak istemiştim.
    Ama sizi ben başka biryerden daha hatırlıyorum.Yoksa sizi imzama yazmazdım,size birşey sattım veya sizden birşey aldım eminim sorunsuz bir alışveriş gerçekleşmiştir.

Bu konuda haklı olabilirsin. Çünkü o zamanlar alışveriş yaptıklarımın listesini tutmuyordum. Sen imzaya o tarihlerde beni eklemişsin anlaşılan.
    Tamam ben de ekliyorum.
    Ürünü hatırlarsan haberdar et yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 29 Kasım 2007; 22:02:03 >

• FORUMDA AZ RASTLANIR SEKILDE COK GUVENILIR BIR ARKADAS... KENDISIYLE ONCEDEN ALISVERISIMIZ OLDU.. SIMDIDE FEEL KASA ALDIM ... KASA KONUSUNDA HER TURLU YARDIMI YAPTI.. COK TESEKKURLER MEHMET KARDESIM ..YAPTIGIN ISI HAKKIYLA YAPIYORSUN

Orjinalden alıntı: ata_kaya5

FORUMDA AZ RASTLANIR SEKILDE COK GUVENILIR BIR ARKADAS... KENDISIYLE ONCEDEN ALISVERISIMIZ OLDU.. SIMDIDE FEEL KASA ALDIM ... KASA KONUSUNDA HER TURLU YARDIMI YAPTI.. COK TESEKKURLER MEHMET KARDESIM ..YAPTIGIN ISI HAKKIYLA YAPIYORSUN

O teşekkür bize ait.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.