Şimdi Ara

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz ender kişilerden biri daha diyebilirim..

Dürüsüt ve saygılı bir arkadaş cok rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz bence sorun yaşamak istemeyen arkadaşlar alışveriş yapmak için farklı birini aramsınlar..

Teşekkür ederim tekrardan.. İyi alışverişler..

Orjinalden alıntı: sentanoo

Güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz ender kişilerden biri daha diyebilirim..

Dürüsüt ve saygılı bir arkadaş cok rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz bence sorun yaşamak istemeyen arkadaşlar alışveriş yapmak için farklı birini aramsınlar..

Teşekkür ederim tekrardan.. İyi alışverişler..

Seviyeli üslubunuz ve güveniniz için ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 1 Ekim 2007; 9:45:25 >

Orjinalden alıntı: ScORphY

bende sorunsuz bir alışveriş yaptım
    ama yolladığım ürün eline ulaştımı hala bilgi alamadım...!
    referansa da eklenmişiz ama...!

Henüz ulaşmadı. Elime geçer geçmez ilk iş size haber vermek olacak

Düzeltme: Bellek elime ulaştı, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 2 Ekim 2007; 6:07:56 >

• Ben de sorunsuz bir alışveriş yaptım ve iki tane FEEL Kasa edindim.Bundan sonra da böyle alışverişler yapmak dileğiyle...

Orjinalden alıntı: hiteknoloji

Ben de sorunsuz bir alışveriş yaptım ve iki tane FEEL Kasa edindim.Bundan sonra da böyle alışverişler yapmak dileğiyle...

Çok keyifli ve seviyeli bir alışverişimiz oldu. Teşekkür ediyorum.

Orjinalden alıntı: meroboy

süper satıcı kendisi güvenerek alışveriş yapabilirsiniz çok dürüst ve ilgili ...teşekkürler feel cyclone aldım mehmet beyden

Ben teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkinooo2

Mehmet abim bana çamı kırık kasa satıyorum dedi kırık mırık yok valla Sattığı ürünler hep sıfırdan daha iyidir haberiniz olsun. Bi durum olursa kefilim beni bulabilirsiniz. Saygılar herkese

Akın kardeşimle çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Hem ürün sattım hem ürünlerini aldım. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

bende kendisinden bir kasa aldım dediği gibi ertesi gün elime ulaştı, hızından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, tek sorunum kapağın kırık pinini nasıl bulacağım

Serkan arkadaşımla çok keyifli bir alışveriş gerçekleştirdik. Teşekkür ediyorum.

Orjinalden alıntı: Haşmet

mehmet kardesıme alısverıslerımızde yaptıgı ılgı ve alakadan oturu tesekkurler...

Ben teşekkür ederim. Bu alışveriş sayesinde tanıştık ve yakın arkadaş olduk Evren kardeşimle.

bu çok ii ya :)

Çok memnunum arkadaşlar.. Kapıma geldi valla çok süper hiç bi işe karışmadım.. Çok güvenilir arkadaş.. Gönül rahatlığı ile alışverş yapabilirsiniz..

Orjinalden alıntı: matttrak

matttrak --------------> Feel 550W Güç Kaynağı

Çok memnunum arkadaşlar.. Kapıma geldi valla çok süper hiç bi işe karışmadım.. Çok güvenilir arkadaş.. Gönül rahatlığı ile alışverş yapabilirsiniz..

Bu güzel yorumun için teşekkür ederim. Keyifli bir alışverişti. Bu vesileyle tanıştığımıza da çok memnun oldum.

• bu para bu kalite bu hizmet AAAAA kalite nice alışverişlere
    GA-P35C-DS3R-------Q6600-------ZOTAC 8800gt &ZALMAN VF1000 LED EXTREME 512-------OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 REAPER-------OCZ GameXStream 600W SLI Ready Power Supply------SAMSUNG 400 GB 7200 RPM 16MB SATA2-----ZALMAN CNPS9700NT----FEEL Hurricane AI-03
  • quote:

Orjinalden alıntı: djhayalet

bu para bu kalite bu hizmet AAAAA kalite nice alışverişlere

Teşekkür ederim.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.