Şimdi Ara

Aliexpreste 17 dolara satılan saati n11 de markasız olarak 889 tl ye satmak (ssli) (EDIT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar az evvel gözüme bir saat çarptı n11 de. bu saat cok tanıdık geldi ve bunu aliexpreste gördüğümu hatırladım evet yanilmamisim. Aliexpreste 17 dolara olan saat n11 de markasız olarak tam tamına 889 tl ye satılıyordu. Ve saatin altında 12 tane de yorum vardı. Bu demek oluyorki en az 12 kişi bu saati 889 tl ye almış. Ne desem bilemedim.

Aliexpreste 17 dolara satılan saati n11 de markasız olarak 889 tl ye satmak (ssli) (EDIT) Aliexpreste 17 dolara satılan saati n11 de markasız olarak 889 tl ye satmak (ssli) (EDIT)

+++++++++++++++++++++++Edit:
    Evet bu gün baska bir saat daha farkettim. :) 36 dolara satılıyor aliexpresste, n11 de ise 300 küsür lira. Ve n11 de 3 tane ürün yorumu var. :) ssler altta

Aliexpreste 17 dolara satılan saati n11 de markasız olarak 889 tl ye satmak (ssli) (EDIT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 6 Haziran 2016; 0:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten aynısı hemde markasız olarak satıyor. Millet iyi para götürüyo yalnız he.
  • Aliex te markaların çakmalarının bulunduğunu biliyoruz zaten. Eğer gerçekten markası yoksa, ederi yoksa bulup o 12 kişiyi plaket vermek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip gercekten

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal-i hoş olsun, neyin nesi olduğunu bilmeden bi saate 900 lira basmak apaçık mallıktır, iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 3 Haziran 2016; 14:39:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde katalım 750 TL ye :)
  • Bence suç satıcıda değil, suç markasız saate 900 TL verende..

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Aliex te markaların çakmalarının bulunduğunu biliyoruz zaten. Eğer gerçekten markası yoksa, ederi yoksa bulup o 12 kişiyi plaket vermek lazım.

Aynen.

Şimdi bende n11 girip kendime bu saatten şipariş vereceğim.

Bilgi veren konu sahibi arakadaşa da teşekkürler.

• Satıcı akıllı helal olsun sömüreceksin bu bilinçsiz tüketicileri
  • alan varmıki 16 yaşındaki kuzenim bile aliexpressden artık alışveriş yaptığına gore safın safı alır bunu...
  • sövelim satıcıya link verde
  • alanlar zaten kerizdir bırakın gitsin
  • İşte pzarlama stratejisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

sövelim satıcıya link verde

http://m.n11.com/iskelet-tasarim-kurmali-otomatik-saat-kutu-kargo-P106643515#Product/comments

Bence sövmeyin tebrik edelim adamı ;)))

• İşte türkiyede çoğu kişi bu şekilde porsche panameralara biniyor 10 liraya alıyor 1000 liraya satıyor çoğu ürün için böyle

• 900'e bilinmeyen marka saat alan adamın ya parayla dersi yoktur ya da maldır. Çok ellemeyin. N11 de işini yapsın. Telefonları piyasanın altında satıyolar.

• Salak çok olunca adam satabiliyor demek ki.
  • Letgodada aynı durum geçen adam lumia 525 i 650tl ye satıyodu bide dio 1yıla yakın kullandım 1kez bile yere düşürmedim 0gibi özenle kullandım v.s v.s
    Msj attım teknosada 0ının 389tl olduğunu soledim. Ordan al o zaman die cvp geldi. Bastım küfürü engelledim. Bi kendileri uyanık muğa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.