Şimdi Ara

ali babacan tek çare tekrar söylüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alibabacan gibi aklı başında konuşan tek siyasetçi yok şuan ve ülkenin gelecegini gerçekten dert edinmiş tek siyasetçi şuanda

kemal kılıçdaroglu hertürlü durumdan memnun gözüküyor

meral akşenerde hiç lider profili yok zaten kadınlarda siyasette var demek için girmiş gibi duruyo ha mhp oylarını aldıgı için saygı duyarım yine ama gelecegi yok malesef

ahmet davutoglu sadece makam peşinde

muharrem ince sadece makam peşinde

hdp de asla tek başına iktidar olamaz zaten(seversin sevmezsin makam peşinde diiller enazından)

• Ali Babacan tek çare diyen ülkenin son 20 yıl siyasetini zerre takip etmemiş ve dünya ekonomisi adına da ülke ekonomisi adına da zerre bilgisi olmayan biridir. Ali Babacan dediğiniz adam iyi bir dost, belki abi, kardeş olabilir. Ülkeye siyasetçi ve yönetici olamaz. AKP pislik ve yapmasının içinden çıkan hiç bir oluşum olamaz. Eline gececek ilk fırsatta kendi AKP sini oluşturacaktır çünkü...
    La hdp dediğin partiyi konuşturtma bana şimdi... makam peşinde değilmiş eeeee napalım çok mu sempatik geldi sana yani? herkes biliyor ne peşinde olduklarını geç bunları geeeç

Muharrem ince tespitin de yanlış makam peşinde değil cesareti yok. Gördük işte o gün bi basın toplantısı bile yapamadı

Ali Babacan en fazla danışman olabilir ki bu ülkenin çok iyi ekonomistleri varken....
    Bu kafa yapısıyla bu sistem yıllarca gider. İnsanımızın anlamadığı bizim kurtarıcı ya da adama değil insan gibi bir sisteme ihtiyacımız olduğu. Ali Babacan dediğin adam dünyada dolar arzı varken, ülke deli gibi borçlanırken, bol semaya ve döviz gidişini betona yatırmaya ses çıkarmamış yıllarca Fetullahcılarla iş tutmuş adam.

Şimdi geçiniz bu tek çare ayaklarını. AKP içinden çıkan hiç bir oluşum bu ülkeye bu saatten sonra yarar sağlamaz.
  • Ali Babacan tek çare diyen ülkenin son 20 yıl siyasetini zerre takip etmemiş ve dünya ekonomisi adına da ülke ekonomisi adına da zerre bilgisi olmayan biridir. Ali Babacan dediğiniz adam iyi bir dost, belki abi, kardeş olabilir. Ülkeye siyasetçi ve yönetici olamaz. AKP pislik ve yapmasının içinden çıkan hiç bir oluşum olamaz. Eline gececek ilk fırsatta kendi AKP sini oluşturacaktır çünkü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Babacan ,iki yüzlü,aç gözlü,riyakar ve yalan söyleme kabiliyeti yok ,bunun sebebi siyasete tabandan başlamamış olması olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Muharrem ince tespitin de yanlış makam peşinde değil cesareti yok. Gördük işte o gün bi basın toplantısı bile yapamadı

Ali Babacan en fazla danışman olabilir ki bu ülkenin çok iyi ekonomistleri varken....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 24 Ekim 2020; 11:17:47 >

Orijinalden alıntı: lazer__

La hdp dediğin partiyi konuşturtma bana şimdi... makam peşinde değilmiş eeeee napalım çok mu sempatik geldi sana yani? herkes biliyor ne peşinde olduklarını geç bunları geeeç

Bravo kardeş..

Reisin tek alternatifi yine reistir

Dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse tek çare değil

• hpdnin tek derdi terördür onu düzeltelim. 

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoXVII

Ali Babacan tek çare diyen ülkenin son 20 yıl siyasetini zerre takip etmemiş ve dünya ekonomisi adına da ülke ekonomisi adına da zerre bilgisi olmayan biridir. Ali Babacan dediğiniz adam iyi bir dost, belki abi, kardeş olabilir. Ülkeye siyasetçi ve yönetici olamaz. AKP pislik ve yapmasının içinden çıkan hiç bir oluşum olamaz. Eline gececek ilk fırsatta kendi AKP sini oluşturacaktır çünkü...

Artık herkes kolayını gördü ciddi bir adam gelmeden bu sistem böyle gider çünkü baştan ayağa yozlaştı kanun takmıyor anayasa bile önemsenmiyor görüyorsunuz

Bu kafa yapısıyla bu sistem yıllarca gider. İnsanımızın anlamadığı bizim kurtarıcı ya da adama değil insan gibi bir sisteme ihtiyacımız olduğu. Ali Babacan dediğin adam dünyada dolar arzı varken, ülke deli gibi borçlanırken, bol semaya ve döviz gidişini betona yatırmaya ses çıkarmamış yıllarca Fetullahcılarla iş tutmuş adam.

Şimdi geçiniz bu tek çare ayaklarını. AKP içinden çıkan hiç bir oluşum bu ülkeye bu saatten sonra yarar sağlamaz.

• akp v2

Türkiye'nin artık siyasal islamcılardan ve radikal sağcılardan kurtulması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 24 Ekim 2020; 14:30:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Bravo kardeş..

Reisin tek alternatifi yine reistir

Dua ile

Alıntıları Göster

Orijinalden alıntı: Celonfix

Alıntıları Göster

Selametle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Ali Babacan ,iki yüzlü,aç gözlü,riyakar ve yalan söyleme kabiliyeti yok ,bunun sebebi siyasete tabandan başlamamış olması olabilir

aynen bu adam bayağı iyi.

• GoXVII G kullanıcısına yanıt

Ali Babacan ı takip etmediğn belli,

Yok. Ben 20 senedir takip ediyorum. Sizin gibi iki konuşmasına bakıp takip ediyorum demiyorum ;) Kafan rahat olsun

• babacan bu ülkenin başına geçeceğine tayyip bizi geçirmesini tercih ederim.

benim için tek lider MERAL AKŞENER

https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108

****************************************************************************
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

babacan bu ülkenin başına geçeceğine tayyip bizi geçirmesini tercih ederim.

benim için tek lider MERAL AKŞENER

Merak aksener herhangibir sekilde lider olursa koalisyon vs kendimi intihar ederim:D

Bir mucize meral akseneri basa getirebilir ancak

https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108

****************************************************************************
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoXVII

Yok. Ben 20 senedir takip ediyorum. Sizin gibi iki konuşmasına bakıp takip ediyorum demiyorum ;) Kafan rahat olsun

İnsan komşusunu tanıyamıyor,sen nasıl tanıdın ,biraz tiyo ver,ben basından tanıyorum sadece

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.