Şimdi Ara

Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:'evinize dönün']

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zafer partisinin bir kez daha gönlümde yer etmesini sağlayan gelişme

Kaynak:

Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:"evinize dönün"]son dakika
    Ali Babacan’ın “Ermeni olayları“ paylaşımına Ümit Özdağ’dan sert tepki: Evinize dönün - Son Dakika
    https://www.sondakika.com/politika/haber-ali-babacan-in-ermeni-olaylari-paylasimina-umit-14895134/
    Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:"evinize dönün"]
    Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:"evinize dönün"]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 24 Nisan 2022; 18:53:11 >

• 1915'in çok kısa özeti şudur;Ermeniler Türkleri yok etmek isterken kendileri Doğu Anadoludan sürülmüştür.

Tüm mesele budur.

Yüz binlerce Türk Balkanlardan yalın ayak Anadolu'ya sürülürken kimse çıkıp ''Balkan Türklerine soykırım'' yapıldı demiyor ama Ermeniler sürülünce bunun adı 'soykırım' oluyor.

Hadi ordan!

Daha sonra Zafer Partisine oy vereceğimizi söyleyince ''oyları bölmeyin'' deniyor.Bu zihniyete ortak olanlara neden gidip oy vereyim?Bunlar istiyorlar ki Atatürkçü,laik ve milliyetçi insanlar sorgusuz sualsiz kendilerine oy versin.Üstelik oy vermesini istedikleri kişiler Ermeni palavralarına göz kırpan,Kandil'e selam çakan,Yılmaz Güneyi kahraman gibi anan,yeni açılım süreçlerini yapmaya hazır,şeriatçılarla 'helalleşme' hedefinde olan zihniyetler.

Sizin kafa bu zaten. Ermeni gelsin, Rum gelsin, bangladeşli gelsin, myanmarlıgelsin, Arap gelsin, suryani gelsin.

Gelmesin arkadasın gelmesin! Bu millet ne acılar çekti etnik vahset bize nelere mal oldu sen biliyor musun. Bu kadar mı millet bilincini yok sizin!

Benim arkadasımın ( Karslı) ailesini camiye doldurup cayır cayır yakmış ermeni komitacılar. Sen ne dediğini biliyor musun! Aklını basına devşir. Japonya mis gibi yasıyor tek millet dert yok tasa yok.

Burası maşallah etnik çöplüğe cevirdiniz Ataturkun guc bela adam ettiği ulkeyi. Daha da gelsin diyor adama bak!!!

Doğru konuşmuş. Geçmişte yapılanın sorumlusu o zamanki yöneticiler. Hayatını kaybeden Ermeniler'i anmak, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağını söylemektir. Tabi Özdağ 1915 olaylarının failleriyle aynı kafada olduğu için kudurması normal. Özdağ ne kadar kendini parçalarsa parçalasın, bu ülkede artık darbe, iç savaş, toplu katliam olmayacak. akp gittikten sonra, tekrar hukukun üstünlüğüne riayet eden bir yönetim anlayışı gelecek.

Soyle tarihe donup bakiyorumda batililarin gazina gelerek anadoluda ermeni devleti kurmak icin katliam yapan komitacilar yuzunden masum halkin zarar gormesi insani derinden etkiliyor !

Ermeni veya Turk hic onemli degil sonucta insan insandir !

Ermeniler anadolunun en eski milletlerinden biridir ve bizden de daha eskiler hala anadoluda bir suru ermeni var ve gayet guzel komsuluk iliskilerimizi de surduruyoruz !

10 tane suriyeli yerine 100 tane ermeni gelse memlekete daha cok hayri dokunur

• İttifaktan ali bey abd'ye mesaj gönderiyor ben hala buradayım diye.

• Peki karşındakiler hayır siz değilsiniz diyorlar mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru konuşmuş. Geçmişte yapılanın sorumlusu o zamanki yöneticiler. Hayatını kaybeden Ermeniler'i anmak, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağını söylemektir. Tabi Özdağ 1915 olaylarının failleriyle aynı kafada olduğu için kudurması normal. Özdağ ne kadar kendini parçalarsa parçalasın, bu ülkede artık darbe, iç savaş, toplu katliam olmayacak. akp gittikten sonra, tekrar hukukun üstünlüğüne riayet eden bir yönetim anlayışı gelecek.

• Hala anlayanadığınız bir şey var. (hala kafanız basmıyor)
    Bu işin anlayış içinde çözülemeyeceği.

Sonra ümit özdap faşist, ırkçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Nisan 2022; 20:2:47 >
  • 1915'in çok kısa özeti şudur;Ermeniler Türkleri yok etmek isterken kendileri Doğu Anadoludan sürülmüştür.

Tüm mesele budur.

Yüz binlerce Türk Balkanlardan yalın ayak Anadolu'ya sürülürken kimse çıkıp ''Balkan Türklerine soykırım'' yapıldı demiyor ama Ermeniler sürülünce bunun adı 'soykırım' oluyor.

Hadi ordan!

Daha sonra Zafer Partisine oy vereceğimizi söyleyince ''oyları bölmeyin'' deniyor.Bu zihniyete ortak olanlara neden gidip oy vereyim?Bunlar istiyorlar ki Atatürkçü,laik ve milliyetçi insanlar sorgusuz sualsiz kendilerine oy versin.Üstelik oy vermesini istedikleri kişiler Ermeni palavralarına göz kırpan,Kandil'e selam çakan,Yılmaz Güneyi kahraman gibi anan,yeni açılım süreçlerini yapmaya hazır,şeriatçılarla 'helalleşme' hedefinde olan zihniyetler.

• Soyle tarihe donup bakiyorumda batililarin gazina gelerek anadoluda ermeni devleti kurmak icin katliam yapan komitacilar yuzunden masum halkin zarar gormesi insani derinden etkiliyor !

Ermeni veya Turk hic onemli degil sonucta insan insandir !

Ermeniler anadolunun en eski milletlerinden biridir ve bizden de daha eskiler hala anadoluda bir suru ermeni var ve gayet guzel komsuluk iliskilerimizi de surduruyoruz !

10 tane suriyeli yerine 100 tane ermeni gelse memlekete daha cok hayri dokunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babacan = mavi akp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akepe artıklarının olduğu bir oluşuma oy vermem.
    O yüzden Deva ve Gelecek partileri benim gözümde koca bir hiç. Orta vadede akepe ile aynı şeyleri yapacaklarına şüphe yok.

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Doğru.

Bugün bizim ermenilerle ne sorunumuz var? Ermeni dediğimiz insanlar zanaat sahibi, doğunun şehirlileriydi. Osmanlıda birçok meslek bunlardan sorulurdu. Ermeniler gidince memlekette ahşap işleri ve inşaat yapan kalmamış.

Bitmiş bir davayı sürdürmek kimseye fayda sağlamaz. Bugün azeriler yüzünden hala düşmanlık yapıyorsak o sorunda bitti. Ayrıca azeriler kıbrıs ve doğalgaz konularında bize bir ayrıcalık sağlamadılar.

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Sizin kafa bu zaten. Ermeni gelsin, Rum gelsin, bangladeşli gelsin, myanmarlıgelsin, Arap gelsin, suryani gelsin.

Gelmesin arkadasın gelmesin! Bu millet ne acılar çekti etnik vahset bize nelere mal oldu sen biliyor musun. Bu kadar mı millet bilincini yok sizin!

Benim arkadasımın ( Karslı) ailesini camiye doldurup cayır cayır yakmış ermeni komitacılar. Sen ne dediğini biliyor musun! Aklını basına devşir. Japonya mis gibi yasıyor tek millet dert yok tasa yok.

Burası maşallah etnik çöplüğe cevirdiniz Ataturkun guc bela adam ettiği ulkeyi. Daha da gelsin diyor adama bak!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Nisan 2022; 0:19:31 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bir ulkede etnik unsurlar ne kadar artarsa birileri gelip ırkçılık zehrini basar o herifler gelir seni boğazlar, kadın akrabalarına her haltı yapar. Aklını basına devşir tarih bilmiyorsun bari biraz sus.

Bu ulus devlet olusturulmasaydı elinde Anadolu dahi kalmayacaktı o etnik azınlıklar yuzunden. Osmanlıyı paramparça ettiler daha akıllanmadınız!

Ermeniler, Rumlar varken hepimiz ırgattık, fakirdik hiçbir halt yoktu elimizde gidip savası yorduk ölüyordu, Rumlar Ermeniler ticaretle zanaatle ihya oluyordu. Kendi ülkende paryaydın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Nisan 2022; 0:11:40 >
  • Bu ülke pkk yuzunden ne kadar para harcadı ne kadar acı cekti. Gözlerinin önünde herifler daha farklı etnik grup kalsaydı ülkede diyor şaka gibi! Bizim millet ne kadar cahil, ne kadar akılsız...

Atatürk gibi ne mutlu Türküm diyene anlayışı bu ülkede yerleşmedikçe ne akan kan duracak nede refah bizi bulacak bunu anlayın artık.

https://www.youtube.com/watch?v=g-Q9ZR2S-EQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Nisan 2022; 0:18:57 >
  • Niye Babacan böyle şeyler yapıyor cidden anlamıyorum. Aklıma gerçekten de bunun batıya mesaj olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde muhalefet partileri de mülteci konusunda sessiz. En önemli sebebi de AB'yi ürkütmemek. İktidarda aynı şekilde.

• Sadece ölüler görür denen şahısı şikayet ettim sözde soykırımı kabul edip ittihatçıları suçlu gibi gösterdiği için.

Ama bu şahsın mesajı yerine ali babacanı savunacak duruma mı geldiniz bu kadar mı acizsiniz yazdığım mesaj silinmiş Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:"evinize dönün"] 

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

biz türkler kaybettiğimiz savaşları konuşmayı sevmiyoruz çünkü. eziklik psikoloji midir nedir artık. 80lerde bile tüm macırları türkiye sizin vatanınız geri dönün dediler. hem hükümet hem de macırlar kabul etti. kimse durup bi dk ya bulgaristan benim atamın toprağı demedi lol

balkanların kaybı o dönem osmanlı üzerinde baya travma yaratmış. konuşmak falan tabu olarak kalmış hala öyle devam ediyor.. bugün böyle soykırıma ugradık desek osmanlıclar atlar zaten ilk türkün gücü!!1 kimse bize soykırım yapamaz vs vs.

konusulmaz bunlar trde yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 25 Nisan 2022; 1:47:1 >
  • Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:"evinize dönün"]
    • DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu: “Ermeni halkının derin üzüntüsünü paylaşıyorum.”
  • Jax T. kullanıcısına yanıt

Çok takılma hocam o hesaba. Geçen günlerde de zafer partisine sallayıp oy verenlere oy bölüyorsunuz gibi bir şey diyordu.Siyasi parti üyesi olduğunu düşünüyorum ama emin olmadan bir şey demeyim.

• Judoo kullanıcısına yanıt

Takıldığım şey şahıs değil onunki yerine benim mesajımın silinmesi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.