Şimdi Ara

Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:'evinize dönün'] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 den beri forumdasınız hocam alışın bence bu durumlara.Bana küfür eden adamı şikayet ediyordum adam ceza almadan konu açmaya devam ediyordu.Forum yönetimi bazen çifte standart uyguluyor.

• Bunun partisiyle ittifak yapan chp kimseden oy beklemesin, olmayan soykırımı anan bu şahıs daha önce de terör örgütü elebaşı fetöye methiyeler düzüyordu türkçe olimpiyatlarında o yüzden şaşırtmadı ama chpnin içinden biri olan sezgin tanrıkulu'nun paylaşımı gerçekten sıkıntı.Bu insanlarla ittifak kurup oy beklemeye devam ederlerse akp bir 20 yıl daha tek başına götürür iktidarı bu gidişle.Seçime şurada 1 yıldan az kaldı ama adam gibi bir muhalefet göremedik henüz gerçekten yazıklar olsun benim geleceğe dair umudum kocaman bir SIFIR!  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunlar akpnin kendinden kacan tepki oylarini yeniden toplayip daha sonra secimin ertesinde ittifak kurarak o oylari kurtaracağı partiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna şaşıranlar var bir de, ben de ona şaşırıyorum. Ulan babacan gibilerin, davutoğlu gibilerin bu ülkenin çıkarlarına hizmet etmediklerini anlamanız için ne yapması gerekiyor? akp'nin boklu donları, sümüklü mendilleri bunlar! iti ite kırdırıp ülkeyi kurtarmayı mı düşünüyorsunuz yani, tek çaremiz bu mu!

Bunlar asla akıllanmaz.  

• Arkadaşlar bunlar geçmişte kalmış artık. Ne desin, sizin ölünüzü seveyim mi desin? Barış olsun, Ermeniler'de barışı desteklesin ki bir daha kötü olaylar yaşanmasın. Kimse doğarken milletini seçemiyor.
    Yurtta Sulh, Cihanda Sulh diye boşa dememiş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax T. -- 25 Nisan 2022; 11:44:45 >
  • Her şeyden önce biz derdimizi Dünya ya anlatamıyoruz. Erminler hem AB hem USA da güçlü lobi faaliyetleri yapıyor o ülkelerin siyasi sistemlerinin ve karar mekanizmalarının içinde yer alıyor. Hani varmı bizim bir lobimiz. Bu işler ben bir şey yapmadım diye kendi kendine söylenerek mi çözülecek niye dinlesinler bizi herkes kendi çıkarını kovalar umurlarında bile olmaz. O zaman biz Dünya genelinde bir Lobi faaliyetinde bulunmalıyız o ülkelerde örgütlenmeliyiz. Bu gün Amerikada Ermeniden fazla Türk vardır ama hiç birini görebiliyormusunuz sahalarda. Avrupa da yaşayan Türkler bile daha Türk gelmesin diye aleyhte Lobi yapıyor bu ülke için. Çok milliyetçi olanlar önce onlarla başlasınlar işe. Türkler yada Türkiye de yaşayan 36 millet buraya bir çok yerden geldi ama sürüldü ama isteyerek nasıl oldu bu iş diye soralım önce. Bunu sorarsak işin Ucu Osmanlının Dünyanın her tarafını (fetih diye kandırıyoruz kendimizi) Feth etmeye çalışması ile başladı. Yani tarihi başa sararsak işler çok karışır. Şimdi oturup Ermenilerden hakkaniyet bekleriz böyle.

• Ayrıca bu beyan ile Babacan bitmiştir. Bu şekilde bu ülkeye hizmet ettiğini zannediyor ise yanılıyor. Bence Ermeni lobilerini memnun etme amaçlı bir beyanat olmuş ama yazık olmuş çok gereksiz bir beyanat olmuş.

• Bunlarin Amerikadan fonlandigini Turkiye aleyhine yalan yanlis seyleri soyledigini bu islerden anlayan herkes biliyor da benim derdim batili kopegi olan, 2 gram kabul gorebilmek icin bati ne dersa iman eden vatansizlarla.

Istedigin kadar ben sizdenim de, yarin birgun isleri bitince pacavra gibi atarlar.

Hicbiseyden utanmiyorsaniz Ermeni ceteler tarafindan katledilen atalarimizdan utanin.

Bugun Almanya'da 5 milyondan fazla turk var onlarida o zaman komple memleketlerine geri gonderelim ! Yahu adamlar senelerdir yasadiklari topraklardan goc etmek zorunda kaldilar, surulduler vs ... Bugun Ermenistan adamlarin duzgun gelirli bir ekonomileri bile yok, yurt disindan gelen yardimlarla ayakta kalmaya calisiyorlar.

Senin gibi adamlarin bir turlu idrak edemedigi sey su para nerde ise insanlar ordadir. Istanbul, Antalya gibi sicak paranin dondugu bir yere insanlar gelmiyeceklermi zannediyorsun ? Sen ne yaparsan yap para kazanmak istiyen herkes milliyet ayirimini bir kenara birakip paranin oldugu yere gider bu dunyanin her yer yerinde boyledir !

Madem ki goc denilen bir gercek var o zaman gittigi yere uyum sagliyan, caliskan, hem kazanan hem kazandiran milletler gelsin mesela Antalya'ya gelen Ukraynalilar tesekkur etmek icin sehirde ki copleri temizlemislerdi !

Osmanli'da Ermeniler zanaat ve ticaretle ugrasmislar ve ulke ekonomisine buyuk katkida bulunmuslardir. Araplar gibi gittikleri yerleri pisletmek yerine sicak paranin donmesi icin ticaret yapmislardir ! Ben Ermeni tarihini okudukca keske Istanbul kapali carsida bir daha ticaret yapsalar diye dusunuyorum :)

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Sıkıntı şuki, katma değer üreten, hizmet sektöründe kaliteli iş yapan elemanlarla, çobanlık yapmayı bile bilmeyen, konuşmayı öğrenememiş, okuma yok yazma yok adamları bir tutamazsın.

Oda insan buda insan değil işte olay, meselenin özü vasıflı eğitimli, vasıfsız eğitimsiz olmak.

Birisi seni kara sokarken, diğeri zarara sokar. Almanya hiçbir mülteci gelmesin demiyor, cerrahsa, eğitimliyse, kurallara uyacak kadar eğitimliyse falan seve seve kabul ediyor. İşini düzgün yapan bütün mültecilerin benimde başım gözüm üstünde yeri var. Hatta vatandaş bile yapılsınlar. Gık demeyiz. Ama konuşmayı bile beceremeyen adamı gözüm görmesin yahu. Sırf müslüman diye acıyacak değilim.

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Bugun Almanya'da 5 milyondan fazla turk var onlarida o zaman komple memleketlerine geri gonderelim ! Yahu adamlar senelerdir yasadiklari topraklardan goc etmek zorunda kaldilar, surulduler vs ... Bugun Ermenistan adamlarin duzgun gelirli bir ekonomileri bile yok, yurt disindan gelen yardimlarla ayakta kalmaya calisiyorlar.

Senin gibi adamlarin bir turlu idrak edemedigi sey su para nerde ise insanlar ordadir. Istanbul, Antalya gibi sicak paranin dondugu bir yere insanlar gelmiyeceklermi zannediyorsun ? Sen ne yaparsan yap para kazanmak istiyen herkes milliyet ayirimini bir kenara birakip paranin oldugu yere gider bu dunyanin her yer yerinde boyledir !

Madem ki goc denilen bir gercek var o zaman gittigi yere uyum sagliyan, caliskan, hem kazanan hem kazandiran milletler gelsin mesela Antalya'ya gelen Ukraynalilar tesekkur etmek icin sehirde ki copleri temizlemislerdi !

Osmanli'da Ermeniler zanaat ve ticaretle ugrasmislar ve ulke ekonomisine buyuk katkida bulunmuslardir. Araplar gibi gittikleri yerleri pisletmek yerine sicak paranin donmesi icin ticaret yapmislardir ! Ben Ermeni tarihini okudukca keske Istanbul kapali carsida bir daha ticaret yapsalar diye dusunuyorum :)

O Türkler yediği çanağa pislemedi, ekmeğini yediği ülkeyi yükselttiler ve uyum sağladılar, Almanya da Türkçe bilmeyen Türkler var... bize gelen araplar ise burada kafa kesmekten bahsediyor, 15 yaşında çocuk silahlarla resim çekiniyor atıyor internete..

Ben ırkçıyım, Türkler en üstün ırk olmayabilir ama araplardan üstün, onlarda olmayan erdemlere sahipler, her ne kadar son zamanlarda kaybetsek de araplardan daha insanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 25 Nisan 2022; 17:11:45 >

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

O yillara ait, özellikle Dogu Cephesi'nde gorev yapmis erden kurmay subayina kadar en az 10 kisinin hatiratini okudum. Yani bizzat yasayanlarin birinci agizdan anlattiklari. Hepsinin ortak noktası Ermeniler'in zulmu, acimasizligi ve ihaneti.

Akıllanmayan sizlersiniz. Periah isimli arkadaşın cevap verdiği Vanished Man adlı şahıs ve diğerleri(Amadeus, Qantas, Sadece Ölüler Görür, MRFTR) gibi tipler zaten bizden değil. Kripto bunlar. Siz de bunlara mantıklı açıklama yapmaya çalışıyorsunuz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.