Şimdi Ara

Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:'evinize dönün'] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avrupaya goc edip, gavurun dilini ogrenmedim cok sukur ogretemediler diyip bununla ovunen, millete siz cehenneme gidiceksiniz hak din islamdir benim yolumu takip edin diyerek onune geleni kucumsiyen turkleri sen daha gormemissin o zaman

Irkci olabilirsin ben degilim olmakta istemem ama birilerinin felsefesi yuzunden tarihi gercekler goz ardi edilmez !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kriptosunu falan bilmem.

Zamanı gelince...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 25 Nisan 2022; 21:31:1 >

Ermeni meselesini yıllarca forumda tartıştık, burada da ermeni arkadaşlar oldu dertlerini anlattılar vs, zaten hdpliler kraldan çok kralcı, onlar savunuyor neyse. Kaynak gösterdik, yazı paylaştık, arşivler, hatıratlar ortadayken hâlâ kim neye inanıyorsa inansın. Zaten bu işler hep siyasi kimsenin arşiv okuyup sonuç çıkartma derdi yok..

• Ülke öyle kötü durumda ki ana muhalefet partisi bile iktidara çalışmakta. Hem iktidar fanatikleriyle uğraşıyoruz, hem oktroller ile. Yazık bizim çocuklarımıza. Boşuna gitmiyorlar yurt dışına. Umarım ülkemiz için her şey iyi olur. Bıktık sağ gericisinden de sol gericisinden de.

• Neye gelmeyelim neye dönelim kardeşim ben Ermeni’yim bütün soyumuz Ermeni burada doğmuş bütün soyumuz. Ki arkadaşlarımınki de öyle cahilsiniz boş boş konuşuyorsunuz. Girin birazcık gomidas vartabedi araştırın. TDK ya bakın bakalım kurulduğunda başında kim varmış. Atatürk’ün imzasına bakın bakalım kim yapmış. En basit camiilere bakın. Neler neler yapmışız. Şimdi bi tene Ümit bey çıkmış evinize dönün diyor yok Ya ?

• Versace kv kullanıcısına yanıt
    Ali babacan'ın sözde Ermeni soykırımını anması [Özdağ:"evinize dönün"]

yıl 1915, dünya 1.dünya savaşında ve osmanlı da dış cephelerde savaşırkene, Osmanlı Devleti içinde olan bulunan bir bir çok milletten Ermeni'lerden bir grup eli silahlı, kendi yaşadığı bu topraklardan, pay alıp devlet kurma hayaline kapılmış ve bir çok Osmanlı Türkünü bu uğurda katletmiştir. Arşivler açık bu konuda herkese... Sonra Osmanlı, hali ile bunu engellemiş ve bu işe karışmış Ermeni vatandaşları ya öldürülmüş yada sürülmüştür.

İşte Ermenistan Devletinin bahsettiği acı bu acı.. Ermenistanı büyütemedik acısı.. Anadolu topraklarından daha fazla toprak alamadık acısı....

Ali Babacan da bunu iyi anlıyormuş!!!

(ekonominin başındaykene takdir ettiğim biri idi ama ben aslında şimdi ali babacanı daha iyi anlıyorum. ya neyse...)

not: yoksa 1915 li yıllardan en fazla ölen Türk vatandaşlarıdır, gerek Ermeni zülmü, gerek dış cephelerde savaşan askerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ahmet -- 27 Nisan 2022; 13:32:14 >

• Aynı arapların olduğu gibi ermenilerde döneminde rusların gazı ile doğuda saldırıya başlamıştır aynı b*ku araplarda yedi işte ama onlar başarılı oldu ingilizlerin desteği ile fakat rusların oyununa geldi ermeniler ve öldüler.

Bu ölenler Türkiye'de de olan faşist kesimler.Ha Türkiye'de yok mu var %10-15 hani böyle büyüyeceğiz meydan okuyacağız alacağız keseceğiz kafasında olanlar.Bu kafada ermenilerde var rumda var almanda var hala var fransızda ingilizde.

Şimdi iyi niyetli hayatına bakan ermeni rumda var.Oda ayrı konu.

Bu olayın devamlı gündem yapılması sanıyorum Ağrı dağı.Önem mi arz ediyor artık bir tapınma noktaları mı bilmem sırf lobi ile bu her yıl gündem oluyor.Yoksa bir yararıda yok bu işin.

Soykırım oldu da ne oldu.Ate ş olmayan yerden duman çıkmaz.Elin fransızıda cezayir'de yapmış abdlisi ingilizi yıllarca yapmış.

1945 öncesi olayların devamlı ısıtılıp gündeme getirilmesi bile saçma.Amacınız nedir.

Dünya üzerinde yapılmış soykırımların hepsi işleyen tarafından kabul edilip tanınsın sonra Türkiye tanır ancak.Saçmalığa bak.

Ha güçlü bir devlet olmamanın resmide budur.5 milyonluk ermeni diasporası birlik olmuşken 70 milyon türk bir halta yaramıyor.Dahası kendi insanına gelme diyor.Onları dolandırmaya çalışıyor.Türk'ün türkten başka dostu yok deniyor birde.Arkadaş türkün türke yaptığını ermeni rum yapmaz.Böyle iğrenç bir toplum yok cidden neymiş ne olmuş.Gerçi bunlar türk değil anadoludan kaçmış ortadoğulu hep.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.