Şimdi Ara

Ali Ağaoğlu:'Topbaş’ın gitmesi çok iyi oldu, iş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İktidarın gözde müteahhiti Ali Ağaoğlu, belediye başkanlığı koltuğunu devreden Kadir Topbaş’ın başkanlık dönemiyle ilgili, “İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım” dedi.

Topbaş, beş imar dosyasını iadesine rağmen AKP’lilerin oylarıyla dosyaların yeniden meclisten geçmesi sonrası istifa etmişti.

AA’nın aktardığına göre, yaptığı işlerin ‘kendisini yormadığını’ ancak ruhsat almanın ‘inanılmaz zor’ olduğunu savundu.

Ağaoğlu şöyle devam etti: “Topbaş gitti, çok da iyi oldu. Bizim köyde bir laf vardır; ‘Gidenin arkasından konuşulmaz, gömün’ derler. Ben 50 senedir iş hayatının içindeyim. İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım. Bunu Cumhurbaşkanımız da söylüyor. Özellikle belediyelerde bırakın başkanını, zabıtası bile yolda yürürken kibirden ‘Dünyaları ben yarattım’ modunda… Şu anda da zaten gereği yapılıyor.”

http://www.diken.com.tr/agaoglu-bunu-begendi-topbasin-gitmesi-cok-iyi-oldu-yapmanin-bu-kadar-zor-oldugu-bir-donem-yasamadim/

• quote:

Özellikle belediyelerde bırakın başkanını, zabıtası bile yolda yürürken kibirden ‘Dünyaları ben yarattım’ modunda

Ali Ağaoğlu:"Topbaş’ın gitmesi çok iyi oldu, iş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 6 Ekim 2017; 21:56:5 >

• Gazeteci metre karesi, 3000 den ver deyince ne diyor, valla maliyeti o kurtarmaz diyor! Maliyet 100.000 den fazla değildir 3+1 lerin zannediyorum!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamı anında sattılar.
  • Akp'nin sonu gelince hepsi birbirlerini satacaklar.
  • Birde her istediğini yapabilseydi Yuh Oha diyorum. Bu adamda hiç utanma yok. Vergide vermiyordur. Milyarder. Parayı nereye koyacağını bilmiyor. Halbuki kazandığı 2 milyar doların başka ülkelerde devlet % 80 ini alır.
  • istanbul da bos arsa kalmadi nereye yapcak daha ne isteniliyo ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani inanın

Ona ailesi tarafından yaş gününde hediye edilem özel rolce roycr u bile topbaş yüzünden binbir güçlükle zar zor aldılar.

Adam gariban vaziyette.

Yardım mı yapsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 7 Ekim 2017; 1:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.