Bildirim
Algida Ücretsiz Dondurma Kampanyası Bitti. KODLAR 30 NİSANA KADAR GEÇERLİ (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar bende herhangi bir kart falan yok. Ben bu kampanyadan faydalanabilir miyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen sene 150 civarı dondurma aldım her gün 8 çeşit 20 güne yakın aldık ama bi sefer üzdü nisanda kampanya olmaz hasta oluruz büyük ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lınk atabılır mısnız
buldum:https://www.algida.com.tr/algidaylagulumse.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 30 Mart 2019; 23:27:1 > -
ilk mesajda var.quote:
Orijinalden alıntı: eskikarateci
lınk atabılır mısnız
buldum:https://www.algida.com.tr/algidaylagulumse.html
Apple cihazlarda Puffin le açın siteyi -
Gelen kodu uygulamadan money karta tanımlamak istedimde 10 haneli kod istiyor. Ve sadece rakama izin veriyor gelen kod harflerle birlikte 10 hane nasıl oluyor
frigola ne yahu gidip almaya değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güncelleme gelecek herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: memetti
Gelen kodu uygulamadan money karta tanımlamak istedimde 10 haneli kod istiyor. Ve sadece rakama izin veriyor gelen kod harflerle birlikte 10 hane nasıl oluyor
Kampanya 1 NİSANDA başlıyor bekleyelim.
Kullanmayacağınız kodları Çek Satış forumundan ücretsiz verebilirsiniz. Alacak olanlar vardır çocuklara vs -
Aleyküm selam hocam. Üstat da geldi kadro tamam oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 no 1 kez mi kullanılabiliyo. geçen yıl money karta dondurmaları tanımlayıp hergün 5-6 tane farklı dondurma alabilmiştik yine öyle olur inşş -
Şu anlık öyle gözüküyor belki 1 Nisan’da güncellenir
Buralar değerlenir. -
geçen yılki gibi olmazsa almam zaten. uğraşamam böyle kodmuş falan filan 1 tane dondurma için. Geçen yılki süperdi. Bir kartla hepsini alabiliyoduk -
Kodu giriyorum hata veriyo
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek
Selamun Aleyküm arkadaşlar 😂
Dondurmacınız geldi -
hergün yeni şifre alınmıyor mu bu sene? geçen sene tanımlanan kodlarla hergün alabiliyorduk birde öyle olursa yine fena olur 4-5 güne kapanıyor zaten
maxminions verdi kötü başladık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Mart 2019; 0:17:6 > -
amaçları da 4-5 günde kapanmamasıquote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
hergün yeni şifre alınmıyor mu bu sene? geçen sene tanımlanan kodlarla hergün alabiliyorduk birde öyle olursa yine fena olur 4-5 güne kapanıyor zaten
maxminions verdi kötü başladık -
30 martta alanlar tekrar denesin yine günde 1 keredir belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Mart 2019; 0:17:47 > -
24 saat olmadı ki gelmiyor kodquote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
30 martta alanlar tekrar denesin yine günde 1 keredir belki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X