Şimdi Ara

Algida Ücretsiz Dondurma Kampanyası Bitti. KODLAR 30 NİSANA KADAR GEÇERLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
73
Favori
151.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsanevi Algida & Migros dondurma kampanyası başladı. Geçen senelerde Mayıs ayında yapılan kampanya bu sene 30 Mart tarihi itibariyle başladı .https://www.algida.com.tr/algidaylagulumse.html? bu siteye girerek Ad-Soyad , Cep Telefonu , E posta , Doğum tarihi , cinsiyet bilgilerini doldurduktan sonra diğer işlemleri yapıp cep telefonunuza kodun sms olarak gelmesini bekliyoruz.

Gelen SMS'le Migros kasalarından dondurmanızı alabilirsiniz.Algida.com.tr’deki formu doldurarak alacağınız, sistemin rastgele belirlediği seçili Algida (Classics, Cornetto Gözü Kara Aşık, Cornetto Romantik Aşık, Cornetto Çılgın Aşık, Twister, Maraş Stick, Magnum Core, Frootie, Cornetto Disc, Magnum Double, Max Minions, Cornetto Classico, Atomix, Boom Boom, Nogger, Frigola, Ringo, Carte D’or Yaz Rüyası, Nogger Mini, Carte D’or Karamel Kurabiye, Maraş Yöresinden Kayısı, Maraş İrmik, Frootie) ürünlerinden birinde geçerli tek kullanımlık %100 indirim şifrenizi, 1 Nisan - 30 Nisan 2019 arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarında, kayıtlı, güncel ve yanlışsız Money Kart ile yapacağınız alışveriş öncesinde kasiyere söyleyerek veya Migros Mobil Uygulamasına tanıtarak kullanabilirsiniz. Kampanya Sanal Market alışverişlerinde geçerli değildir, stoklarla ve müşteri başına tek kullanımla sınırlıdır.

Arkadaşlar merhaba herkese, açık açık yazıp açıklıyorum konuyu her seneki gibi yardımcı olmak isterim.

Şimdi bir tane money kartımız var.

Bu money karta kampanyada bulunan tüm farklı çeşit dondurmaları tanımlayıp, tüm hepsini aynı anda aynı fişte alabiliriz.

Çok sorular sorulara gelirsek;

1) Money Kartımızın olması gerekli mi?

Evet, gerekli.

2) Dondurmaları almaya gittiğimizde money kartımızın olması gerekli mi?

Hayır, gerekli değil. Kartınıza bağlı telefon numaranızı söyleyerekte alabilirsiniz fakat migros uygulamasında profilim menüsünden en altta bulunan “cep telefonu numaramla alışveriş” seçeneğini açmanız gerekiyor.

3) Bir money karta kaç çeşit dondurma tanımlanabiliyor?

Kampanya genelinde 22 çeşit dondurma bulunuyor, tüm 22 çeşidi kartınıza tanımlayıp almaya giderseniz sorunsuzca hepsini alabilirsiniz.

4) Telefon numaramla kaç tane kod alabilirim?

Her telefon numarasıyla bir adet kod alabilirsiniz, yukarıdaki bahsettiğim 22 çeşit dondurmayı almak için 22 farklı numara bulmalısınız örneğin.

5) jetkasada düşüyor mu?

Evet, jetkasa da denendi, otomatik düşüyor bir kaç saniye bekleyin ödeme adımında.

6) Kasiyerin ne yapması gerekiyor?

Hiç bir şey. Kodu uygulamadan kartınıza tamamladığınız zaman hiç bahsetmenize bile gerek kalmıyor, kasiyer işlemi kapattığında otomatik fiyatlar düşüyor, alıp çıkıyorsunuz.

7) Her gün alınabiliyor mu?

Bunu yarın göreceğiz, geçen sene ilk zamanlar her gün alınabiliyordu, uygulamada kampanyadan yararlandınız demesine rağmen.

8) Kendi kartıma başka numaradan aldığım kodları ekleyebilir miyim?

Evet, ekleyebilirsiniz sıkıntı yok.

Teşekkürler.

Düzenleme: Nogger alınamıyor sanırım şu an deneyenler arasında alamayan var.

KAMPANYA 1 NİSANDA BAŞLAYACAK. KASİYERLER ŞU ANDA NASIL YAPILACAĞINI BİLMİYOR.

MONEY KARTI SİTESİNDEN ÜCRETSİZ ÇIKARTABİLİRSİNİZ.

1 TEL NO 1 KOD ŞU ANDA SİSTEM.

Alabileceğiniz dondurmalar ve kendi içlerinde çeşitleri;

ALGİDA CLASSİCS

MAX KAKAO 73 ML
    MAX VANİLYA 73 ML
    MAX ANTEP FISTIK 73 ML
    ALGİDA CLASSICS EXTRA ORMAN MEYVELİ 70 ML

ALGİDA TWİSTER

TWİSTER YABAN MERSİNİ 74 ML
    TWİSTER ORMAN MEYVELİ 74 ML
    TWISTER LİMON ÇİLEK ANANAS BUZ 80ML
    MAX TWISTER MARSHMALLOW 80 ML

FROOTİE

ALGİDA FROOTİE 80 ML

FRİGOLA

ALGİDA FRİGOLA ÇİKOLATA-FINDIK 55 ML

CORnetTO CLASSİCO

CORNETTO KAYMAK 125 ML
    CORNETTO ÇIKOLATA 125 ML
    CORNETTO CLASSIC KARADUT KAYMAK 120 ML

CORNETTO DİSC

CORNETTO CHOCO DISC VANİLYA 160 ML
    CORNETTO CHOCO DISC FISTIK PARÇASI ÇİKOLATA 160ML
    CORNETTO DISC OREO 145 ML
    CORNETTO DISC FINDIK 140 ML
    CORNETTO DİSC TOBLERONE 140ML

NOGGER

NOGGER SANDWICH ÇİKOLATA KARAMEL 145 ML
    ALGİDA NOGGER WİNNER 70 ML
    NOGGER SANDWICH TARÇINLI 145 ML
    ALGİDA NOGGER OREO SANDWICH 105 ML

MAX MİNİONS

ALGİDA MAX MİNİONS 90ML

(Diğer çeşitlerin devamı eklenecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E025DA543 -- 5 Nisan 2019; 23:13:15 >

• Arkadaşlar merhaba herkese, açık açık yazıp açıklıyorum konuyu her seneki gibi yardımcı olmak isterim.

Şimdi bir tane money kartımız var.

Bu money karta kampanyada bulunan tüm farklı çeşit dondurmaları tanımlayıp, tüm hepsini aynı anda aynı fişte alabiliriz.

Çok sorular sorulara gelirsek;

1) Money Kartımızın olması gerekli mi?

Evet, gerekli.

2) Dondurmaları almaya gittiğimizde money kartımızın olması gerekli mi?

Hayır, gerekli değil. Kartınıza bağlı telefon numaranızı söyleyerekte alabilirsiniz fakat migros uygulamasında profilim menüsünden en altta bulunan “cep telefonu numaramla alışveriş” seçeneğini açmanız gerekiyor.

3) Bir money karta kaç çeşit dondurma tanımlanabiliyor?

Kampanya genelinde 22 çeşit dondurma bulunuyor, tüm 22 çeşidi kartınıza tanımlayıp almaya giderseniz sorunsuzca hepsini alabilirsiniz.

4) Telefon numaramla kaç tane kod alabilirim?

Her telefon numarasıyla bir adet kod alabilirsiniz, yukarıdaki bahsettiğim 22 çeşit dondurmayı almak için 22 farklı numara bulmalısınız örneğin.

5) jetkasada düşüyor mu?

Evet, jetkasa da denendi, otomatik düşüyor bir kaç saniye bekleyin ödeme adımında.

6) Kasiyerin ne yapması gerekiyor?

Hiç bir şey. Kodu uygulamadan kartınıza tamamladığınız zaman hiç bahsetmenize bile gerek kalmıyor, kasiyer işlemi kapattığında otomatik fiyatlar düşüyor, alıp çıkıyorsunuz.

7) Her gün alınabiliyor mu?

Bunu yarın göreceğiz, geçen sene ilk zamanlar her gün alınabiliyordu, uygulamada kampanyadan yararlandınız demesine rağmen.

8) Kendi kartıma başka numaradan aldığım kodları ekleyebilir miyim?

Evet, ekleyebilirsiniz sıkıntı yok.

Teşekkürler.

Düzenleme: Nogger alınamıyor sanırım şu an deneyenler arasında alamayan var.
    Reziller. Baklava izdihamından farkınız yok. Adama bak dolabı doldurmuş. Allah kimseyi sizin gibi yüzsüz yapmasın.

Mesajı da şikayet etmişler. bir daha yazalım. Yazmış ki çekemiyor. Ulan dondurma lan bu neyini çekemeyelim ? hahahahahahah

not: mesaj adabını bilmeden 10-20'şer tane alanlara denilmiştir.
  • Uygulamadan kodu tanıtmayı becerebilen varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPoint

Uygulamadan kodu tanıtmayı becerebilen varmı
    şu anda olmuyor. Uygulaya güncelleme gelir yakında
  • Eyvah yine ölücüler anasını ağlatıcak marketlerin de sistemin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusu vardı silinmiş sanırım.

TEBRIKLER! Algida'yla Yaza Gulumse kampanyasindan kazandigin 1 adet CARTEDORYAZRUYASI urununu Migros'lardan sifrenle birlikte alabilirsin.

Kutu dondurma free :) tek olsa almıyacaktım.

• Güvenlik kodunu kabul ettirebilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

konusu vardı silinmiş sanırım.

TEBRIKLER! Algida'yla Yaza Gulumse kampanyasindan kazandigin 1 adet CARTEDORYAZRUYASI urununu Migros'lardan sifrenle birlikte alabilirsin.

Kutu dondurma free :) tek olsa almıyacaktım.
    güzel şans çok nadir geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu fake numaralarla deneyen olacaktır :) bombayı attım

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bunu fake numaralarla deneyen olacaktır :) bombayı attım
    yabancı numaralara kapalı sistem
  • Atomix ne ya hiç yemedim millete carte dour filan gelmiş. Magnum filan vereydi iyiydi. Sadece 1 kere mi alabiliyoruz?

2 numaraya daha kullandım bir nugget bir cornetto çıktı. Keşke cartedour gelseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 30 Mart 2019; 22:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Atomix ne ya hiç yemedim millete carte dour filan gelmiş. Magnum filan vereydi iyiydi. Sadece 1 kere mi alabiliyoruz?

2 numaraya daha kullandım bir nugget bir cornetto çıktı. Keşke cartedour gelseydi.
    evet. Atomix My Cornet yeni çıkan ürünler bulmak biraz zor. Geçen sezonun ürünleri var genelde mağazada
  • migros club üyesi mi olmalı?
  • Katılımın başarıyla alındı. Hediye dondurmanı Migros’lardan alabileceğin şifre, girmiş olduğun cep telefonu numarasına en kısa sürede gönderilecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

migros club üyesi mi olmalı?
    www.moneyclubkart.com
    Object moved permanently
    https://www.moneyclubkart.com/uye-ol
    buradan ücretsiz

Migros mağazasından 1,5 TL kart ücreti karşılığı üye olabilirsin

• Rez alalım yukarlardan değerlencek buralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipte kalalim.

• Frigolaaaaaaa, beleş beleştir. Frigola kazananlar + lasın, kaç bahtsız var merak ettim

• Rezerve yapalım hatıra olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

evet. Atomix My Cornet yeni çıkan ürünler bulmak biraz zor. Geçen sezonun ürünleri var genelde mağazada

Alıntıları Göster
    Elimdeki bütün hatları kullandım kampanya bitti o zaman benim için. Bir Atomix, bir nugget bir de my cornet çıktı. Kasada şimdi algida kodu mu var diyeceğiz? Kesin verirler mi yoksa yokuşa sürerler mi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.