Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (inceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu arabayı bu forumda alabilecek bir babayiğit var mıdır 😳

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 bin pound yazdığına göre ülkemizde anahtar teslimi fiyatı yaklaşık 400 bin tl olacaktır.
  • 1.4 Turbo 170ps ve 1.6 Dizel 120ps motoru koyup 65000TL'den Türk halkina sunmayan distribütör utansın.

Şu araca 1.4 170ps olarak 65000TL verip alacak en az 7-8 kişi buluruz forumda.

Yazık etti yine Alfa Türkiye.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    He şöyle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Benide yaz hocam....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıya göre 3 motor seçeneği var ingilterede. 2.0 benzin 197 hp. 2.2 dizel 148 ve 178 bg. Bir de incelenen arabanın 2.9 ferrari motoru. Dizel olanı 30 bin pound. Ayrıca dizelin 3.5lt yakıt tüketimi olduğu yazılmış. Adam gibi vergilendirme sistemi olsa da 2.2 178 bg bir tane alabilsek keşke.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Stelvio Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 Turbo 170ps ve 1.6 Dizel 120ps motoru koyup 65000TL'den Türk halkina sunmayan distribütör utansın.

Linea mı bu.Hayır trolsün cevap vermiyeyim diyorum da, cevabı sana yazmıyorum genel olarak yazıyorum.

Alfa Romeo bu araca alt sınıf bir motor koymayarak müthiş mantıklı bir harekette bulundu.Her yerde görmeyelim bir zahmet bu aracı.3 serisi, C serisi gibi kızılay kasa olmasın.Zaten onlar kadar çok satma gibi bir hedefte yok.Butik bir marka Alfa ve bu araca konan motor seçenekleri, arkadan itiş olması, üstün sürüş dinamikleri vs herşey mükemmel.Bu araca gidipte 1.6 dizel koymak nedir.Saçmalık olurdu ki onlarda fark etmiş zaten öyle bir şey yapmamışlar.Kutluyorum Alfa'yı.

• Bu motorları koymaz ve dediğim tarz makul bir fiyat stratejisi ile satmazsa, yine VW ülkemizde bayram eder, Alfa avucunu yalar.

• quote:

1.4 Turbo 170ps ve 1.6 Dizel 120ps motoru koyup 65000TL'den Türk halkina sunmayan distribütör utansın.

bu sefer ne yazacaksınız diye bekliyordum, şaşırtmadınız.
  • quote:

Bu motorları koymaz ve dediğim tarz makul bir fiyat stratejisi ile satmazsa, yine VW ülkemizde bayram eder, Alfa avucunu yalar.

Vw arabalara motor koymasa bile alfadan fazla alan olur çok mantıklı bir kıyas (!) olmuş gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla güzel olmuş...Ama ben alamam
  • plakalıktan dolayi almiyorum.olmamiş.
  • ya şu adamı blokluyorum alıntılayıp mesajlarını gösterttiriyosunuz sinir oluyorum.

sanki motoru distribütör keyfin göre koyuyor. te allahım şu adama prim vermeyin gitsin artık ya.
  • Tamam Türkiyede satmaz bu araç da, dünya genelinde 3 haneli rakamları görür mü satışları çok merak ediyorum
  • İçerik olarak çok daha dolu bir inceleme için şunu da okuyabilirsiniz. http://www.topgear.com/car-reviews/alfa-romeo/qv-4dr/first-drive

Bu arada Alfa'nın zaten araç çok satsın gibi bir derdi yok. Araç üzerindeki motorlara bakıp, bu çıkarımı yapmak zor değil. İç mekanının tekrar resmini paylaşayım, resmen audi, merso, bmw 'ye oynamış.

Bu arada Top Gear incelemesinde feci bir foto yakalamışlar onu da paylaşayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.