|
FORD FOCUS 1 - 2002 - 2004 MODEL NASILDIR?

-
-
Alırsın ford olursun lord hocam, 32 senelik forda hala biniyoruz :)) -
Zotama katılıyorum sağlam araçlar özellikle ghia donanımlı Almanya üretimine denk gelirsen yemede yanında yat.
Fakat zetec motorları pek LPG yi sevmez. Kronik LPG den dolayı rölanti dalgalanma sorunu baş gösterir ve rutin olarak boğaz kelebeği temizleteceksin. Sonrasında soğutma sistemleri keza hassaslar, zamanla genleşme kabından basınçtan dolayı su kaçırma sorununu duydum.
Yedek parçaları pek ucuz değil, bulunur bulunmasına ama fiyatları tuzlu. Bende zamanında mk1 üzgün surat 1.25 zetec fiesta bakmıştım parça fiyatlarını duyunca ford dan koşar adım kaçtım
Birde motoru yağ yakıyordu hafif beyaz duman atma sorunu vardı, 200.000 km ye yakındı km si.
-
Bir tane vardı arkadaşta satılıktı ama satmış olabilir geçen hata söyledi 360 binde benzin LPG Manuel ghia paket sunrofvar, değişen yok 3-4 parça boya var bildiğim kadarıyla. 66 son diyordu. Bilginiz olsun piyasası hakkında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lpg olmazsa ocağa incir ağacı hariç herşey diker. Sizin yorum biraz beni bu araçtan uzaklaştırdı -
Aynı fiyata 2002-2007 Corolla bakabilirsin hocam. LPG’de sorun yaşamazsın, oldukça az yakarsın. Bilinen önemli kronik sorunu yoktur. 1.6 110 HP kağıt üzerinde normal değerler dursa da oldukça güzel performans veriyor. Yedek parçası bir Renault, Fiat kadar ucuz değil tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 23 Ocak 2021; 2:57:49 >
teşekkür ederim önerin için ama toyota benim tarzım bir araç değil hiç ısınamadım -
Rica ederim hocam. Ben de 3 ay önce sizin bütçelerinizde araba arıyordum. Bu bütçeler düşük olduğu için arabalar eski, eski arabaların da derdi tasası bitmiyor. O yüzden önemli olan markaya çok takılmadan, parçası ve ustası bol, çok sorun çıkarmayan, düşük kilometreli, az sahibi olmuş bir araba almak gerekiyor.
Focus yerine Fiesta bakmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır. Belki i20 Jump bulabilirsiniz.
Bence alinmaz asiri fiyat istiyolar o araclara ayni fiyata daha ust model araclar bulunabilir ..
Kabinin kalitesi konusuna katılıyorum, eskiden kayınpederimde vardı, ben de ara sıra kullandım. İç tasarım zamanının ötesinde bir araçtı. 1.6 manuel benzin idi benim kullandığım. Sürüşü, direksiyonu da oldukça güzeldir. Ama artık bu araçların yaşından dolayı masrafları elbet olacaktır diye tahmin ediyorum. Çok temiz denk gelirse fiyat da makul seviyede olursa bence yine de alınası bir araba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 23 Ocak 2021; 11:35:58 >
O parayı o arabaya verebilmek güzel cesaret
Tam 10 sene ‘01 model sıfır aldığım focus 1.6 otomatik sw kullandım. Kullandığım en sorunsuz araçtı. Şanzıman yanlış bilmiyorsam mazda yada mazda ile ortak üretim 4 iler tork konvektörlü tam otomatik ve sağlamdır. Ben hep benzinle kullandım ama lpg uyumlu güzel bir motoru var. Benim araç baz donanımdı abs bile yoktu. Ama çok iyi soğutan bir kliması vardı. Mümkünse ghia donanım alın daha zevkli olur. En bilinen Kronik sorun olarak merkezi kilit sisteminin bozulmasıdır. Hala özlediğim bir araçtır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arabanın konforuna diyecek bir şey yok da %90 ihtimalle kmsi düşürülmüş artık çok arıza veren arabalar çıkar sarı sitede bence uzak dur sanayiye uğramak istemiyorum diyosun çünkü
Yaklaşık 7 yıldır kullandığımız araba ve hala kullanıyoruz. 1.6 comfort paket var. 4 cam otomatik(hala -bazi- sifir araçların hiç birinde bu özellik yok) yol tutusu efsane, yalıtımı 120 den sonra rahatsiz edebiliyor, 1.6 atmosferik bana hantal geliyor. Cok saglam arabadir, durduk yere sanayiye gittiğimizi hatirlamiyorum, sadece bakımdan bakıma gittik. Bizde ki araç 197.000 kmde, biz aldığımızda(2013) 110.000 km idi. Bence bizim araçlara o fiyatlar verilir, bazi satıcılar 90 model araçlara o parayı istiyor. -
King megane 1 bakarsin rahat arabalar, yarbayda vardi kiz gibiydi.
Mk2 ford fiesta 2005 2006
Clio, linea
Bunlar uzmezler seni. Ama C segmenti alirsan para yonunden uzerler.
Focuslara bunlara 70-80 verecegine ben kendi aracimi oneririm.
Bak tupe uyumlu, motoru cigerli, masraf acmiyor. Yagi ve suyuna bak bin git. Kapi kilitleri bozuldu o kadar.
https://forum.donanimhaber.com/09-12-renault-symbol-1-2-incelemesi-ekonomi-canavari--125118019
BAK BUNU OKU PARAN CEBINDE KALSIN
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 23 Ocak 2021; 17:34:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2001 otomatik Ghia sedan vardı bende. 3 yıl kullandım 3 yıl önce sattım. Alacağınız aracın durumuna bağlı. Düzgün bir Focus 1 saçma sebeplerden sanayiye götürmez. Otomatiği sağlamdır, motoru LPG’ye uyumludur. Boyası güneşten kolay etkileniyor. Düzgün olduğu taktirde Ghia otomatik HB Focus 1 güzel olurdu. :) Konforu ve yolda gidişi sınıfının diğer araçlarına göre çok öndedir onu da belirteyim. -
flyercim uzun yola gidicem senin araçla bakkala markete gidilir! 1.2 olmaz.
Benzer içerikler
- tucson kavrama fiyatı
- toyota rav4 yorum
- continental 4 mevsim lastik yorumları
- airbag ışığı muayeneden geçer mi 2024
- renault austral yorum
- mitsubishi colt
- en çok satan suv 2025
- byd u8
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- kia sportage en dolu paketi hangisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X