Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 1 Mart 2025; 21:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karpuz seçerken, alttaki kısmın sarı ve hatta koyu sarı olmasına ( hatta bu bölgenin büyük olması da iyi ) , delik gibi, ağ gibi nokta nokta kısımlarının çok olmasına ( ne kadar çok nokta o kadar çok arı gelmesi demek, lezzet ile doğru orantılı ) erkek dişi karpuz ayrımına ( erkekler yassı ve uzun ve daha sulu olurlar, dişiler yuvarlak ve daha tatlı olurlar , ve sapına ( yeşil sap erken toplanmış, kuru ise olmuş zamanında toplanmış ) dikkat edin ve sonra bana gelin teşekkür edin

Not : çiftçi falan değilim ama okuyup ve sağdan soldan öğrendiklerimle yıllardır uygulayarak %90 başarılı şekilde karpuz seçtiğim yöntemlerdir

• Perşembe pazarında 2,5 TL idi, almadım...

• Pazarda da aynı para

• Teşekkürler ama indirim kuponu veya ek fayda yoksa bu fiyat yüksek kaldı artık. Civarınızda daha düşük fiyatlar bulabilirsiniz. Dün bir markette 3,90'a gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 30 Mayıs 2022; 9:25:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş keşke zengin kalantorlar için, ayrı bir bölüm açılsa şurda artık..böyle kendilerine uygun fiyatları orda paylaşsalar

• Bim'de de 5 tl. Hem de taze ve tatlı.
    Yalnız pazarda 10 tlden aşağı göremedim İzmir'de.
    Marketler yine imdada yetişiyor.

• 1 2 haftaya 1 2 lieaya düşecek bolluktan tabi bi süreliğine sonra yine artacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazarda kilosu 15 tl dedi şerefsiz pazarcılar.
    Migros olmasa karpuz bile hayal olur.

• Yakınında olanlar icin Metro markette de aynı fiyatta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3,95 idi perşembe kampanyasında. Takip edin. Pazarda 6 liraydı. Mahalli marketlerde de 5 liraydı. (Balıkesir Merkez)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbulda niye bu kadar pahalı, pazardır markettir en ucuz migros ve metro(şimdi öğrendim.) markette gördüm.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Mazotun litresinin 25 TL olmasından olabilir...

• pazarda boyle boyle diyenler pzarda puan gecmez kombo yapılmaz ama

• geçen hafta aldık migrosdan bu fiyattı. ama tadı felan yok somun ekmek gibi rengi çok güzel ama lezzetsiz.

• martingayx kullanıcısına yanıt

Dillimleyip satıyor ve bir dilim en az 2 kilo geldiği için 5 TL' den kar edeceğim diye puan aramıyorum....

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Kamyonlar 3. Köprüden gecmek zorunda. Hem yol uzuyor hem de paralı yol cengiz holding.

• Gecen gun aldim. Alirken karpuzlar nasil cikiyor diye sordum. Istersen keselim bak. Hatta istedigin kadarini da alabilirsin dediler.
    Bimde bunu yapmazlar. Gecen a101den kilo 6 lirayken 2 tane almistim. Birinin ici kelek, birisi super cikti. Artik kestirip bakmadan karpuz almam. Iade isi zor geliyor.

• sanki bedavaymış gibi nasıl başlık atıyorsunuz anlamıyorum.Migros kg karpuz 4.95 yazmak yetmiyor mu? algı mı oluşturmak lazım pahalı pazarda bile daha uygun şuan.Yanıyor patlıyor show yapıyor alev aldı yazınca ne geçiyor elinize?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.