Çavuş
19 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 398 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaslar suratımı temiz tutuyorum yaş 22 oldu ama tek tük kırmızılık ve yeryer şişlik deri altı akneler mevcut neyapmalıyım yeme içme temizlik hap vitamin ilaç krem gibi
Ankarada app plaka alabilecğim yer var mıdır
Arkadaslar 0.5 lik su ihtiyacım var ve en ucuz sekilde toptan almak istyorum aranızda satan tanıdıgı olan yer bilen yardımcı olabilir mi 24 lü koliden 20 tane kadar alıcam
Arkadaslar aşırı şekilde dil ogrenmek istiyorum ama ne biliyim ogrensem bile garip geliyo nasıl anlıcam diye filmlerde falan altyazılarda bile anlamakta güçlük çekiyorum. Yardımcı olur musunuz nerden baslamalıyım o kadar kelime pratikle aklımda kalır mı
Arkadaşlar elimde İ7 2600 gtx950 bulunmakta
Ekran kartını değiştirmek istyorum en üst ekran kartı ne takabilirim eskisini satıp üstüne 800-1000 arası ekleyebilirim?
Derin devlet olayını anlatıcak var mı tartışmak istiyorum tartışalım..
Benim(18) yüzümde güneş lekesi ve sivilceler var çok fazla sırıtmasalarda hoş durmuyorlar son günlerdede kurumaya ve yer yer kızarmakar basladı.

Daha once boyle olup kurtulan varsa tecrübelerini burda paylasabilirler çok mutlu olurum

-Düzenli sabunumla yıkar peeling yaparım ,elimden geldiğince temiz tutarım
Dün antibiyotik tedavisine başladım beş gün sonra yirmilik dişlerim çekilecek dendi. Sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum resimdeki film benim. Nasıl bir yol izlemeliyim, çektirdikten sonraki süreçte neler yaşayacağım?

20 lik dişlerimin oldugu tarafta şişlik var ağzımı açıp kapatamıyorum bile pazar günü nereye gidebilirim ankarada
Bu ikisini aynı anda baglayıp aynı anda çaldırabilir miyim

Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Y
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Bilgisayar
Gtx950-2G
Bilgisayar
İ7-2600
Bilgisayar
Otomobil
Otomobil
WV Jetta 2012 1.6d Trendline
Mobil cihaz
Mobil cihaz
Operatör
Operatör
VodafoneTR
ISS
ISS
Oyun Platformu
Oyun Platformu
Steam
Takım
Takım
İ
Takım
Steam
Steam
LOL
LOL
İşlemci
İşlemci
İ7-2600
Ekran Kartı
Ekran Kartı
Gtx950-2G
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 957
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 11.408 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 373 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.