Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar türkiye için orjinal ics nezaman çıkacak ben bunu yüklemek istemiyorum çok sorun varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

arkadaşlar türkiye için orjinal ics nezaman çıkacak ben bunu yüklemek istemiyorum çok sorun varmış

2012 i sonuna kadar demiş birileri facebook sayfasında (bende facebook hesabı yok burada takip eden arkadaşların söylediğini yazıyorum).bende türkiye için çıkacağı bekliyorum öyle bir sorunum yok şu anlık telefonla.o yüzden bence sıkıntı yok zaten garanti konusu ve brick olasılığıda bulunduğu için ben öyle bir karar aldım.bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geryol

eveet bende yükledim sürüm 2,3,6,010,01 oldu farkları arkadaşlar yazmış bizde görcez bakalım

2,3,6,010,01 olduğunu nereden görüyorsunuz.bende güncellem denetle altında 2.3.6 yazıyor çekirdek sürümdede 2,6.35.11-per+.arattığımdada güncelleme bulmuyor zaten serviste son güncellemeyi yükelmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 18 Ekim 2012; 11:48:55 >
  • ics de sorunlar gun gectikce azaliyor, baslarda olan resetleme kalmadi, batarya omru cok iyi su an 1gun 3 saat %50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bi yardımcı olun nolur ya telefon aço,ılış ekranında kalıyor nasıl düzeltçem onu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubee

bana bi yardımcı olun nolur ya telefon aço,ılış ekranında kalıyor nasıl düzeltçem onu ???

Arkadasim ilk sayfaya bi baksan aradigin herseyi ogrenirsin. Ne kadar tembel bizim millet yahu az okumaktan kaciyorsunuz. Sayfanin en basini bi oku biraz bilgilen arafigin her bilgi orada. Biz farkli bisey soyleyemeyiz. Sadece zaman kaybi yasatirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: ubee

bana bi yardımcı olun nolur ya telefon aço,ılış ekranında kalıyor nasıl düzeltçem onu ???

Arkadasim ilk sayfaya bi baksan aradigin herseyi ogrenirsin. Ne kadar tembel bizim millet yahu az okumaktan kaciyorsunuz. Sayfanin en basini bi oku biraz bilgilen arafigin her bilgi orada. Biz farkli bisey soyleyemeyiz. Sadece zaman kaybi yasatirsin.

kaç kare okudum ya . yapmaya çalıştım ama olmadı çok karışık. bi kere anlatırmısınız nasıl yapılcağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

ics de sorunlar gun gectikce azaliyor, baslarda olan resetleme kalmadi, batarya omru cok iyi su an 1gun 3 saat %50

Yahu kardeş sen hic alo bile demedinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 18 Ekim 2012; 13:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

ics de sorunlar gun gectikce azaliyor, baslarda olan resetleme kalmadi, batarya omru cok iyi su an 1gun 3 saat %50

internet kapalıdır yoksa dünyada öyle bir telefon yok 3g açık 1 gün 3 saatte %50 pil harcıcak.
  • Edge ile internete giriyorum 14 saati gecmiyor :D
    İuss un kırpılmış ics yi de deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: geryol

eveet bende yükledim sürüm 2,3,6,010,01 oldu farkları arkadaşlar yazmış bizde görcez bakalım

2,3,6,010,01 olduğunu nereden görüyorsunuz.bende güncellem denetle altında 2.3.6 yazıyor çekirdek sürümdede 2,6.35.11-per+.arattığımdada güncelleme bulmuyor zaten serviste son güncellemeyi yükelmişler.

evet 2.3.6 yazıyor. güncelleme bitince o bilgiyi( 2,3,6,010,01 )vermişti güncelleme bulamıyorsa tlf üzerinden. günceldir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Edge ile internete giriyorum 14 saati gecmiyor :D
    İuss un kırpılmış ics yi de deneyeceğim

O kirpikta cloud backup yok haberin olsun

• İsteyenler için cloud backup

http://www.mediafire.com/?nn7mf55jckkdo82
  • quote:

quote:

ilk 10 saat 3g toplasan 10dk falan açıktı ama onun dısında 3g değilde edge gece uyudugum 7 saat haric hep acikti bir de bu surenin icinde 70dk kadar konusma da var :D ama oyun yok whatssapp kullandım biraz sadece :D
  • quote:

quote:

quote:

ilk 10 saat 3g toplasan 10dk falan açıktı ama onun dısında 3g değilde edge gece uyudugum 7 saat haric hep acikti bir de bu surenin icinde 70dk kadar konusma da var :D ama oyun yok whatssapp kullandım biraz sadece :D

Benim suan 11. Saat %52 de. Paso internetteyim 3g ile.yarim saat de konusma var. 3g acik ama bazi yerlerde cekmiyor.

• 3G kullanmıyorum ben.Edge sürekli açık. Her türlü msajlaşmaya ve basit browsinge yetiyor. Emailler geliyor, whatsapp, talk geliyor, gün içerisinde arada bir web gezintisi için sayfa açıyorum. Sınırsız datam olduğu için wifi ile hiç uğraşmıyorum.

Llama kullanıyorum bir de tavsiye ederim. Teli kendi kullanımım için süper ayarladım. Kendi kendine işte olduğumu algılıyor, ekranı %40'a çıkartıyor. Eve geldiğimde %3 parlaklığa otomatik düşürüyor, telefonun sesini yükseltiyor. Evde sync sıklığımı saatte 10 dakika ile sınırlıyorum. Zaten bilgisayar elimin altında. Talk ve whatsapp mesajları gelmeye devam ediyor.

Yine evde isem gece 3 ile sabah 7 arasında otomatik olarak telefonu uçak moduna alıyor. 7'den itibaren normale getiriyor.

Bu esnada günde yarım saat kadar görüşme yapıyorum (%50 giden %50 gelen) ve 10 adete kadar sms gönderiyorum/alıyorum.

2 gün rahat gider arkadaşlar. Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor. Zira yukarıda bahsettiğim ayarlamaları daha yeni yeni oturtmaktayım. Buna rağmen 1 gün geçtiğinde %68 şarj gösteriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

3G kullanmıyorum ben.Edge sürekli açık. Her türlü msajlaşmaya ve basit browsinge yetiyor. Emailler geliyor, whatsapp, talk geliyor, gün içerisinde arada bir web gezintisi için sayfa açıyorum. Sınırsız datam olduğu için wifi ile hiç uğraşmıyorum.

Llama kullanıyorum bir de tavsiye ederim. Teli kendi kullanımım için süper ayarladım. Kendi kendine işte olduğumu algılıyor, ekranı %40'a çıkartıyor. Eve geldiğimde %3 parlaklığa otomatik düşürüyor, telefonun sesini yükseltiyor. Evde sync sıklığımı saatte 10 dakika ile sınırlıyorum. Zaten bilgisayar elimin altında. Talk ve whatsapp mesajları gelmeye devam ediyor.

Yine evde isem gece 3 ile sabah 7 arasında otomatik olarak telefonu uçak moduna alıyor. 7'den itibaren normale getiriyor.

Bu esnada günde yarım saat kadar görüşme yapıyorum (%50 giden %50 gelen) ve 10 adete kadar sms gönderiyorum/alıyorum.

2 gün rahat gider arkadaşlar. Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor. Zira yukarıda bahsettiğim ayarlamaları daha yeni yeni oturtmaktayım. Buna rağmen 1 gün geçtiğinde %68 şarj gösteriyordu.

İyiymiş

• Biraz önce ics yi yükledim sade olanı yarına kadar deniyeceğim sorun olmazsa devam edeceğim
  • en iyisi temiz,sade gereksizleri çıkartılmış bir gb bulmak....
  • arkadaşalar herkes telefon güncelllemesiyle uğraşıyorda bu telefona nereden batarya bulabilirim ebayda dahi yok Allah rızası için birisi bi yardım etsin
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.