Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harock

Cihazda recovery yuklumu

Sevgili harock, kalici cwmyuklemek garantiyi etkiliyor mu, bize faydasi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cihazda recovery yuklumu

Sevgili harock, kalici cwmyuklemek garantiyi etkiliyor mu, bize faydasi nedir

• Cihazda recovery olursa her türlü kurtarirsiniz cihazı garantiyi bozar ona kesin bişey diyemem ama garantilik bir olay olursa recovery den 61j romu yuklerseniz hersey geriye döner 0 olur cihaz

• Tskler
    Peki kalici cwm yi daha sonra iptal edebilir miyiz

• Recovery den rom yüklemeniz yeterli olacaktır tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: deknosman

quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +18

Ben batarya almak istiyorum. Bu ürünün bataryasına eş batarya kullanan herhangi bir marka model telefon biliyor musunuz? nereden bataraya buluruz?

hocam ben bataryayı ebay dan aldım 14$'a. Yurtdışından ortalama 20-22 günde geliyor kargo mesafesinden dolayı. kalite olarak pek orjinalinden den bi fark göremedim. ikiside 1500maH ortalama ikisi de bana telefonu kurcalamazsam ortalama 2 gün falan gidiyor.. Türkiye'de sormadım araştırmadım. Belki vadır ama bulmak zor...

Hocam hangi siteden ve kullanıcıdan aldın? Link atar mısın* Önceki mesajlarımda belirttiğim ebay'deki didi84ego isimli satıcıdan mı? Daha da açıkçası, şu mu:

http://www.ebay.com/itm/2-Battery-1-Charger-Alcatel-One-Touch-ULTRA-995-OT-995-Onetouch-Batterie-AKKU-/221048269443?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

EVET. 19$ DOLAR YAZACAĞIMA YANLIŞLIKLA 14$ YAZMIŞIM. SİPARİŞ VERDİM ORTALAMA 20-22 GÜNDE GELDİ. KARGO FALAN DA ÖDEMEDİM. SATICI SORUNSUZ BİRİNE BENZİYOR. EBAY'DAKİ PROFİLİ %99 OLUMLU.

Hocam önceki mesajlarımda da yazmıştım. O satıcıyla yazıştım ben ve artık kargo şirketleri pil kabul etmediği için Türkiye, Almanya, Brezilya, Portekiz vb. ülkelere gönderi yapamadığını söyledi. Siz ne zaman aldınız pili o satıcıdan?

• kalıcı cwm yi sorunsuz şekilde yükledim.
  • quote:

Cihazda recovery yuklumu

recovery vb.. yüklü değil. sadece asdece root erişimini açmıştım galiba başka birşey yapmadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben batarya almak istiyorum. Bu ürünün bataryasına eş batarya kullanan herhangi bir marka model telefon biliyor musunuz? nereden bataraya buluruz?

hocam ben bataryayı ebay dan aldım 14$'a. Yurtdışından ortalama 20-22 günde geliyor kargo mesafesinden dolayı. kalite olarak pek orjinalinden den bi fark göremedim. ikiside 1500maH ortalama ikisi de bana telefonu kurcalamazsam ortalama 2 gün falan gidiyor.. Türkiye'de sormadım araştırmadım. Belki vadır ama bulmak zor...

Hocam hangi siteden ve kullanıcıdan aldın? Link atar mısın* Önceki mesajlarımda belirttiğim ebay'deki didi84ego isimli satıcıdan mı? Daha da açıkçası, şu mu:

http://www.ebay.com/itm/2-Battery-1-Charger-Alcatel-One-Touch-ULTRA-995-OT-995-Onetouch-Batterie-AKKU-/221048269443?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

EVET. 19$ DOLAR YAZACAĞIMA YANLIŞLIKLA 14$ YAZMIŞIM. SİPARİŞ VERDİM ORTALAMA 20-22 GÜNDE GELDİ. KARGO FALAN DA ÖDEMEDİM. SATICI SORUNSUZ BİRİNE BENZİYOR. EBAY'DAKİ PROFİLİ %99 OLUMLU.

Hocam önceki mesajlarımda da yazmıştım. O satıcıyla yazıştım ben ve artık kargo şirketleri pil kabul etmediği için Türkiye, Almanya, Brezilya, Portekiz vb. ülkelere gönderi yapamadığını söyledi. Siz ne zaman aldınız pili o satıcıdan?

18 Ağustos 2012 de aldım ben... 20 günde de geldi

• geçici cwm ile adenz in temiz romunu yüklemiştim. kalıcı cwm den sonra şimdi md5 mismatch hatası veriyor. nandroid dosyasının içini sildim ama yine aynı.
  • Içini sildiginizde hatayi almayacaksiniz yüklenecek

• quote:

Içini sildiginizde hatayi almayacaksiniz yüklenecek

içini sildim kaydettim yine aynı midmatch hatasını verdi. adenz in orj kopyasını yeniden sd karta kopyaladım, backup alayım birde öyle deneyeceğim.
  • şimdi oldu.
  • quote:

quote:

Teşekkürler, bayram tatilinden sonra saıcıya bir de ben sorayım yolluyor mu yollamıyor mu diye

• Sevgili arkadaşlar sizce bu sonuç neden bu kadar düşük? Blindness arkadaşın daha önce ölçtüğününde yarısı kadar nerdeyse
  • hangi program ile ölçtün, bir de ben deneyeyim
  • antutu benchmark adlı program ile 3614 puan aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

antutu benchmark adlı program ile 3614 puan aldı

bu da antutu :)
  • ilk paylaştığında neden 1700 küsür çıkmış, sebebi ne?
  • İki program arasında ölçüm değeri farkı var anlaşılan. Ben ilk ölçüm yaptığım programda Atrix in bu kadar yüksek sonuç vermesine hayret ettim.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.